Alışveriş & Hediyeler Hangi cüzdanı almalıyım? kdenizeaşık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yeni cüzdan alicm hangisi olsun Mürdüm renk Siyah renk Mor renk Başka bak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi cüzdanı almalıyım? Hangi cüzdanı almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Siyah renk 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gerçekten bir cüzdana ihtiyacın var mı Yoksa sadece hoşuna gittiği için mi alıyorsun önce bu soruyu sormanı tavsiye ederim kendine 0 2 Yorumla kdenizeaşık +1 yıl İhtiyaç tabiki acil olarak seçmem gerk Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl İlk baştaki mürdüm Bence gayet güzel Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bana göre siyah daha iyi hem cuzdaninin icine teleffom koyma Sonra unutursan cuzdanini o zaman telefonundan da olursun 0 0 Yorumla
Marygold Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mor olanı al morun başka rengi varsa daha iyi olabilir hangisi daha kullanışlı ve kaliteli ise ona dikkat et 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mor da güzel mürdüm de. Mor bide kullanışlı olur telefon koyuluyorsa. Bence gayet güzeller ya sevdim tarzını 🤗 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mürdüm renkli çanta şık ve asil bir görünüme sahip. 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Morun yeşili de bende var. Gayet kullanışlı. 0 0 Yorumla
düşünüyorsamburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Siyah daha kullanışlı duruyor ve tek başınada kullanılabilir hem fermuarlı güvenli 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Mor güzrl bence 0 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Mürdüm rengi güzel ve şık duruyor 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek kaliteli birseye benzemiyor başka bak 0 0 Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiçbirini beğenmedim siyah bir tık iyi 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı. Siyah renk 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 310 cevap paylaştı. hiç birini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Siyah renk
Gerçekten bir cüzdana ihtiyacın var mı Yoksa sadece hoşuna gittiği için mi alıyorsun önce bu soruyu sormanı tavsiye ederim kendine
İhtiyaç tabiki acil olarak seçmem gerk
İlk baştaki mürdüm
Bence gayet güzel
Bana göre siyah daha iyi hem cuzdaninin icine teleffom koyma
Sonra unutursan cuzdanini o zaman telefonundan da olursun
Mor olanı al morun başka rengi varsa daha iyi olabilir hangisi daha kullanışlı ve kaliteli ise ona dikkat et
Mor da güzel mürdüm de. Mor bide kullanışlı olur telefon koyuluyorsa. Bence gayet güzeller ya sevdim tarzını 🤗
Mürdüm renkli çanta şık ve asil bir görünüme sahip.
Morun yeşili de bende var. Gayet kullanışlı.
Siyah daha kullanışlı duruyor ve tek başınada kullanılabilir hem fermuarlı güvenli
mürdüm çok şeker duruyor
siyah sekmez..
Mor güzrl bence
Siyah renk güzel olur
Mor renk almalısın yakışır 👍
Hepsinden birer tane al
Mor al parayı çeker
Mürdüm rengi güzel ve şık duruyor
Pek kaliteli birseye benzemiyor başka bak
Hiçbirini beğenmedim siyah bir tık iyi
Mor parayı çeker zengin olursun
Mürdüm rengi al..