işten cıkalı 1,5 2 ay oldu,
dün bunu istedi benden ne zaman alacaksın senden bir yüzük istiyorum falan dedi. Fiyatına baktım 1500 1300 tl civarı
sizce bu durum normal mi
işten cıkalı 1,5 2 ay oldu,
dün bunu istedi benden ne zaman alacaksın senden bir yüzük istiyorum falan dedi. Fiyatına baktım 1500 1300 tl civarı
sizce bu durum normal mi
3 aylık bir ilişki için pandora yüzük almak, biraz erken olabilir. Bu, sevgilinizin sizden ciddi bir adım atmanızı istediğinin bir işareti olabilir. Ancak, henüz bu kadar emin değilseniz, farklı bir hediye seçebilirsiniz.
Pandora yüzük almak istiyorsanız, aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir:
Sevgilinizin bütçenizi biliyor musunuz? Pandora yüzükleri oldukça pahalı olabilir. Sevgilinizin bütçesini aşıyorsa, ona farklı bir hediye seçebilirsiniz.
Sevgilinizin tarzı nedir? Pandora yüzükleri farklı stillerde gelir. Sevgilinizin tarzına uygun bir yüzük seçmeniz önemlidir.
Sevgilinizin neden pandora yüzük istediğini anlıyor musunuz? Sevgilinizin pandora yüzük istemesinin başka bir nedeni olabilir. Örneğin, pandora yüzükler, sevgiyi ve bağlılığı temsil eder. Sevgiliniz, bu yüzükle size olan sevgisini göstermek istiyor olabilir.
Eğer pandora yüzük almak istiyorsanız ve sevgilinizin bütçenizi aşıyorsa, ona farklı bir hediye seçebilirsiniz. Örneğin, ona pandora bileklik veya kolye alabilirsiniz. Ayrıca, sevgilinize pandora yüzük yerine, onun için özel bir hediye de alabilirsiniz. Örneğin, ona birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan bir albüm veya onun için yazdığınız bir şiir verebilirsiniz.
Sonuç olarak, pandora yüzük almak isteyip istememek sizin kararınızdır. Sevgilinizin bütçenizi aşıyorsa veya farklı bir hediye almak istiyorsanız, ona farklı bir hediye seçebilirsiniz.
Aranızdaki ilişkinin samimiyetine güveniyorsan alabilirsin.
Diğer yorumların haricinde şöyle olabilir
Kızlar genelde ilişkisine dair bir sembol ister bu sembol ilişkinin ileriki aşamalarda gidişatını belirleyici gibi düşünürler
Bir bakıma seninle ciddi düşünüyorum anlamının göstergesidir
Ve tabii ki kızzzzzlarr bakın enişteniz ne aldı olayı var bu da çevresine ilişkisinin sağlam olduğunun kanıtı gibi bir şey
Alacak durumun yoksa nezaketli bir dille belirtebilirsin
normal değil bence. belli ki popüler şeylere sahip olmaya meraklı birisi.
bence hediyenin en güzeli o erkeğin içinden gelerek, senin seveceğin bir şeyi düşünüp karar vererek almasıdır. bu biraz zorlamayla aldırmak oluyor...
Cevap
3Cevap
Çok erken böyle şeyler almak için ciddi uzun bir ilişkiniz olsa neyse de
Yüzsüz gibi şöyle şeyler isteyenleri anlamıyorum, sinirleniyorum.
Hediye istenmez ya. Ne biçim kızlarla sevgili oluyorsunuz arkadaş ben anlamıyorum
sevgiliden hediye istemek nedir ya. Bi de sipariş vermiş pandora diye. içinden geldiği zaman hediye alırsın. Gösteriş meraklısı kızlardan uzak durmakta fayda var.
Bana Pandora al ne ya hediyeden sayılmaz ki o artık
Alma seni kullanıyor farkında değil misin
Ben istemeye utanırdım şahsen
Sevdiğini hissettiriyor mu?
Normal değil alma
Yok ya alma. Alacaksanda o da sana bişey alsın
aldinmi peki son durum ney
Vay birde Pandora diye belirtti mi 😂
Sen bilirsin
Seni kullanıyor alma
Hayır. Seni sağacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?