AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aynrn knk porsche alacak durumdasin ve bunu biz fakirlerin sitesinde söylüyorsun. Sg Feridun abi burdan kız düşmez sana
😂 herkesi kendin gibi görme be kral kız düşürmekmiş işim gücüm yok burada ki kızlara yazılcam yazılmak istesem gizli profil ile mi atarım soruyu enayi
fakirlerin sitesi demiş birde aynen buraya zenginler giremez diye bir kural var site de mühendis adamlar var dediğine bak
Araba istiyor belli ama sen onu dene bakalım ters köşe yap seviyor mu sevmiyor mu belli olur
O kadar kızın arasında en yüzsüzünü bulmuşsun helal olsun
dimi helal olsun bana
Evlendikten sonra alırım de sevgiliyken alırsan senle evlenmez
Gayet doğru anlıyorsun gibi... Full akbil al anlasın. Ayrılırsa da kurtulmuş olursun...
Bana mayo bikini alsana'dan ne ara porsheye terfi ettiler😂😂
Hediye istemek zaten saçma ama bu kadar büyük bir hediye istemek sapsaçmaaa
Sevgiliye araba alınmaz sonuçta resmi bir şey yok ortada karın olsa neyse yani bu kız seninle paran için beraber gibi duruyor
ya 5 senelik falan sevgilim olsa tamam alırım da 1 senelik kıza almam
Aynen araba istiyor eğer yine bu arabayı seviyorum ediyorum derse inşallah alırsın de geç inan sevgilin de olsa çok büyük şeyler almamalı
Yolu göstereceğim zaten on senelik kız arkadaşım gibi araba istiyor, hadi on seneyi geçtim beş senelik sevgilim olsa tamam alıyım derim de 1 senelik kıza araba almam
Senin sevgilin ya seni paran için seviyor ya da alışmış pahalı hediyelere istersen onu test et normal kolyeden al doğum gününde ver eğer tepki verirse anlarsın niyetini eğer sevindiyse ufak şeylerde bile mutlu olduğunu ve seni paran için sevmediğini görürsün ama yinede tabi sen bilirisn
gerek yok ya kolye yi bile hak etmiyor
Araba istiyorda aklin varsa öyle yiyici tipten ayril.
doğum günü gelsin ben ona en kralından porsche alacağım beklesin o sadece biraz daha sabretmem lazım
Kiz çok mu güzel? Yani kendini ne sanıyor acaba
Yani güzel denilebilir
Tipine güveniyor demek ki. Yinede hayati boyunca unutamayacak bir dersi hak ediyor
Doğum günü gelsin herkesin içinde unutamayacağı bir doğum günü partisi yapacağım :)
Arkaşinş vs taniyorsan ona araba alicam ama X soyleme de🤣 Arkadaşi aninda sevgiline soyler. Beklentisi yüksek olup oyuncak arabayı görünce yüzünü merak ediyorum
Aranızda cinsellik varsa arabayı istiyor, eğer yoksa arabayı al olur diyor.
cinsellik falan yok ve ne yapayım ben onu ya
İstemiyorsan ayrıl kızdan.
o arabayı alacak kadar zengin biri kendi çevresinden kızla sevgili olur
Düşünemeyeceğin kadar kendi dengimle kızla sevgili oldum onlarında bir farkı yok görgüsüz hepsi
Araba istiyor olabilir de 1 senelik sevgiliye de araba alınmaz yuh yani.
Almayacağım zaten o arkadaşta o arabaya binecek kalıp yok
Birinden araba istemek düşünemiyorum. itixilikte Nirvana
Durumun ne kadar iyi ki araba istiyor hemde böyle bir araba 😂
yani o arabayı hediye alacak kadar durumum iyi
Anladım. Tabikide almayacaksın. Lüks yerlere getirmen hediyeler alman normal çünkü durumun iyi. Ama ev ve araba çok uçuk şeyler. Bunları sadece evlendiğin insana almalısın. Ve seni sen olduğun için sadece seven biriyle olmalısın. Zengin insanlarında işi bu anlamda hep zor. Çünkü kızlar genelde parasına gidiyor adam da anlayamıyor paramı mı beni mi seviyor diye. Sana düşen ya karakteri sağlam birini bulman ya da durumu iyi birini bulman. Özellikle de ciddi ilişki insanıysan böyle biri şart. Görmemiş insanlar ciddi sıkıntı. Neyse ki baba evinde gördük karşımdaki erkek en başta sevgisini saygısını aşkını versin en son zenginlik. İçinden ne gelirse yapabilir ama ben istemezdim.
Almayacağım ve zaten ben bu zamana kadar hep dengim kızlarla çıktım, ilk defa dengim olmayan biriyle sevgili oldum onunda durumu orta da zaten. Evet zengin insanların işi zor benim erkek arkadaşlarımın bile çevresi böyle kızlarla dolu ama ben mal bir insan değilim derdi para mı yoksa cidden seviyor mu sadece bir emin olmak istedim buraya sorup insanlar ne düşünüyor
Arabayı almanı istiyor belli. Çok yüksekten uçuyor. Ve böyle kızlar cidden çok var yiyiciler baya. Benim de bir arkadaşım vardı ortamı hep aşırı zenginlerden oluşuyordu. Mesela bir sevgilisi vardı baya zengindi. Çocuk tüm masraflarını karşılıyordu. Ama kız ev veya araba falan istiyordu. Çocuk her şeyi aldığı halde bana ne yaptı ki dedi. Onlar bir şey değil onları zaten yapmak zorundaydı. Ev mi aldı araba mı başkalarına neler neler alınıyor dedi. Buda tam bir nankörlük. Evli değil sonuçta adam her şeyi karşılamak zorunda değildi. Zenginlerde böylelerine kapılıp büyük harcamalar yapabiliyor. Oysa ki maneviyata önem veren kızlara baksalar ne güzel olacak. Ama kimse dengiyle değil. Denklik sadece zenginin zenginle olması demekte değil. Karakter olarakta denklik en başta önemli. Çocuğun kız için yaptıkları bana çok büyük şeyler geliyordu mesela. Ama kız yapmak zorunda diyordu 😀 sanki annesi babası ya da kocası. Allah yardımcınız olsun. Etrafınızda bunlar çok olacak. Ve arkadaşım çok güzel barbie gibi kızdı erkeklerde zaten karakterine değil güzelliğine geliyordu. Kız para onlar güzellik peşindeydi. Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi.
hem benim hem erkek arkadaşlarımın çevresinde de böyle kızlar çok bir de o arkadaşın kimse nankörün en önde gideniymiş yapmak zorunda, ne yaptı falan filan ama o sevgili olduğu çocukta mal enayi belli ki, ama benim çevrem saf slk değil en azından böyle kızlara çok para yedirmiyorlar bende dahil. Cidden benimle denk olmayıp maneviyata bakan bir kız olsa nikahı basarım çünkü dengim kızlar da az değil görgüsüz çoğu
O çocuk çok slaktı takıntılıydı kıza öyle sevdiğini de düşünmüyorum ama bak kızın bana anlattıklarından anladığım şu. Zengin erkekler özellikle güzelliğe tapıyor. Kız mesela mekanlara gidiyor. Adamlar güzel olsun da ne olursa olsun kafasında o mekanlara güzel kızlarla gidip hava atmak istiyorlar bu yüzden de atıyorum gece de 10 bin ya da daha fazlasını harcayabiliyorlar. Ve arkadaşımdan bir şey aldıkları yok kız ekstradan yanında arkadaşlarını da getiriyor. Kızın fizik düzgün barbie gibi de yüz bakımlı tamam bitti kafasındalar. O kadar kızıyorum ki böylelerine. Ya paran için senle yani derdini anlatmak istesen o kız seni dinlemez bile para verirsen yanında bitse ilk gidecek insan o. Arkadaşım sayesinde zengin erkeklere önyargılı biri oldum. Hepsini böyle sanıyorum. Ben böyle zengin bir çevrede olmadım. Hep sıradan durumlu insanlarla konuştum. Biz ayrı şehirlerdeyiz arkadaşımla. Onunla da buradan yıllar önce yakın arkadaş olmuştum. Benim içinde şey diyordu hep golddigger olmayan tek arkadaşımsın. Fakir erkek beni üzeceğine ferrari gibi arabalar da zengin adam beni üzsün daha iyi derdi. Çok mükemmeliyetçi bir kızdı hep daha iyi olmak isterdi onu anlamazdım ama sonra anladım çünkü etrafındaki her kız da öyle zengin erkekler onlara baksın diye hep bakımlı olmak zorundaydılar. Valla ben hiç uğraşamam bende bakımlıyım ama mükemmel olmakla uğraşamam. Beni seven karakterim için ben olduğum için sevsin. Öyle bir zamandayız ki saygı sevgi aşk sadakat güven en değer verdiklerim. Hiçbir zaman zenginliğe önem vermedim tabiki herkes zengin biriyle olmak ister kimse fakir istemez ama ben çok kötü şeyler yaşamış biri olarak kesinlikle maneviyatçıyım. Bana birtek aşık olmuş olsun yeterli. Ben böyle erkeklere kızıyorum güzelliğe bakıyorlar hava olsun işte ve kızlarda paralarını yiyor.
Birde açıkçası ben zengin birini çokta istemezdim çünkü bana biraz şey geliyor zengin olunca her şeyi elde edebilme imkanı varya gözü başkalarında olur mu? Ya da kadınlar hep çevresinde olur evli bile olsa adam zengin bırakmazlar ki bu beni rahatsız eder mesela. İşiniz cidden zor.
Ya öyle karaktersiz kız çok ama arkadaşlarımın arasında sadece güzel diye kızı, arkadaşlarını yanında gezdiriyorlar şahit oldum arkadaşları da diğerlerine falan yanaşıyor kaç kez gördüm bunlar artık normal geliyor yani sen bu işi çözmüşsün dediklerinin hepsi birebir doğru ve açık konuşayım ben ciddi ilişki insanıyım ama şu devirde de herkesin dini imanı para ciddi ilişki insanı bulmak zor. Bak açık sözlü bir insanımdır eğlenmeyi sever miyim? severim ama ciddi ilişki istemeyen bir kızla eğlenirim eğer çok istiyorsa yalan değil ama öyle duygusal bir bağ kurmam takılmalı gezinirim o da en fazla 1 ay sürer
Kız yakın arkadaşımdı biz ayrı şehirlerdeyiz ortamlarımız falan farklı isteklerimiz farklı o maddi odaklı ben ise manevi diye yırtınan biriyim. 7 yıl boyunca onu dinledim o yüzden zengin ortamında bulunmuş gibi olaylarını anladım. Bana da demişti Birgün yanıma gel sana ben zengin adam bulup evlendircem diye 😂 bende olmaz dedim çünkü zengin olmasıyla iş bitmiyor anlattıklarına bakılırsa zenginler havalı tipler oluyor paraları olduğu için ben her şeyi elde ederim kafasındalar aşağılama olayları var ben bunları asla kabul edemem isterse milyarder olsun. Benim iç huzurum olmadıktan sonra para beni mutlu edemez. Karakterimden ödün vermem. Ve ben o kızlar gibi değilim giyim olsun dolgular estetikler olsun. Açık giymem dolgularım estetiğim yok mükemmeliyetçilikle uğraşamam. Diken üstünde bir yaşam onların ki ben rahat olmalıyım beni her halimle görmeli çirkin güzel en çirkin dağınık halimi bile beğenmeli ama onun dediğine göre hep güzelliğe hastalar. Bende sana açık konuşayım. Her erkek için demiyorum ama erkeklerin çoğu doğru kadınlara yanlış yapıyor. Mesela emin ol o zengin ortamda ben olsam bana öyle bakmazdılar ben güzel bir kızım ama onlar gibi estetikli dolaşmadığım için güzellikle kafayı bozmadığım için bakacakları ben olmam. Ama arada cidden farklı birini istiyorum diğerlerine hiçbir anlamda benzemeyecek derseler o zaman da beni seçerler. Ben hep sıradan insanlarla konuştum bu kadar kız paraya bakarken ben karakter diye yırtındım sonuç? Koca bir sıfır. Benimde diğerlerinden bir eksiğim yoktu oysa. Bende zengin erkek diye tutturabilirdim maneviyat dedik o bile olmadı. Sonra böyle standart düşüyor işte. Ve işin garip yani maddi durumları benden aşağıdaydı. Bir adamlık bekledik o bile fazla geldi 😊😊 ee eğlenceyi isteyenle eğlenilir tabi.
Hepsi estetik doğal kız yok aralarında ortama bir giriyorum, hepsinin dudağı kocaman iğrenç bir görüntü çoğu da doğal güzel değil estetik güzeli bizimkiler de öyle kızları çekici buluyor ben o kızlarla anca eğlenirim zaten ciddi ilişki düşünmem hak etmiyorlar, ölene kadar paraya boğmam öyle karaktersizleri ama cidden zengin olup karakterli insan çok dış görünüşe aldanmayıp evlenen, milletin sözüne bakmayan fakat onlardan da çok az nadir bulunur. Yani ben burada ne desem sen dedin zaten hepsini para olunca insan her şeyi yaparım kafasını da girmemeli aslında bir şey olur bir anda tek kuruşsuz bile kalırsın bu hayatta o yüzden çok görgüsüzlüğe, gösterişe gerek yok. Ama bakalım buluruz elbet düzgün birini tek derdi para değil de cidden seven, değer bilen bir insan sende bulursun umarım bu devirde erkeklerin %70 i afedersin cnsellik peşinde düzgün insan yok piyasada.
Aynen arkadaştan görüyorum hep onunda arkadaşları full estetik dolgu. Zaten zayıflar mesela daha iyisi daha iyisi hep diyorlar. Kıyafetleri her zaman düğüne gider gibi. Gülüşleri bile çok yapmacık geliyor bana. Kız mesela yakın arkadaşımdı erkeğin arabasında video çekip atıyor valla bak gülüşü el kol hareketi öyle yapmacık geliyordu ki kendini yanında olduğu gibi gösteremiyordu. Şahsen ben zengin bir erkek olsam hep farklının peşinden koşarım zaten dizilerde de öyle değil mi? Erkek hep farklının peşinde koşuyor. Kız zenginliği umursamıyorsa hedefleri başkaysa bu ona farklı geliyor. Zengin olup karaktere bakan insan da var diyorsun ya eğer öyle biri olsaydı bende zengin erkek isteyebilirdim. Kızdan gördüklerim bu yani. Zenginlere önyargılı oldum. Ben o estetikli hep birbirlerine benzeyen kızlardan değilim. Doğal hareketleri olan kendini çok sevip değer veren biriyim. Onların da çoğu tam tersim olan kızlara gidiyor. Bu yüzden karakterli olsun da varsın zengin olmasın kafasındayım. Yanında kendim olamadıktan sonra parasının önemi yok. Bak bende o çocuk için arkadaşa sormuştum birgün parasız kalsa napardın diye çocuğunda fabrikalar falan var baya iyi durumda. Bırakırdım dedi çok şaşırdım nebiliyim insan sevmese bile vefalı olur kaç milyon harcamıştır o çocuk ona imam nikahı bile yaptılar aynı evde yaşadılar yazık oldu sonra kız bırakıp gitti.
Benim standartlarım çok başka durumu iyi olsun yeter zenginliğe gerek yok. Adam olsun aşık olsun bana saygılı terbiyeli Allahtan korkusu olsun çocuklaşabileceğim biri olsun merhametli olsun yeri geldin mi ağır başlı yeri geldin mi eğlenebileceğim biri olsun yeterli. Ama dediğin gibi cinsellik falan asla bu konuda da katıyım. Evlenmeden benim bedenimle ilgilenmeyecek. Adamlığı sadece öne sürmeme rağmen bulamıyorum kaç yıldır ilişkim yok baya seçici bir insan oldum.
Seçici olmak bazen iyidir, en iyisini yapıyorsun, işte böyle kızların ailelerine sabır versin diyeceğim de her şey aileden başlıyor Allah bilir aileleri falan da destekliyordur bizimkiler pas vermese kalırlar da veriyorlar işte yazık diyorum sadece ama iki tarafta kendini kullandırtıyor. Yapacak bir şey de yok anca insanların saçmalıklarını görmek kalıyor. İlla ki düzgün biri çıkar karşına istediğin gibi biri ne diyeyim.
Böyle kızların aileleri onları serbest bırakıyor. Modern aile adı altında ya da artık uğraşmaktan bıkmışlar yaşı büyük diye de salıyorlar. Aileleri de zengin bul kesinlikle diyordur. Keşke güzelliğe bu kadar tapmasalar. Güzellik gelip geçici. Sağol inşallah seninde karşına istediğin gibi biri çıkar maneviyat odaklı. Bu arada kaç yaşındasın ve nerede yaşıyorsun? Yaşadığın yeri sorma nedenim şu arkadaş hep zenginlerin büyük şehirlerde olduğunu derdi. Küçük şehirlerde kalmıyorlar diyordu. Oda Eskişehir Bursa izmirden buluyordu.
Öyle şimdi ki aileler zengin bir koca bul evlen diye öğüt veriyor, 26 Yaşındayım, İstanbul da yaşıyorum ama İzmir'de de evimiz falan var giderim oraya da, küçük şehirler sıkıyor insanı gezecek yer yok doğru o açıdan.
İstanbul’da olduğunu tahmin etmiştim. Tabi orada her türlüsü var. Benimle yaşıtsın. Ben Ege insanıyım. Muğla İzmir falan. Bende bu şehirlere göre küçük bir yerde yaşıyorum. Ve buralarda yapacak bir şey olmadığından her anlamda büyük şehirlere kaçıyor herkes tabi.
Muğla da ayrı bir güzel tabi, kafa dinlemek isteyen bir insansan küçük şehirler ideal.
Doğal güzellikleri seviyorum. Kalabalığı sevmem. Muğla aşığıyım ve Trabzon’da yaşıyorum. Trabzon’a yakın güzellikte Muğla da.
Anladım, Trabzon da güzel de havası çok sert ya.
Trabzon’a geldin mi? Ben alışkınım üniversite hariç hayatım burada geçti.
Ortahisar'a gelmiştim arkadaşlarımın bazıları oralı.
Trabzon Merkeze gelmişsin. Trabzon’lular zaten hep büyük şehirlere dağılmış. Özellik zengin kesim İstanbul ve Bursa’da.
Bu arada yerinde olsam zengin olduğumu belli etmem. Maddi durumumdan bahsetmezdim. Baya başta testlerden geçirirdim. Karakterine falan bakardım. Gözü parada mı yoksa gerçek aşk peşinde mi ona bakarım. Tabi insanlarla evlenmeden aynı eve girmeden tamamen yüzünü göremezsin ama biraz da olsa doğruyu bulmana yardımcı olur. Ben mesela konuştuğum insanların karakterlerini hep testten geçiriyorum. Diğer kızlar gibi laflara kanmıyorum icraata bakıyorum. Zor olmak her zaman iyidir ama zoru oynamayacaksın gerçekten öyle olacaksın. Beni bir insan karakteriyle etkiler. Sende zengin olduğunu asla dememelisin normal mekanlara getirmelisin. Lüks hediyeler vermemelisin. Oldu ki testinden geçti o zaman da tabi diyemezsin param da gözün var mı yok mu ona baktım diye. Ben sade hayatı seviyorum falan dersin mütevazi davranırsın gururunu onurunu kırmadan. Bir insanın duruşunun olması çok önemli.
Ben belli etmesem bile açık konuşayım insan giydiğim tişört den bile sen zenginsin diyor karşılaştım çünkü, ve ben genelde çıktığım kızlarla ya çevremden tanışıyorum ya sosyal medya dan sosyal medyada zaten fotoğraflardan vesaire insan anlıyor, diyelim lüks bir mekana götürmedim o zaman da arkadaşlarıma falan söylerler kesin uğraşmıyorum öyle şeylerle zaten cidden seven bir insansa karşımda ki sürekli alışverişe, restorana falan gitmek istemez benim düşünce yapım bu.
O zaman işin daha zor olur. Zenginlere hep kapak atmaya bakarlar. Onlara baktıklarında aşkı değil parayı düşünür insanlar. Karakterli az insan denk gelir. Ama zaten herkesin bir nasibi var değil mi? Oda illaki birgün gelip seni bulur. Ne kadar zengin olursan ol birgün paraya değil de karaktere bakan biri de karşına çıkar inşallah. Lüks yerlere gitmeyi değil de seninle olduktan sonra nereye olursa hesapsız kitapsız gidecek biri bulunur elbet.
Ben genelde dengim kızlarla sevgili oluyorum, ilk defa dengim olmayan bir kızla oldum sonuçta bu oldu ama dengim kızlar da sevmez lüks olmayan bir yeri o yüzden mecburen götürüyorum bakalım hayat nereye sürükleyecek illa ki çıkar da karşıma doğru biri zamanı var her şeyin, inşAllah sende bulursun doğru insanı.
Birgün senin zenginliğine bakmayacak biri de bulursun diye umuyorum dengin olur mu olmaz mı bilemem. Ama önemli olan karakteri düzgün olsun yeter. İnşAllah 🙏🏻
Dengim olsun ya da olmasın, dediğin gibi karakteri düzgün olsun yeter.
Her nasip vaktine esirdir. Gelir bulur seni hiç beklemediğin anda 😊
He mk iki kez yat oda binbir nazla buzla sonra hadi araba reis iyi düşün
yatmam ciddi ilişki insanıyım yolu vereceğim
Aynen bro
Hedi ye olarak 1 bardak soğuk su hediye et, sonrada" yürüde ense traşını görelim" de. 😂
Insan sevgilisinden araba vs istemez, hediye bu !
öyle yapacağım öyle giderken de porsche'nin tekerini hediye edicem hevesi kursağında kalmasın onu sürsün 😂
Kadından bahsediyorsun söz konusu kadınsa hiçte yanlış anlamıyorsun zaten
anlamıyorum anlamıyorum
Yok sen doğru anlıyorsun da sevgili seçimin yanlış olmuş😉
Niyetini tam bilemezsin bence doğum gününde maddi değeri çok olmayan küçük bir hediye al bırakmazsa seviyordur ama bana kalırsa paran için
yok ya ayrılacağım
Resmen yüzsüzlük .. maddi durumun ne kadar iyi olursa olsun böyle bir beklentiye girmesi yanlış , ima etmesi daha da yanlış.
Ben çok yüz verdim bu karaktersize de bu kadar ileri gitti
Evet araba bekliyor ve aldiginda o arabayla exlere gidecek sende nabarsan artik
Almayacağım ki benim paramla millete hava atamaz
Hava atmak demedik. anla iste.
sen demedin de benim düşüncem bu
O arabayı senden istiyor bir kız olarak söylüyorum ama bende evlenmeden birine bu kadar hediye almak s*lakca ve bu kadar büyük bir hediye istediğine göre seni a*ptal yerine koyuyor olabilir dikkat et kardeşim.
Kanka biraz gence maddi açıdan geri çekil hatta ufak şeyleri bişe bakalım gidicek mi senden seni gerçekten seviyor mu diye
o benle oynadığını sanıyor da ben onla oynuyorum asıl ben çok güzel bir sürpriz yapacağım zaten
Ne yapacaksın peki kanka
Yatağa mı atcan 😂
yok be ne yatağı, doğum günü gelsin çevremi, arkadaşlarımı toplayıp doğum günü partisi düzenleyeceğim ondan sonra hediye olarak da güzel bir oyuncak Porsche bir de Porsche'nin tekeri al bunu sür diyeceğim herkesin içinde hak etti
Ya bence öyle tapma kanka kız rezil olur sevmiyorsan hayatımda tutma
Kesinlikle ayrıl birdahaki sevgiline de maddi durumunla ilgili bir şey deme seni sen olduğun için seveni bul
ayrılacağım zaten
Uf bu kızlar niye böyle ya ve böyle kızlar hep mutlu oluyor hesap ödeyen değer veren hediye alan biz kizlarda hep mutsuz 😮💨
Ah be...
Bugünde benim için yakıyoruz 🚬
yakalım
😮💨
Evet senden araba almanı istiyor bence yol yakınken ondan ayrıl derim (umarım böyle biriyle ciddi düşünmüyorsundur)
doğum günü gelsin en kralından porsche alıp yolu göstereceğim zaten
Almadan yolu göstersene niye alıyon ya da neyse banane
herkes yanlış anlıyor para göz kızın tekine niye gerçek araba alayım 😄 onda o arabaya binecek kalıp yok bir kere, alacağım derken oyuncak porsche alacağım bir de porschenin tekeri onu sürücek
Saçma yani paragöz geldi insan kahve parasını odetmeye utanıyor. Evli olsa neyse de daha 1 yıllık sevgiliymissiniz
işte yüzsüz olursa bir insan
Senden araba istiyor kesinlikle ama alma bence beni araba icin srvecek biriyle sevgili olmazdım ben
almayacağım zaten yolu göstereceğim
Kız gerçekten güzel de oğlan da değer veriyorsa alıyodur seviyor dur yani kime ne bence araba istiyordur...
Ne kadar ayip ya. Ben olsam cicek bile isteyemem. Utanirim. Millet ne tuhaf
Tuhaf degıller sadece or spular
Çok yüz verdim de yüz buldu bu kadar ileri gitti
Sanırım sevgilin foto model kıvamında, eşine benzerine az rastlanır güzellikte bir kadın :)
ya sorma angelina jolie yanında sönük kalır 😂
Ondan bu cüret o zaman ne diyelim 😅
Sende doğum günün den hemen önce ayrılırsan hediye için ayrıldı der.
Doğum gününden önce ayrılmayacağım zaten doğum günü gelsin bir şeyler yapıp yolu vereceğim
Seni kullanacak durumuzun iyiyse fakiri fukarayi sevindir kardeşim sevgilini değil
Ben zaten kıza niye araba alayım haklısın dediğinde
Tabi
Baya iyiyse buyuk ihtimalle ama bu tipten uzak durr derim gorgusuz biri gibi
ayrılacağım zaten alıyım da benim paramla millete hava atsın yok öyle yağma
Yanii bune ya ben işim yokken bile para almadim adamdan ki o askerdi maaşida iyiydi ne oldu yaranmadim ama böyle yosmalar yaranir
çok itici bu ne araba ne la gözün doysun be kadın biz bir çiçeğe bile bir ömür mutlu oluyoruz kadının isteğine bak
Valla bir kuru sevgiye bile razıydık ama onu bile çok gördüler, gözü doymayan sömürgeci kadınlar daha çok seviliyor
@bayanagresif99 bu kdr da olunmaz ama öyle olup sevilmektende bu halimle sevilmemeyi tercih ederim
Aynen 👏🏻👏🏻
1 sene içinde çiceği geçtim elmas kolye falan da aldım ama gözü doymamış ki benden araba istiyor
Oyuncak üstü açık porsche al 😂
oyuncak Porsche alacağım bir de Porsche'nin tekerini alacağım ikisini sürsün dursun
Çok mu güzel bu boklu kız niye bu kadar haketti bu hediyeler lüks yerler bide araba ahahahajasj
Ayrıl ben senın yerinde olsam hediyelerin parasını isterim ve goturdugum yerlerin senı kandırmış sikayetci ol
Parasında değilim az bir karakterli olup sadece sevmeyi bilseydi yeterdi de aldığım hediyeler falan da sadakam olsun
Seni sömürmüş kezocuk
valla giden para umrumda değil yüksek bir miktarda değil gözümde zaten
İyi o zamn kimseye para yedirme annen den bacından başka
Sana dost tavsiyesi
araba gösterdiğine göre ev istiyor 🙄 araba gösteriyorsa ne istiyebilir Allah Allah yanlış anlamıyorsun doğru anlıyorsun ARABA İSTİYOR
bu ne agresifliktir arkadaş
Yabancılardan mı çaldın soruyu
niye yabancılar mı yaşıyor sadece bu tür olayları?
e evet. hangi çağda yaşıyoruz?
sen Türkiye de zengin insan olamaz kafasında yaşıyorsun bence
bu hikayede zenginliği anlamayan sensin kurgu zayıf
sen zenginsin o zaman oradan biliyorsun zenginlik nasıl bir şey falan
öyle bir kız arıyorsun buradan bakınca yakaladım mı niyetini
nasıl bir kız arıyormuşum ben anlayamadım?
Evet senden tüm yüzsüzlüğü ile araba istiyor
çok bekler arabayı
Al bi tane oyuncak porsche modeli şok olsun
hem oyuncağını alacağım hem de porschenin tekerini alacağım onu sürücek
Bence oyuncak araba al. Sjsjsjjsjsjs
Doğum günü gelsin hem oyuncağını alacağım hem de Porsche'nin tekerini alacağım al sana araba sür diye
Umarım almayı düşünmüyorsun
Almayacağım zaten, alıyım da benim paramla millete hava atsın
Eşin ve kardeşin olmayan hiç kimseye
Yatırım yapma
Seni paran için kullanıyor dikkat et
kullanamaz
evet istiyor ama sakın alma ayrıl gitsin
almayacağım zaten onda o arabaya binecek kalıp yok
Seni söğüşlemek istiyor 😂
mal yok karşısında yapamaz 😂
Arabayı senden daha çok istiyor.
yüzsüz işte
Al gitsin zenginsin ne olcak
alıyım da benim paramla millete hava atsın 😂
Bisey olmaz zenginsin al al
yok hem onda o arabaya binecek kalıp yok
Zenginliğe bak be
Sen mi ayrılırırsın ben mi ayrılayım
ayrılacağım zaten
Araba bekliyor olamaz, tesadüftür
5-6 kez yapması normal mi?
Arabanı değiştireceğini düşünüyor olabilir mi
Bu arada büyük hediyeler alır mısın, beklentisi ne kadar yüksek olabilir?
sanmıyorum hiç öyle bir konuşma ya da ona benzer bir şey olmadı ayrıca ben porscheyi çok kullanan bir insan değilim biliyor kendisi
Minyatür bi porsche alsana😃
Şöyle söyleyim bir yıl içinde kendisine elmas kolye bile aldım o da sevgililer günündeydi böyle hediyelerden yüz buldu zaten
Kolye ile araba fiyatı karşılaştırılmaz bile
öyle de şimdi kim bu devirde sevgilisine kolay kolay elmas kolye alıyor ama kafaya koydum hem porsche'nin tekerini alacağım hem de oyuncak porsche ikisini sürsün dursun
Uzaktan kumandalı al 😃
o da olabilir bak olmadı hepsinden birer tane alırım 😂
Abi abartmasana bir tane al işte ne meraklısın para harcamaya
ya kıyamıyorum kıza ne yapayım
Oyuncak Porsche alıp hediye alabilirsin 😃
yollarken porsche'nin tekerini alacağım onu sürsün
Para için beraber olanlarda bugun
Açık açık araba istemiş senden. Sen de gördüğüm kadarıyla bunu anlamışsın. Bu arada sana tavsiyem kendi dengin biriyle görüş. Davul bile dengi dengine. Az çok maddi imkanı olan biri olsun yani. Görgü farklı bile oluyor çünkü. Sadece parasal bir mesele de değil. Aile, yetiştirilme tarzı, görgüsüne kadar farklılık oluyor. Naçizane tavsiyem bu
Aile, yetiştirilme tarzı, görgüsüne kadar farklılık oluyor. Bu dediğinde çok haklısın dengim kızlarla çıktığım da oldu onlar olmayınca dengim olmayan birine yöneldim, onunda tek derdi para çıktı bu da bana ders oldu dengim olan kızlarla olacağım zaten bundan sonra
Öyle olmalısın
Doğum gününe de sürpriz olarak oyuncak porsche alabilirsin. Bu da diğer naçizane tavsiyem 😂
porsche'nin tekerini alacağım hediye olarak onu sürsün arkadaşlarına hava atar hemde
Tekerlek de para yaa o kadar masrafa girme bence 😂
yok yok hevesi kursağında kalmasın şimdi yazık 😂
Sana porsche aldım de, o gerçekten araba beklerken önüne oyuncak araba at 😂 çok mu insafsızım
Var ya sizin de işiniz zor
tekerin yanına alırım belki oyuncağını, herkes oyuncak dedi durdu çünkü hatta hediye paketi yaptırayım ikisini gönderiyim heyecanlanır şimdi o
Ya şimdi biz niyet sorguladık ama sen yine de niyetinden emin olmadan bişey yapma ya kendimi kötü hissettim. Belki de derdi araba değil. Bi ağzını yokla bence önce
yani ben bu zamana kadar hep dengim olan kızlarla sevgili olduğum ilk defa dengim olmayan biriyle oldum ama yani aynı arabayı on kere göstermesi gözüme sokmasından ben bunu anlıyorum
Yani konuşan sensin tabi daha iyi bilirsin
bakalım şu doğum günü bir gelsin de en kralından bir porsche alacağım ben ona
Ne diyim abi sana kolay gelsin :)
sağ ol :D
Yok artık… Sanmam birinin o denli küçüleceğini…
küçüldü
Sana kancayı takmaya çalışıyor
takamaz yolu vericem
Bas tekmeyi gitsin doğum gününde oyuncak araba al istediği modelden kutuya koy araba anahtarı zannetsin doğum gününde başşak geç gönder müstehaktır çünkü sana zerre sevgi aşk hissetmiyor
basacağım tekmeyi zaten lüks mekanlara götürüp hediye aldım diye yüz buldu giderkende porschenin tekerini hediye edeceğim onu sürsün
Hahahah tekeri bile çok öylesine
çok da öylelerine hevesi kursağında kalmasın benim paramla hava atacaktı aklı sıra
Anladım hakettiği muameleyi yap
yapacağım o beklesin araba diye
İstiyorsan araba mı alacaksın yani
hayır 1 senelik kıza araba almam mal değilim
Araba mı istiyor
evet
saf mısın araba isiyor gayet açık değil mi msjıı
değilim emin olmaya çalışıyorum
emin olabilirsin 😂 git şimdi rengni seçmeye başla bile
almayacağım ki 😂
ayrlırsınız o zaman
öyle olacak zaten