Alışveriş & Hediyeler Son olarak hangi abur cuburu satın aldınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Direkt marka da söyleyebilirsiniz, yoksa çikolata cips falan da diyebilirsiniz. Uzun süredir almıyorum yarın bir çıkıp bakacağım neler var neler yok xd Son olarak hangi abur cuburu satın aldınız? Cevapla Marka Soruları Fal Soruları Satın Alma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cips aldıö tuzlu bir şey yemem gerekmişti. Ruffles aldım ama zam gelmiş aşırı pahalı 😒 1 0 Yorumla
Hafıza_Önemlidir Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kellogs çikolatalı fındıklı granola 1 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bimin cipsine sardım ballı hardallı onu almıştım 1 0 Yorumla
-Hayat-için Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Hatırlamıyorum hiç cips almışımdır herhalde 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Çokonat aldım iki tane. Şekerim düştü. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 353 cevap paylaştı. Kraker aldım. 1 0 Yorumla
ateşcinicalciferx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl orman meyveli yoğurt aldım aşığıyım 1 1 Yorumla ateşcinicalciferx +1 yıl hayır yoğurtlu yeşillikli cips aldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şundan almıştım 🥰
Cips aldıö tuzlu bir şey yemem gerekmişti. Ruffles aldım ama zam gelmiş aşırı pahalı 😒
En son cips almıştım lays ve ruffles
Cips ve çikolata almıştım
Kellogs çikolatalı fındıklı granola
Bimin cipsine sardım ballı hardallı onu almıştım
Karam ve laviva almıştım 3-5tane 🤔🙂🙃
Hatırlamıyorum hiç cips almışımdır herhalde
Coca cola ve cips aldım
Çokonat aldım iki tane. Şekerim düştü.
A101den cips almıştım
Turuncu Doritos
Çikolata
Kraker aldım.