Alışveriş & Hediyeler Online alışveriş yaparken en sık kullandığınız site hangisi? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tercihlerinizdeki en büyük etken nedir? Trendyol Hepsiburada Çiçek sepeti N11 Amazon Dolap Diğerleri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Online alışveriş yaparken en sık kullandığınız site hangisi? Cevapla Alışveriş Soruları Nedir Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Trendyol 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Trendyol genelde. Ama bazen Hepsiburada da güzel ürünler ve indirimler oluyor oradan da alışveriş yapıyorum. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi, trendyol, lc waikiki, çiçek sepeti, hepsi burada.. ya ere denk gelirse ama n11. com hiç kullanmadim 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. En çok trendyol denk geliyor ve bence diğerlerine nazaran daha çok güvenilir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Trendyol
Trendyol genelde. Ama bazen Hepsiburada da güzel ürünler ve indirimler oluyor oradan da alışveriş yapıyorum.
Hepsi, trendyol, lc waikiki, çiçek sepeti, hepsi burada.. ya ere denk gelirse ama n11. com hiç kullanmadim
En çok trendyol denk geliyor ve bence diğerlerine nazaran daha çok güvenilir.
Trendyol favorim...
Ben de Trendyol'culardanım.
Trendyol ilk bakacağım yer oluyor :)
Trendyol
Trendyol candır
trend
Trendyol hep