Alışveriş & Hediyeler Kargo şirketleri cumartesi çalışıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ptt dahil Güncellemeler+1 yıl Dağıtım arkadaşlar. Kendileri yapmıyorsa ben gidip alabilir miyim? Kargo şirketleri cumartesi çalışıyor mu? Cevapla Kargo Soruları PTT Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Genelde evet 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cumartesi çalışırlar fakat öğlen 2 ye kadar çalısırlar tam gün dağıtım yapmazlar 0 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Çalışıyor bence cumartesi kargo gelmişti bana birkackez 0 0 Yorumla
JaponnGulu Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 99% +1 yıl Genelde evet kendi bukundugun yerdekj şube farklı olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl öğleye kadar alım yaparlar ama dağıtım PTT kargo da yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kendim gidip alsam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi şubede olduğunu biliyorsan tabii gidip alabilirsin ama cumartesi öğleye kadar bilgin olsun Yorumla Soran +1 yıl Çokkkk teşekkürr ederim umarım yetişir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nereden nereye gelecek ve kargoya ne zaman verilecek o önemli Yorumla Soran +1 yıl Off ya :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden üzülüyorsun ki eninde sonunda gelecek geç olsun güç olmasın 🤷♂️ Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl dağıtımmı alımmı 0 2 Yorumla Punisher-34 +1 yıl saat 5 e kad gönderi kabulu var dagıtım mecburi var vede bazıları pazar günü bile dağıtıma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl İçim çok ferahladı. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Ptt çalışmaz galiba ama diğerleri on iki 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Haftasonu PTT kapalı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kesin bilgi mi :( Yorumla Ajan_07 +1 yıl Niye sordun Yorumla Ajan_07 +1 yıl PTT devletin olduğu için özel kargo şirketi değil hafta sonu resmi daireler kapalı olduğu için orası da oyle Yorumla Soran +1 yıl Pazar günü tatile gidicem. Geçen cumadan aldım. Hala helmedi kargom. Ve kargolarım diyim daha doğrusu. Benide bi korku saldı Yorumla Ajan_07 +1 yıl Hafta sonu alamassin hafta içi anca Yorumla Soran +1 yıl Ağla kalbim ağlaaa... Yorumla Ajan_07 +1 yıl Niye Yorumla
Aliiiiiiııiiiiıııu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çalışıyor 0 1 Yorumla Aliiiiiiııiiiiıııu +1 yıl Sen gidip alamazsın onlar sadece dağıtıyor diye biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Genelde evet
Cumartesi çalışırlar fakat öğlen 2 ye kadar çalısırlar tam gün dağıtım yapmazlar
Çalışıyor bence cumartesi kargo gelmişti bana birkackez
Genelde evet kendi bukundugun yerdekj şube farklı olabilir
öğleye kadar alım yaparlar ama dağıtım PTT kargo da yok
Kendim gidip alsam
hangi şubede olduğunu biliyorsan tabii gidip alabilirsin ama cumartesi öğleye kadar bilgin olsun
Çokkkk teşekkürr ederim umarım yetişir
nereden nereye gelecek ve kargoya ne zaman verilecek o önemli
Off ya :(
neden üzülüyorsun ki eninde sonunda gelecek geç olsun güç olmasın 🤷♂️
Saat 4 e kadr calisiolar
dağıtımmı alımmı
saat 5 e kad gönderi kabulu var dagıtım mecburi var vede bazıları pazar günü bile dağıtıma gidiyor
İçim çok ferahladı.
cumartesi öğleye kadar
Ptt çalışmaz galiba ama diğerleri on iki
Haftasonu PTT kapalı
Kesin bilgi mi :(
Niye sordun
PTT devletin olduğu için özel kargo şirketi değil hafta sonu resmi daireler kapalı olduğu için orası da oyle
Pazar günü tatile gidicem. Geçen cumadan aldım. Hala helmedi kargom. Ve kargolarım diyim daha doğrusu. Benide bi korku saldı
Hafta sonu alamassin hafta içi anca
Ağla kalbim ağlaaa...
Niye
Öğleye kadar çalışır
Çalışıyor
Sen gidip alamazsın onlar sadece dağıtıyor diye biliyorum
evet çalışıyor
Ptt çalişmaz