• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Alışveriş & Hediyeler

Sevgilim doğum gününe az kaldığından beri araba gösterip duruyor, yanlış mı anlıyorum? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
144
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim doğum gününe az kaldığından beri araba gösterip duruyor, yanlış mı anlıyorum?
Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

137

Cevap

43

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aynrn knk porsche alacak durumdasin ve bunu biz fakirlerin sitesinde söylüyorsun. Sg Feridun abi burdan kız düşmez sana

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂 herkesi kendin gibi görme be kral kız düşürmekmiş işim gücüm yok burada ki kızlara yazılcam yazılmak istesem gizli profil ile mi atarım soruyu enayi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

fakirlerin sitesi demiş birde aynen buraya zenginler giremez diye bir kural var site de mühendis adamlar var dediğine bak

Yorumla
  • Yokgibihersey
    Yokgibihersey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Araba istiyor belli ama sen onu dene bakalım ters köşe yap seviyor mu sevmiyor mu belli olur

0
    0 Yorumla
  • Esrakny
    Esrakny Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

O kadar kızın arasında en yüzsüzünü bulmuşsun helal olsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dimi helal olsun bana

Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Evlendikten sonra alırım de sevgiliyken alırsan senle evlenmez

0
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    +1 yıl

Gayet doğru anlıyorsun gibi... Full akbil al anlasın. Ayrılırsa da kurtulmuş olursun...

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bana mayo bikini alsana'dan ne ara porsheye terfi ettiler😂😂

0
    0 Yorumla
  • birisiiştenevarki
    birisiiştenevarki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Hediye istemek zaten saçma ama bu kadar büyük bir hediye istemek sapsaçmaaa

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgiliye araba alınmaz sonuçta resmi bir şey yok ortada karın olsa neyse yani bu kız seninle paran için beraber gibi duruyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya 5 senelik falan sevgilim olsa tamam alırım da 1 senelik kıza almam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aynen araba istiyor eğer yine bu arabayı seviyorum ediyorum derse inşallah alırsın de geç inan sevgilin de olsa çok büyük şeyler almamalı

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yolu göstereceğim zaten on senelik kız arkadaşım gibi araba istiyor, hadi on seneyi geçtim beş senelik sevgilim olsa tamam alıyım derim de 1 senelik kıza araba almam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin sevgilin ya seni paran için seviyor ya da alışmış pahalı hediyelere istersen onu test et normal kolyeden al doğum gününde ver eğer tepki verirse anlarsın niyetini eğer sevindiyse ufak şeylerde bile mutlu olduğunu ve seni paran için sevmediğini görürsün ama yinede tabi sen bilirisn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerek yok ya kolye yi bile hak etmiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Araba istiyorda aklin varsa öyle yiyici tipten ayril.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğum günü gelsin ben ona en kralından porsche alacağım beklesin o sadece biraz daha sabretmem lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kiz çok mu güzel? Yani kendini ne sanıyor acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani güzel denilebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tipine güveniyor demek ki. Yinede hayati boyunca unutamayacak bir dersi hak ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğum günü gelsin herkesin içinde unutamayacağı bir doğum günü partisi yapacağım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkaşinş vs taniyorsan ona araba alicam ama X soyleme de🤣 Arkadaşi aninda sevgiline soyler. Beklentisi yüksek olup oyuncak arabayı görünce yüzünü merak ediyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aranızda cinsellik varsa arabayı istiyor, eğer yoksa arabayı al olur diyor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cinsellik falan yok ve ne yapayım ben onu ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İstemiyorsan ayrıl kızdan.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

o arabayı alacak kadar zengin biri kendi çevresinden kızla sevgili olur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünemeyeceğin kadar kendi dengimle kızla sevgili oldum onlarında bir farkı yok görgüsüz hepsi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Araba istiyor olabilir de 1 senelik sevgiliye de araba alınmaz yuh yani.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almayacağım zaten o arkadaşta o arabaya binecek kalıp yok

Yorumla
  • THATMAN
    THATMAN Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 807 cevap paylaştı.

Birinden araba istemek düşünemiyorum. itixilikte Nirvana

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Durumun ne kadar iyi ki araba istiyor hemde böyle bir araba 😂

0
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani o arabayı hediye alacak kadar durumum iyi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anladım. Tabikide almayacaksın. Lüks yerlere getirmen hediyeler alman normal çünkü durumun iyi. Ama ev ve araba çok uçuk şeyler. Bunları sadece evlendiğin insana almalısın. Ve seni sen olduğun için sadece seven biriyle olmalısın. Zengin insanlarında işi bu anlamda hep zor. Çünkü kızlar genelde parasına gidiyor adam da anlayamıyor paramı mı beni mi seviyor diye. Sana düşen ya karakteri sağlam birini bulman ya da durumu iyi birini bulman. Özellikle de ciddi ilişki insanıysan böyle biri şart. Görmemiş insanlar ciddi sıkıntı. Neyse ki baba evinde gördük karşımdaki erkek en başta sevgisini saygısını aşkını versin en son zenginlik. İçinden ne gelirse yapabilir ama ben istemezdim.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almayacağım ve zaten ben bu zamana kadar hep dengim kızlarla çıktım, ilk defa dengim olmayan biriyle sevgili oldum onunda durumu orta da zaten. Evet zengin insanların işi zor benim erkek arkadaşlarımın bile çevresi böyle kızlarla dolu ama ben mal bir insan değilim derdi para mı yoksa cidden seviyor mu sadece bir emin olmak istedim buraya sorup insanlar ne düşünüyor

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arabayı almanı istiyor belli. Çok yüksekten uçuyor. Ve böyle kızlar cidden çok var yiyiciler baya. Benim de bir arkadaşım vardı ortamı hep aşırı zenginlerden oluşuyordu. Mesela bir sevgilisi vardı baya zengindi. Çocuk tüm masraflarını karşılıyordu. Ama kız ev veya araba falan istiyordu. Çocuk her şeyi aldığı halde bana ne yaptı ki dedi. Onlar bir şey değil onları zaten yapmak zorundaydı. Ev mi aldı araba mı başkalarına neler neler alınıyor dedi. Buda tam bir nankörlük. Evli değil sonuçta adam her şeyi karşılamak zorunda değildi. Zenginlerde böylelerine kapılıp büyük harcamalar yapabiliyor. Oysa ki maneviyata önem veren kızlara baksalar ne güzel olacak. Ama kimse dengiyle değil. Denklik sadece zenginin zenginle olması demekte değil. Karakter olarakta denklik en başta önemli. Çocuğun kız için yaptıkları bana çok büyük şeyler geliyordu mesela. Ama kız yapmak zorunda diyordu 😀 sanki annesi babası ya da kocası. Allah yardımcınız olsun. Etrafınızda bunlar çok olacak. Ve arkadaşım çok güzel barbie gibi kızdı erkeklerde zaten karakterine değil güzelliğine geliyordu. Kız para onlar güzellik peşindeydi. Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hem benim hem erkek arkadaşlarımın çevresinde de böyle kızlar çok bir de o arkadaşın kimse nankörün en önde gideniymiş yapmak zorunda, ne yaptı falan filan ama o sevgili olduğu çocukta mal enayi belli ki, ama benim çevrem saf slk değil en azından böyle kızlara çok para yedirmiyorlar bende dahil. Cidden benimle denk olmayıp maneviyata bakan bir kız olsa nikahı basarım çünkü dengim kızlar da az değil görgüsüz çoğu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O çocuk çok slaktı takıntılıydı kıza öyle sevdiğini de düşünmüyorum ama bak kızın bana anlattıklarından anladığım şu. Zengin erkekler özellikle güzelliğe tapıyor. Kız mesela mekanlara gidiyor. Adamlar güzel olsun da ne olursa olsun kafasında o mekanlara güzel kızlarla gidip hava atmak istiyorlar bu yüzden de atıyorum gece de 10 bin ya da daha fazlasını harcayabiliyorlar. Ve arkadaşımdan bir şey aldıkları yok kız ekstradan yanında arkadaşlarını da getiriyor. Kızın fizik düzgün barbie gibi de yüz bakımlı tamam bitti kafasındalar. O kadar kızıyorum ki böylelerine. Ya paran için senle yani derdini anlatmak istesen o kız seni dinlemez bile para verirsen yanında bitse ilk gidecek insan o. Arkadaşım sayesinde zengin erkeklere önyargılı biri oldum. Hepsini böyle sanıyorum. Ben böyle zengin bir çevrede olmadım. Hep sıradan durumlu insanlarla konuştum. Biz ayrı şehirlerdeyiz arkadaşımla. Onunla da buradan yıllar önce yakın arkadaş olmuştum. Benim içinde şey diyordu hep golddigger olmayan tek arkadaşımsın. Fakir erkek beni üzeceğine ferrari gibi arabalar da zengin adam beni üzsün daha iyi derdi. Çok mükemmeliyetçi bir kızdı hep daha iyi olmak isterdi onu anlamazdım ama sonra anladım çünkü etrafındaki her kız da öyle zengin erkekler onlara baksın diye hep bakımlı olmak zorundaydılar. Valla ben hiç uğraşamam bende bakımlıyım ama mükemmel olmakla uğraşamam. Beni seven karakterim için ben olduğum için sevsin. Öyle bir zamandayız ki saygı sevgi aşk sadakat güven en değer verdiklerim. Hiçbir zaman zenginliğe önem vermedim tabiki herkes zengin biriyle olmak ister kimse fakir istemez ama ben çok kötü şeyler yaşamış biri olarak kesinlikle maneviyatçıyım. Bana birtek aşık olmuş olsun yeterli. Ben böyle erkeklere kızıyorum güzelliğe bakıyorlar hava olsun işte ve kızlarda paralarını yiyor.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birde açıkçası ben zengin birini çokta istemezdim çünkü bana biraz şey geliyor zengin olunca her şeyi elde edebilme imkanı varya gözü başkalarında olur mu? Ya da kadınlar hep çevresinde olur evli bile olsa adam zengin bırakmazlar ki bu beni rahatsız eder mesela. İşiniz cidden zor.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya öyle karaktersiz kız çok ama arkadaşlarımın arasında sadece güzel diye kızı, arkadaşlarını yanında gezdiriyorlar şahit oldum arkadaşları da diğerlerine falan yanaşıyor kaç kez gördüm bunlar artık normal geliyor yani sen bu işi çözmüşsün dediklerinin hepsi birebir doğru ve açık konuşayım ben ciddi ilişki insanıyım ama şu devirde de herkesin dini imanı para ciddi ilişki insanı bulmak zor. Bak açık sözlü bir insanımdır eğlenmeyi sever miyim? severim ama ciddi ilişki istemeyen bir kızla eğlenirim eğer çok istiyorsa yalan değil ama öyle duygusal bir bağ kurmam takılmalı gezinirim o da en fazla 1 ay sürer

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kız yakın arkadaşımdı biz ayrı şehirlerdeyiz ortamlarımız falan farklı isteklerimiz farklı o maddi odaklı ben ise manevi diye yırtınan biriyim. 7 yıl boyunca onu dinledim o yüzden zengin ortamında bulunmuş gibi olaylarını anladım. Bana da demişti Birgün yanıma gel sana ben zengin adam bulup evlendircem diye 😂 bende olmaz dedim çünkü zengin olmasıyla iş bitmiyor anlattıklarına bakılırsa zenginler havalı tipler oluyor paraları olduğu için ben her şeyi elde ederim kafasındalar aşağılama olayları var ben bunları asla kabul edemem isterse milyarder olsun. Benim iç huzurum olmadıktan sonra para beni mutlu edemez. Karakterimden ödün vermem. Ve ben o kızlar gibi değilim giyim olsun dolgular estetikler olsun. Açık giymem dolgularım estetiğim yok mükemmeliyetçilikle uğraşamam. Diken üstünde bir yaşam onların ki ben rahat olmalıyım beni her halimle görmeli çirkin güzel en çirkin dağınık halimi bile beğenmeli ama onun dediğine göre hep güzelliğe hastalar. Bende sana açık konuşayım. Her erkek için demiyorum ama erkeklerin çoğu doğru kadınlara yanlış yapıyor. Mesela emin ol o zengin ortamda ben olsam bana öyle bakmazdılar ben güzel bir kızım ama onlar gibi estetikli dolaşmadığım için güzellikle kafayı bozmadığım için bakacakları ben olmam. Ama arada cidden farklı birini istiyorum diğerlerine hiçbir anlamda benzemeyecek derseler o zaman da beni seçerler. Ben hep sıradan insanlarla konuştum bu kadar kız paraya bakarken ben karakter diye yırtındım sonuç? Koca bir sıfır. Benimde diğerlerinden bir eksiğim yoktu oysa. Bende zengin erkek diye tutturabilirdim maneviyat dedik o bile olmadı. Sonra böyle standart düşüyor işte. Ve işin garip yani maddi durumları benden aşağıdaydı. Bir adamlık bekledik o bile fazla geldi 😊😊 ee eğlenceyi isteyenle eğlenilir tabi.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hepsi estetik doğal kız yok aralarında ortama bir giriyorum, hepsinin dudağı kocaman iğrenç bir görüntü çoğu da doğal güzel değil estetik güzeli bizimkiler de öyle kızları çekici buluyor ben o kızlarla anca eğlenirim zaten ciddi ilişki düşünmem hak etmiyorlar, ölene kadar paraya boğmam öyle karaktersizleri ama cidden zengin olup karakterli insan çok dış görünüşe aldanmayıp evlenen, milletin sözüne bakmayan fakat onlardan da çok az nadir bulunur. Yani ben burada ne desem sen dedin zaten hepsini para olunca insan her şeyi yaparım kafasını da girmemeli aslında bir şey olur bir anda tek kuruşsuz bile kalırsın bu hayatta o yüzden çok görgüsüzlüğe, gösterişe gerek yok. Ama bakalım buluruz elbet düzgün birini tek derdi para değil de cidden seven, değer bilen bir insan sende bulursun umarım bu devirde erkeklerin %70 i afedersin cnsellik peşinde düzgün insan yok piyasada.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen arkadaştan görüyorum hep onunda arkadaşları full estetik dolgu. Zaten zayıflar mesela daha iyisi daha iyisi hep diyorlar. Kıyafetleri her zaman düğüne gider gibi. Gülüşleri bile çok yapmacık geliyor bana. Kız mesela yakın arkadaşımdı erkeğin arabasında video çekip atıyor valla bak gülüşü el kol hareketi öyle yapmacık geliyordu ki kendini yanında olduğu gibi gösteremiyordu. Şahsen ben zengin bir erkek olsam hep farklının peşinden koşarım zaten dizilerde de öyle değil mi? Erkek hep farklının peşinde koşuyor. Kız zenginliği umursamıyorsa hedefleri başkaysa bu ona farklı geliyor. Zengin olup karaktere bakan insan da var diyorsun ya eğer öyle biri olsaydı bende zengin erkek isteyebilirdim. Kızdan gördüklerim bu yani. Zenginlere önyargılı oldum. Ben o estetikli hep birbirlerine benzeyen kızlardan değilim. Doğal hareketleri olan kendini çok sevip değer veren biriyim. Onların da çoğu tam tersim olan kızlara gidiyor. Bu yüzden karakterli olsun da varsın zengin olmasın kafasındayım. Yanında kendim olamadıktan sonra parasının önemi yok. Bak bende o çocuk için arkadaşa sormuştum birgün parasız kalsa napardın diye çocuğunda fabrikalar falan var baya iyi durumda. Bırakırdım dedi çok şaşırdım nebiliyim insan sevmese bile vefalı olur kaç milyon harcamıştır o çocuk ona imam nikahı bile yaptılar aynı evde yaşadılar yazık oldu sonra kız bırakıp gitti.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim standartlarım çok başka durumu iyi olsun yeter zenginliğe gerek yok. Adam olsun aşık olsun bana saygılı terbiyeli Allahtan korkusu olsun çocuklaşabileceğim biri olsun merhametli olsun yeri geldin mi ağır başlı yeri geldin mi eğlenebileceğim biri olsun yeterli. Ama dediğin gibi cinsellik falan asla bu konuda da katıyım. Evlenmeden benim bedenimle ilgilenmeyecek. Adamlığı sadece öne sürmeme rağmen bulamıyorum kaç yıldır ilişkim yok baya seçici bir insan oldum.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seçici olmak bazen iyidir, en iyisini yapıyorsun, işte böyle kızların ailelerine sabır versin diyeceğim de her şey aileden başlıyor Allah bilir aileleri falan da destekliyordur bizimkiler pas vermese kalırlar da veriyorlar işte yazık diyorum sadece ama iki tarafta kendini kullandırtıyor. Yapacak bir şey de yok anca insanların saçmalıklarını görmek kalıyor. İlla ki düzgün biri çıkar karşına istediğin gibi biri ne diyeyim.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle kızların aileleri onları serbest bırakıyor. Modern aile adı altında ya da artık uğraşmaktan bıkmışlar yaşı büyük diye de salıyorlar. Aileleri de zengin bul kesinlikle diyordur. Keşke güzelliğe bu kadar tapmasalar. Güzellik gelip geçici. Sağol inşallah seninde karşına istediğin gibi biri çıkar maneviyat odaklı. Bu arada kaç yaşındasın ve nerede yaşıyorsun? Yaşadığın yeri sorma nedenim şu arkadaş hep zenginlerin büyük şehirlerde olduğunu derdi. Küçük şehirlerde kalmıyorlar diyordu. Oda Eskişehir Bursa izmirden buluyordu.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle şimdi ki aileler zengin bir koca bul evlen diye öğüt veriyor, 26 Yaşındayım, İstanbul da yaşıyorum ama İzmir'de de evimiz falan var giderim oraya da, küçük şehirler sıkıyor insanı gezecek yer yok doğru o açıdan.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İstanbul’da olduğunu tahmin etmiştim. Tabi orada her türlüsü var. Benimle yaşıtsın. Ben Ege insanıyım. Muğla İzmir falan. Bende bu şehirlere göre küçük bir yerde yaşıyorum. Ve buralarda yapacak bir şey olmadığından her anlamda büyük şehirlere kaçıyor herkes tabi.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muğla da ayrı bir güzel tabi, kafa dinlemek isteyen bir insansan küçük şehirler ideal.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğal güzellikleri seviyorum. Kalabalığı sevmem. Muğla aşığıyım ve Trabzon’da yaşıyorum. Trabzon’a yakın güzellikte Muğla da.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım, Trabzon da güzel de havası çok sert ya.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Trabzon’a geldin mi? Ben alışkınım üniversite hariç hayatım burada geçti.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortahisar'a gelmiştim arkadaşlarımın bazıları oralı.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Trabzon Merkeze gelmişsin. Trabzon’lular zaten hep büyük şehirlere dağılmış. Özellik zengin kesim İstanbul ve Bursa’da.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada yerinde olsam zengin olduğumu belli etmem. Maddi durumumdan bahsetmezdim. Baya başta testlerden geçirirdim. Karakterine falan bakardım. Gözü parada mı yoksa gerçek aşk peşinde mi ona bakarım. Tabi insanlarla evlenmeden aynı eve girmeden tamamen yüzünü göremezsin ama biraz da olsa doğruyu bulmana yardımcı olur. Ben mesela konuştuğum insanların karakterlerini hep testten geçiriyorum. Diğer kızlar gibi laflara kanmıyorum icraata bakıyorum. Zor olmak her zaman iyidir ama zoru oynamayacaksın gerçekten öyle olacaksın. Beni bir insan karakteriyle etkiler. Sende zengin olduğunu asla dememelisin normal mekanlara getirmelisin. Lüks hediyeler vermemelisin. Oldu ki testinden geçti o zaman da tabi diyemezsin param da gözün var mı yok mu ona baktım diye. Ben sade hayatı seviyorum falan dersin mütevazi davranırsın gururunu onurunu kırmadan. Bir insanın duruşunun olması çok önemli.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben belli etmesem bile açık konuşayım insan giydiğim tişört den bile sen zenginsin diyor karşılaştım çünkü, ve ben genelde çıktığım kızlarla ya çevremden tanışıyorum ya sosyal medya dan sosyal medyada zaten fotoğraflardan vesaire insan anlıyor, diyelim lüks bir mekana götürmedim o zaman da arkadaşlarıma falan söylerler kesin uğraşmıyorum öyle şeylerle zaten cidden seven bir insansa karşımda ki sürekli alışverişe, restorana falan gitmek istemez benim düşünce yapım bu.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman işin daha zor olur. Zenginlere hep kapak atmaya bakarlar. Onlara baktıklarında aşkı değil parayı düşünür insanlar. Karakterli az insan denk gelir. Ama zaten herkesin bir nasibi var değil mi? Oda illaki birgün gelip seni bulur. Ne kadar zengin olursan ol birgün paraya değil de karaktere bakan biri de karşına çıkar inşallah. Lüks yerlere gitmeyi değil de seninle olduktan sonra nereye olursa hesapsız kitapsız gidecek biri bulunur elbet.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben genelde dengim kızlarla sevgili oluyorum, ilk defa dengim olmayan bir kızla oldum sonuçta bu oldu ama dengim kızlar da sevmez lüks olmayan bir yeri o yüzden mecburen götürüyorum bakalım hayat nereye sürükleyecek illa ki çıkar da karşıma doğru biri zamanı var her şeyin, inşAllah sende bulursun doğru insanı.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birgün senin zenginliğine bakmayacak biri de bulursun diye umuyorum dengin olur mu olmaz mı bilemem. Ama önemli olan karakteri düzgün olsun yeter. İnşAllah 🙏🏻

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dengim olsun ya da olmasın, dediğin gibi karakteri düzgün olsun yeter.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her nasip vaktine esirdir. Gelir bulur seni hiç beklemediğin anda 😊

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

He mk iki kez yat oda binbir nazla buzla sonra hadi araba reis iyi düşün

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yatmam ciddi ilişki insanıyım yolu vereceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen bro

Yorumla
  • Sdfhjfhh
    Sdfhjfhh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Hedi ye olarak 1 bardak soğuk su hediye et, sonrada" yürüde ense traşını görelim" de. 😂

Insan sevgilisinden araba vs istemez, hediye bu !

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle yapacağım öyle giderken de porsche'nin tekerini hediye edicem hevesi kursağında kalmasın onu sürsün 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadından bahsediyorsun söz konusu kadınsa hiçte yanlış anlamıyorsun zaten

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlamıyorum anlamıyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yok sen doğru anlıyorsun da sevgili seçimin yanlış olmuş😉

0
    0 Yorumla
  • BisoruSorcamönemlii
    BisoruSorcamönemlii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Niyetini tam bilemezsin bence doğum gününde maddi değeri çok olmayan küçük bir hediye al bırakmazsa seviyordur ama bana kalırsa paran için

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok ya ayrılacağım

Yorumla
  • haylou
    haylou Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Resmen yüzsüzlük .. maddi durumun ne kadar iyi olursa olsun böyle bir beklentiye girmesi yanlış , ima etmesi daha da yanlış.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben çok yüz verdim bu karaktersize de bu kadar ileri gitti

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet araba bekliyor ve aldiginda o arabayla exlere gidecek sende nabarsan artik

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almayacağım ki benim paramla millete hava atamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hava atmak demedik. anla iste.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen demedin de benim düşüncem bu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O arabayı senden istiyor bir kız olarak söylüyorum ama bende evlenmeden birine bu kadar hediye almak s*lakca ve bu kadar büyük bir hediye istediğine göre seni a*ptal yerine koyuyor olabilir dikkat et kardeşim.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanka biraz gence maddi açıdan geri çekil hatta ufak şeyleri bişe bakalım gidicek mi senden seni gerçekten seviyor mu diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o benle oynadığını sanıyor da ben onla oynuyorum asıl ben çok güzel bir sürpriz yapacağım zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yapacaksın peki kanka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yatağa mı atcan 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok be ne yatağı, doğum günü gelsin çevremi, arkadaşlarımı toplayıp doğum günü partisi düzenleyeceğim ondan sonra hediye olarak da güzel bir oyuncak Porsche bir de Porsche'nin tekeri al bunu sür diyeceğim herkesin içinde hak etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya bence öyle tapma kanka kız rezil olur sevmiyorsan hayatımda tutma

Yorumla
  • Naratiz
    Naratiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kesinlikle ayrıl birdahaki sevgiline de maddi durumunla ilgili bir şey deme seni sen olduğun için seveni bul

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrılacağım zaten

Yorumla
  • meryyykdodjeıe
    meryyykdodjeıe Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Uf bu kızlar niye böyle ya ve böyle kızlar hep mutlu oluyor hesap ödeyen değer veren hediye alan biz kizlarda hep mutsuz 😮‍💨

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ah be...

Yorumla
    • meryyykdodjeıe
      meryyykdodjeıe
      +1 yıl

Bugünde benim için yakıyoruz 🚬

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yakalım

Yorumla
    • meryyykdodjeıe
      meryyykdodjeıe
      +1 yıl

😮‍💨

Yorumla
  • gizemnur970
    gizemnur970 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Evet senden araba almanı istiyor bence yol yakınken ondan ayrıl derim (umarım böyle biriyle ciddi düşünmüyorsundur)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğum günü gelsin en kralından porsche alıp yolu göstereceğim zaten

Yorumla
    • gizemnur970
      gizemnur970
      +1 yıl

Almadan yolu göstersene niye alıyon ya da neyse banane

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes yanlış anlıyor para göz kızın tekine niye gerçek araba alayım 😄 onda o arabaya binecek kalıp yok bir kere, alacağım derken oyuncak porsche alacağım bir de porschenin tekeri onu sürücek

Yorumla
  • Jfhdgdhhs
    Jfhdgdhhs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Saçma yani paragöz geldi insan kahve parasını odetmeye utanıyor. Evli olsa neyse de daha 1 yıllık sevgiliymissiniz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte yüzsüz olursa bir insan

Yorumla
  • kaffurx
    kaffurx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Senden araba istiyor kesinlikle ama alma bence beni araba icin srvecek biriyle sevgili olmazdım ben

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

almayacağım zaten yolu göstereceğim

Yorumla
  • aysem00
    aysem00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Kız gerçekten güzel de oğlan da değer veriyorsa alıyodur seviyor dur yani kime ne bence araba istiyordur...

1
    0 Yorumla
  • Nimet1994
    Nimet1994 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ne kadar ayip ya. Ben olsam cicek bile isteyemem. Utanirim. Millet ne tuhaf

1
    2 Yorumla
    • kullanat0
      kullanat0
      +1 yıl

Tuhaf degıller sadece or spular

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok yüz verdim de yüz buldu bu kadar ileri gitti

Yorumla
  • BabyBlade
    BabyBlade Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Sanırım sevgilin foto model kıvamında, eşine benzerine az rastlanır güzellikte bir kadın :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya sorma angelina jolie yanında sönük kalır 😂

Yorumla
    • BabyBlade
      BabyBlade
      +1 yıl

Ondan bu cüret o zaman ne diyelim 😅

Yorumla
  • Defnedilay
    Defnedilay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Sende doğum günün den hemen önce ayrılırsan hediye için ayrıldı der.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğum gününden önce ayrılmayacağım zaten doğum günü gelsin bir şeyler yapıp yolu vereceğim

Yorumla
  • gonyali2542
    gonyali2542 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Seni kullanacak durumuzun iyiyse fakiri fukarayi sevindir kardeşim sevgilini değil

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben zaten kıza niye araba alayım haklısın dediğinde

Yorumla
    • gonyali2542
      gonyali2542
      +1 yıl

Tabi

Yorumla
  • serghvcj
    serghvcj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Baya iyiyse buyuk ihtimalle ama bu tipten uzak durr derim gorgusuz biri gibi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrılacağım zaten alıyım da benim paramla millete hava atsın yok öyle yağma

Yorumla
    • serghvcj
      serghvcj
      +1 yıl

Yanii bune ya ben işim yokken bile para almadim adamdan ki o askerdi maaşida iyiydi ne oldu yaranmadim ama böyle yosmalar yaranir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

çok itici bu ne araba ne la gözün doysun be kadın biz bir çiçeğe bile bir ömür mutlu oluyoruz kadının isteğine bak

1
    4 Yorumla
    • bayanagresif99
      bayanagresif99
      +1 yıl

Valla bir kuru sevgiye bile razıydık ama onu bile çok gördüler, gözü doymayan sömürgeci kadınlar daha çok seviliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@bayanagresif99 bu kdr da olunmaz ama öyle olup sevilmektende bu halimle sevilmemeyi tercih ederim

Yorumla
    • bayanagresif99
      bayanagresif99
      +1 yıl

Aynen 👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 sene içinde çiceği geçtim elmas kolye falan da aldım ama gözü doymamış ki benden araba istiyor

Yorumla
  • Hicranreis
    Hicranreis Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Oyuncak üstü açık porsche al 😂

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyuncak Porsche alacağım bir de Porsche'nin tekerini alacağım ikisini sürsün dursun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok mu güzel bu boklu kız niye bu kadar haketti bu hediyeler lüks yerler bide araba ahahahajasj

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıl ben senın yerinde olsam hediyelerin parasını isterim ve goturdugum yerlerin senı kandırmış sikayetci ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Parasında değilim az bir karakterli olup sadece sevmeyi bilseydi yeterdi de aldığım hediyeler falan da sadakam olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni sömürmüş kezocuk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

valla giden para umrumda değil yüksek bir miktarda değil gözümde zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyi o zamn kimseye para yedirme annen den bacından başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana dost tavsiyesi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

araba gösterdiğine göre ev istiyor 🙄 araba gösteriyorsa ne istiyebilir Allah Allah yanlış anlamıyorsun doğru anlıyorsun ARABA İSTİYOR

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu ne agresifliktir arkadaş

Yorumla
  • Ayayyçaaa
    Ayayyçaaa Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yabancılardan mı çaldın soruyu

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niye yabancılar mı yaşıyor sadece bu tür olayları?

Yorumla
    • Ayayyçaaa
      Ayayyçaaa
      +1 yıl

e evet. hangi çağda yaşıyoruz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen Türkiye de zengin insan olamaz kafasında yaşıyorsun bence

Yorumla
    • Ayayyçaaa
      Ayayyçaaa
      +1 yıl

bu hikayede zenginliği anlamayan sensin kurgu zayıf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen zenginsin o zaman oradan biliyorsun zenginlik nasıl bir şey falan

Yorumla
    • Ayayyçaaa
      Ayayyçaaa
      +1 yıl

öyle bir kız arıyorsun buradan bakınca yakaladım mı niyetini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl bir kız arıyormuşum ben anlayamadım?

Yorumla
  • Wjej3j3j322j
    Wjej3j3j322j Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Evet senden tüm yüzsüzlüğü ile araba istiyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok bekler arabayı

Yorumla
  • IntrovertBaşkanı
    IntrovertBaşkanı Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Al bi tane oyuncak porsche modeli şok olsun

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hem oyuncağını alacağım hem de porschenin tekerini alacağım onu sürücek

Yorumla
  • Miray_0003
    Miray_0003 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bence oyuncak araba al. Sjsjsjjsjsjs

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğum günü gelsin hem oyuncağını alacağım hem de Porsche'nin tekerini alacağım al sana araba sür diye

Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Umarım almayı düşünmüyorsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Almayacağım zaten, alıyım da benim paramla millete hava atsın

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

Eşin ve kardeşin olmayan hiç kimseye
      Yatırım yapma

Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Seni paran için kullanıyor dikkat et

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kullanamaz

Yorumla
  • minasoykan
    minasoykan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

evet istiyor ama sakın alma ayrıl gitsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

almayacağım zaten onda o arabaya binecek kalıp yok

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Seni söğüşlemek istiyor 😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mal yok karşısında yapamaz 😂

Yorumla
  • To_Be_Honest
    To_Be_Honest Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Arabayı senden daha çok istiyor.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yüzsüz işte

Yorumla
  • Gamsızmaviii
    Gamsızmaviii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Al gitsin zenginsin ne olcak

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

alıyım da benim paramla millete hava atsın 😂

Yorumla
    • Gamsızmaviii
      Gamsızmaviii
      +1 yıl

Bisey olmaz zenginsin al al

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok hem onda o arabaya binecek kalıp yok

Yorumla
    • Gamsızmaviii
      Gamsızmaviii
      +1 yıl

Zenginliğe bak be

Yorumla
  • Teamooo
    Teamooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Sen mi ayrılırırsın ben mi ayrılayım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ayrılacağım zaten

Yorumla
  • Ikae_
    Ikae_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 102 , eic 98%
    +1 yıl

Araba bekliyor olamaz, tesadüftür

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

5-6 kez yapması normal mi?

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Arabanı değiştireceğini düşünüyor olabilir mi

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Bu arada büyük hediyeler alır mısın, beklentisi ne kadar yüksek olabilir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sanmıyorum hiç öyle bir konuşma ya da ona benzer bir şey olmadı ayrıca ben porscheyi çok kullanan bir insan değilim biliyor kendisi

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Minyatür bi porsche alsana😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şöyle söyleyim bir yıl içinde kendisine elmas kolye bile aldım o da sevgililer günündeydi böyle hediyelerden yüz buldu zaten

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Kolye ile araba fiyatı karşılaştırılmaz bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle de şimdi kim bu devirde sevgilisine kolay kolay elmas kolye alıyor ama kafaya koydum hem porsche'nin tekerini alacağım hem de oyuncak porsche ikisini sürsün dursun

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Uzaktan kumandalı al 😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da olabilir bak olmadı hepsinden birer tane alırım 😂

Yorumla
    • Ikae_
      Ikae_
      +1 yıl

Abi abartmasana bir tane al işte ne meraklısın para harcamaya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya kıyamıyorum kıza ne yapayım

Yorumla
  • nameless3
    nameless3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Oyuncak Porsche alıp hediye alabilirsin 😃

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yollarken porsche'nin tekerini alacağım onu sürsün

Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Para için beraber olanlarda bugun

0
    16 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Açık açık araba istemiş senden. Sen de gördüğüm kadarıyla bunu anlamışsın. Bu arada sana tavsiyem kendi dengin biriyle görüş. Davul bile dengi dengine. Az çok maddi imkanı olan biri olsun yani. Görgü farklı bile oluyor çünkü. Sadece parasal bir mesele de değil. Aile, yetiştirilme tarzı, görgüsüne kadar farklılık oluyor. Naçizane tavsiyem bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aile, yetiştirilme tarzı, görgüsüne kadar farklılık oluyor. Bu dediğinde çok haklısın dengim kızlarla çıktığım da oldu onlar olmayınca dengim olmayan birine yöneldim, onunda tek derdi para çıktı bu da bana ders oldu dengim olan kızlarla olacağım zaten bundan sonra

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Öyle olmalısın

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Doğum gününe de sürpriz olarak oyuncak porsche alabilirsin. Bu da diğer naçizane tavsiyem 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

porsche'nin tekerini alacağım hediye olarak onu sürsün arkadaşlarına hava atar hemde

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Tekerlek de para yaa o kadar masrafa girme bence 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok yok hevesi kursağında kalmasın şimdi yazık 😂

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Sana porsche aldım de, o gerçekten araba beklerken önüne oyuncak araba at 😂 çok mu insafsızım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Var ya sizin de işiniz zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tekerin yanına alırım belki oyuncağını, herkes oyuncak dedi durdu çünkü hatta hediye paketi yaptırayım ikisini gönderiyim heyecanlanır şimdi o

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ya şimdi biz niyet sorguladık ama sen yine de niyetinden emin olmadan bişey yapma ya kendimi kötü hissettim. Belki de derdi araba değil. Bi ağzını yokla bence önce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani ben bu zamana kadar hep dengim olan kızlarla sevgili olduğum ilk defa dengim olmayan biriyle oldum ama yani aynı arabayı on kere göstermesi gözüme sokmasından ben bunu anlıyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Yani konuşan sensin tabi daha iyi bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bakalım şu doğum günü bir gelsin de en kralından bir porsche alacağım ben ona

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

Ne diyim abi sana kolay gelsin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sağ ol :D

Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Yok artık… Sanmam birinin o denli küçüleceğini…

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

küçüldü

Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sana kancayı takmaya çalışıyor

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

takamaz yolu vericem

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Bas tekmeyi gitsin doğum gününde oyuncak araba al istediği modelden kutuya koy araba anahtarı zannetsin doğum gününde başşak geç gönder müstehaktır çünkü sana zerre sevgi aşk hissetmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

basacağım tekmeyi zaten lüks mekanlara götürüp hediye aldım diye yüz buldu giderkende porschenin tekerini hediye edeceğim onu sürsün

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Hahahah tekeri bile çok öylesine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok da öylelerine hevesi kursağında kalmasın benim paramla hava atacaktı aklı sıra

Yorumla
    • DreamGhosters
      DreamGhosters
      +1 yıl

Anladım hakettiği muameleyi yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yapacağım o beklesin araba diye

Yorumla
  • Umutyoooehhh
    Umutyoooehhh Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

İstiyorsan araba mı alacaksın yani

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır 1 senelik kıza araba almam mal değilim

Yorumla
  • IvarTheBoneless7
    IvarTheBoneless7 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Araba mı istiyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • derinnnnnnn66
    derinnnnnnn66 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

saf mısın araba isiyor gayet açık değil mi msjıı

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

değilim emin olmaya çalışıyorum

Yorumla
    • derinnnnnnn66
      derinnnnnnn66
      +1 yıl

emin olabilirsin 😂 git şimdi rengni seçmeye başla bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

almayacağım ki 😂

Yorumla
    • derinnnnnnn66
      derinnnnnnn66
      +1 yıl

ayrlırsınız o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle olacak zaten

Yorumla
    • derinnnnnnn66
      derinnnnnnn66
      +1 yıl

hakkınızda hayırlsı olsun 😂

Yorumla
  • melisssaaaakck
    melisssaaaakck Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Paran için birlikte net

0
    0 Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Para avcısı kesinlikle

0
    0 Yorumla
  • gskız21
    gskız21 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

he istiyor alma eşin olunca al 🤣

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilim doğum gününe az kaldığından beri araba gösterip duruyor, yanlış mı anlıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilime araba aldım nolmuş? 35 cevap verildi
Ev araba var sevgilim olmuyor off? 4 cevap verildi
Sevgilim devamlı benim arabamda? 4 cevap verildi
1 yıl oldu çıkalı Sevgilim benden araba istiyor? 16 cevap verildi
Sevgilim araba aliyor sizce kiskanmali miyim? 16 cevap verildi
Sevgilim arabama binmiyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨