Bi kanka olmasa da en güleryüzlü kargocum Trendyol Ekspress
Tripli bakan da Aras kargo 😂

Bi kanka olmasa da en güleryüzlü kargocum Trendyol Ekspress
Tripli bakan da Aras kargo 😂

Benim de komşum kargocu. Çok tatlı bir kadın kendisi. Evde olmayınca benim kargoları kendi evine götürüyor. Ben de onun evinden alıyorum. Büyük rahatlık 😅
Tripli olarak da bütün PTT kargo çalışanları diyebilirim. Baskın yapmaya gelir gibi kapı çalıyorlar. İnsanı korkutuyorlar djdn
İşle arkadaşlığı birbirine karıştırmamak lazım ama çalıştığım şirketin kargocusu var işini düzgün yapmiyor fırça atıyorum sonra vicdan yapıpıyorum az kahrımı çekmiyor sagolsun
Trendyol expressciler iyi oluyor ama hep değişiyor, tripli kargocum mng, aras zaten kapıya bırakıp kaçıyor, yurtiçi nötr , ptt zaten her geldiginde evde yokum 😂
Kanka kargocu var 😂
İş yerine sipariş ettiğim şeylerde arıyor Gökhan abi iş yerinde misin diye soruyor 😂.
Gözde ablaya bıraktım abi falan diyor
Adam baya baya bizden ya 😂 geliyor çay ocağından kahve alıyor sigara falan alıp gidiyor 😂
Trip mi döverim ki 😂
Cumartesı teslim olan kargolarda arıyor ‘ Gökhan abi nasıl olsa çalışmıyorsun pazartesi bırakırım ‘ falan diyor.
Bulsun ya iyi çocuk severiz. Adam en azından samimi 😎
Allah bozmasın , kullar halledilir 😂
Cevap
19Cevap
Benim kankam da kargocum da yok :D zaten online alışverişi de çok sık yapmam sadece gerektiği zaman yapıyorum
Evet kankam en son menisküs ameliyatı olup işi bıraktı hüzünç içerisindeyim 😐 diğeri de kendi evimden çok burdayım artık yeter modunda 😅😂
İnşallah geçmiştir 😂
Hiç kargo getirenlerin yüzüne bakmıyorum genelde kapı arkasından alıyorum veya çocuklar alıyor kargoyu. Genelde üstüm müsait olmuyor🤣
O kadar degil ama 🤣🤣🤣
Hayat nasıl gidiyor
Trendyol kargocumu bende çok seviyorum ❤️ benim evde olma durumuma göre getiriyor canım kargocum 😂
Trendyol ve Kargoist seçme şansım varsa özellikle belirtiyorum, zaman açısından hız tanımıyorlar. Ama aras ve mng uzakk olsunn 🤭
asansörsüz 7. katta oturuyorum. Hiçbirinin beni kanka olarak gördüğünü düşünmüyorum :D :D
aras kargoda ki tripler zaten 😂 sanki kendi cebinden ödüyor 😂
Ya neden öyleler 😂 küçücük parça için beni buralara çıkardın der gibi bakıyorlar 😂
aras kargo kendi şubesinden kargo gönderirkende aynı ya nerdeyse dövecekler insanı ne hakla kargo gönderiyorsun der gibi 😂
Ahaahah ne yediriyorlarsa adamlara 😂
adamlar yılmış artık bıkmış insanlardan 😂
Haklılardır da bizim günahımız yok 😂
işte dolmuşlar patlama noktasına gelmişler😃
Bende imalı bakan var. Adama ayıp olmasın diye mola veriyorum bazen alışverişe :D
Benim kargocular sapık çıkıyor genellikle ama şu an Trendyol ve Ups iyidir kibar beyefendiler ikisi de 😒
Kargo sipariş veriyorsun alt tarafı.. kibarmış
@IvarTheBoneless7 rahatsızlık vermeyen kişiler kibardır.
Desene en büyük kibar benim 😂
@IvarTheBoneless7 sen öyle zannediyorsun
Yok sen öyle zannettirdin
İşim gereği çok kargo geliyor bana ve hepsiyle olmasam da bazılarıyla kanka olmuşum gibi telefon açıyorlar bana kargom geldiğinde 😀
Buyuk sehirlerdeki kargocular tiripli oluyo genelde. Küçük bir sehirde yaşıyorum pek karşılaşmadım
trendyol exp kargocum cok iyi biriydi ama değişti simdi baskasi getiriyo😔😔😔cok uzuluyorum cok ozluyorum onu jdkjdm
paramiz mi var alisveris yapalim da kargocu kankamiz olsun
Kankam Ty Express, artık bıkan saçma sapan yüzüme bakan, gına geldi artık diyen yurtiçi 😄
Ben her sipariş verdiğimde farklı kargocu geliyor 😄
Hiç kanka kargocum olmadı ama otostop çekerken kargocu durdu götürdü sağolsun 😂
online alışveriş çok yapıyorum ama hiçbiri başıma gelmedi
Tripli kargocu naail oluyor
Bana hoc öylesi denk gelmedi aksine bizde evde biri var kapi kapanir kapanmaz kargocunun maasini sen öde sirf sana calisiyor diyen biri 🙄
var evet kargocuyla artık arkadas olduk fkdkjf
Ben kargocuyu daha hiç görmedim ki.
kargo ile yapmam işimi kendim gider alirim
Yurtiçi kargo candır:)
Nerde bende o şans sjdhsj
Şaka mı bu ☺️
Kargocu iyiymiş ☺️ iletişime geçebilirsiniz ☺️
Bayadır kargo gelmiyor
Reklammı 😂
Haha yap reklam bedava olmasın ama snsj
Kimse yok
Yok.