ayakkabı doğum günü hediyesi, cicek ve ayıcık yedigi bkların özür hediyesi, bilezik (altın) ailem cimri dediği ve zoruna gittiği icin aldı kendi isteğiyle değil.
aylık30k maaş alıyor böyle değerlendirelim
ayakkabı doğum günü hediyesi, cicek ve ayıcık yedigi bkların özür hediyesi, bilezik (altın) ailem cimri dediği ve zoruna gittiği icin aldı kendi isteğiyle değil.
aylık30k maaş alıyor böyle değerlendirelim
Kadınların ilişkilerde özel günler dışında sürekli hediyelere boğulma beklentisi fazlasıyla itici. Direkt olarak soğuma nedeni, hele de erkek bu nedenle cimri diye eleştiriliyorsa. Neden komşu ülke prensinin fethetmeye çalıştığı bir prenses muamelesi görmek istiyorsunuz ki? Sevgi, saygı, iletişim, bunlar yetmiyor mu? Sevginin kanıtlanması için hediyeler mi gerekli? Hediye de yetmiyor, belirli bir parasal tutar sınırınız var. Kusura bakmayın da, sevgilisinin hediye beklentisini sürekli karşılamaya çalışan erkek de enayidir. Erkeğin böyle bir yükümlülüğü yok. Sürekli egonuzu besleyip poponuzu kaldırmakla mı uğraşacak erkekler? Hediyeler sevginin nişanesiyse, sen ona neler alıp hediye ettin diye sorarlar. Bunu sadece erkeğin görevi olarak gören kadın net olarak varoş zihniyetlidir, isterse MIT'de doktora yapmış olsun.
Haa, aylık 30.000 TL kazanıyor diye bir kısmını sevgilisine harcaması gerekiyor yani. Ailen de cimri demiş, ailen de varoş. "O kadar kazanıyorsa kızımıza da yedirsin." Zihniyete bak. Babandan görmediğin hediyeleri sevgilinden istemen, baba evinde olmayan standartları sevgilinden beklemen kalitesizlik. Ayrıca 30.000 TL para değil, 4 kişilik aile için yoksulluk sınırı. Ev kredisi, araba kredisi ödenmez. En dandik evin kirası 10.000 lira olmuş. 30.000 TL nedir?
Bir kişinin hediye seçimi ve sıklığı, kişisel tercihlerine, mali durumuna, ilişki dinamiklerine ve değerlere dayanır. Sevgilinizin hediye alımı konusundaki davranışlarını cimri olup olmadığına karar vermek için yeterli bilgiye sahip değilim, çünkü cömertlik veya cimrilik, birçok faktörün bir araya gelmesiyle belirlenen karmaşık bir konudur. Bir ilişkide hediye alımı ve verimi, iki taraf arasındaki beklentilere, iletişime ve duygusal bağa dayanır. Kimi insanlar daha sık ve büyük hediye almayı tercih ederken, diğerleri daha az ve anlamlı hediyeleri değerli bulabilir. Eğer bu durum sizin için rahatsızlık yaratıyorsa, açık iletişim kurmak önemlidir. Partnerinizle duygularınızı paylaşarak, beklentilerinizi ve hislerinizi açıkça iletebilirsiniz. Ancak bunu yaparken sevgilinizin niyetlerini ve mali durumunu anlamaya çalışmak da önemlidir.
Cevap
8Cevap
Benim eşim sevgiliyken 1 dal çiçek almadı. İsterken ilk defa getirdi özel günlerde ufak hediyeler aldı.
Hediyelere değil. Karşındaki insana bakacaksın. Sana karşı iyi mi şevkatli mi merhametli biri mi saygılı mı kavga da nasıl vs. Hediye karşı tarafın tavrını belirlemesin.
Dünyaları alır sana ama belki başkasına da 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Pintinin önde gideni üstelikte iyi maaşı varken. Yol ver daha iyisine layıksın. Senin için para harcamalı. Yoksa kıymetsizsin.
dalga mı gecmişsinşz
Ne alaka?
30 k 130k sandım bu yüzden iyi maaş dedim.
Yeter aq daha ne istiyonki. Sen ona neler aldin peki
Bence cimri ben arkadaşıma bundan daha fazla hediye alıyorum
Ne yapsın daha? Araba mı alsın?
zenginse O a yakın dip.
Sen ona ne aldın?
Seni isteyerek cimriliğin kralını yapmış zaten
Ah ah benimki 2 yılda bunlari da almamıştı
Normal
Sen ne aldın peki?
Cinselllkk var mı bu ilişki de
Sen ona ne aldin
Asker mi
Askerler öyle mi oluyor yaa 😔😔
@Hürremingülü askerler berbat oluyo 3 gün önce boynuz yedim
Yaa ama üniforma da ayrı güzel
@Hürremingülü öyle ama kızlar peşinden düşmüyo çok çok çok zor dürüst olanı bulmak
Haklısın
ne alaka cimrilikle
Fakir