Alışveriş & Hediyeler Aldığım bot ayağımı vurduğu için değişime verdim ama giyilmiş diye iade almadılar nereye şikayet edebilirim? Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Giymeden ben vurup vurmadifini anlayacağım ki. Ayağımı yara etti resmen Aldığım bot ayağımı vurduğu için değişime verdim ama giyilmiş diye iade almadılar nereye şikayet edebilirim? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sahraa__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Giyilmis botu iade etmemelerinde anormallik nerede 0 1 Yorumla Rabia4ad 1 yıl Bir kez giydim Yorumla
VladTepesh Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 95% 1 yıl Markası ney ve nereden almıştın? 0 3 Yorumla Rabia4ad 1 yıl Lumberjack. İnstreetin internet sitesinden aldim Yorumla VladTepesh 1 yıl Eğer elinde görsel olarak kanıtlayabileceğin iade isteğin, faturan vs. mevcutsa e devletten tüketici haklarına başvurabilirsin. Yorumla VladTepesh 1 yıl Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Avukat Bilal Yavuz'a sor 0 2 Yorumla Rabia4ad 1 yıl Onu izliyorum ne zamandır,😄 ama ayakkabı giyim konsuna hiç girmemis Yorumla OlamazMıKardeşim 1 yıl Adam paranoyak etti beni, nefes alırken bile 3 defa düşünüyorum 😂 Yorumla
herseyguzelolacakmis Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl iyi de yeni ayakkabi her zaman vurur normal ki 0 0 Yorumla
radyoaktifmuz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Kıyamam opimde geçsin ayağını 0 2 Yorumla Rabia4ad 1 yıl Ananı çok mu öptüler onun bunun Yorumla radyoaktifmuz 1 yıl Ohaaa nereye gittin öyle terbiyesiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Giyilmis botu iade etmemelerinde anormallik nerede
Bir kez giydim
Markası ney ve nereden almıştın?
Lumberjack. İnstreetin internet sitesinden aldim
Eğer elinde görsel olarak kanıtlayabileceğin iade isteğin, faturan vs. mevcutsa e devletten tüketici haklarına başvurabilirsin.
Avukat Bilal Yavuz'a sor
Onu izliyorum ne zamandır,😄 ama ayakkabı giyim konsuna hiç girmemis
Adam paranoyak etti beni, nefes alırken bile 3 defa düşünüyorum 😂
iyi de yeni ayakkabi her zaman vurur normal ki
E devletten hakem heyetine
Kıyamam opimde geçsin ayağını
Ananı çok mu öptüler onun bunun
Ohaaa nereye gittin öyle terbiyesiz