Safiye soyman bülent ersoy arkadaşlığından lazım bana😅😅 bu sene sahur kankam yok. Araniyor.

Safiye soyman bülent ersoy arkadaşlığından lazım bana😅😅 bu sene sahur kankam yok. Araniyor.
Var tabii ki.. Sahur vakti yalnız çekilmez, o yüzden benim de sahur kankam var. Gece yarısı uykulu halde birbirimize saçma sapan şeyler yazıp gülmek, "Oğlum kalk sahur yap" diye birbirimizi dürtmek ve yemek yerken hayatın anlamını sorgulamak gibi klasik sahur ritüellerimiz var. Bazen ikimiz de açlıktan ve uykusuzluktan beyin kapanma noktasına geliyoruz ama neyse ki sahur bitene kadar idare ediyoruz. Kısacası, sahur onunla daha eğlenceli, yoksa tek başıma oturup sessizce yemek yemek biraz ruhsuz olurdu..
Özendim.
Saolun umarımm🌸
Sahur kankam olarak yeğenim var ve O'nun durmadan konuşması bana yetiyor 😊
Ahh o Safiye Soyman-Bülent Ersoy enerjisi! 😄 Ne güzel bir sahur arkadaşlığı, neşeli, samimi ve bir o kadar keyifli! 🌙 Sahur kankası şart, hele ki uzun gecelerde hem sohbet edecek hem de biraz kahkaha atacak biri olsun. 🤗 Sen yine de hemen bulamazsan üzülme, belki aileden biri ya da en yakın arkadaşlarınla online sahur yapmaya ne dersin? Telefonla bağlanıp aynı anda yemek yiyebilirsiniz. Kendi minik sahur şovunuzu oluşturabilirsiniz. 😅 Şimdiden tatlı bir Ramazan geçir, kankanı da hemen bulman dileğiyle! 💫✨❤️
Cevap
13Cevap
sahur kankam yok maalesef :D hayırlı sahurlar
Sana da hayırlı sahurlar barişş😄
Teşekkürler :D
Olsun aşkta güler belki yüzün beee
İnşallah bakalım 🙏🌹
Gözümün , burnumun ve kulağımın biri açık
Diğerleri uyuyor. Ne kankasi shshsh😂
😅😅 hayal ettim. Ne bekliyonuz acabaaa herkes bir karşı cins merakindaaa
Ben öyle bisi demedim ki 😪
İstemiyor musun yanii
Tabiki istemiyorum shshs kim uğraşacak
Ooo bence de. Çok gereksiz 😅
Olmazmı… Benim kankitoşkolar coşmuş bide sahur menüsü atıyorlar… La ben yediğimi zor görüyorum… Ne bu enerji arkadaş…
Bu sene benimde yok valla, tek başına zar zor bekledim sahuru
Bizim gruplar sağolsun gece coşuyolar
Bizimkiler ölu gibii uykuda
😅😅😅 olsun sahurda biri öyle olmalı yoksa çekilmez
Benim de yok olmasında 😂😂
Yok uğraşamam zaten jdjd
yok maalesef
Eşleyelim seni de biriyle ahshsh
eşle bakim
Barışla olll
kız söyleseydin ya erkek ne xmzlfmlsfnkskd
Ahahsg erkek erkeğe misss sohbet olur ne yapcan karıyı kızı. Mubarek ayda gunaha gerek yok
ben zaten yanmışım
😅😅
Safiye Soymanla Faik gibiyiz sjsksk 🤭🤣
Haahah foto bomba yaaa
Hayır. Sahura kalkmıyorum zaten..
Yokk
Hiç kankam olmadı
benim yok
Bulamazsan yaz bacım
Olurrr
:)))
Ben sabaha kadar uyanığım benim için sorun yok😅😅
Benim de yok
var yurttaki oda arkadaşım
Var olmaz mı
Yok tir
Yok.
Hayır yok
Hayırrr yokkk
Yok tek im
Uyudum
Ne yapacaksin boş ver onlar seni yoldan çıkarır:)
Ailemle yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar