Teyzeme Atatürk ile ilgili bir kitap hediye etmek istiyorum ama okuyacağından şüpheliyim. Malum ne kitap okurlar ne de Atatürk'le ilgili bir araştırma yapmadan atama kulaktan dolma bilgilerle düşman oluyorlar. Biraz kültürlensin istiyorum...
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çok garip çocukluğumdan beri kitap okurum her çeşit kitabı okudum klasiklerden tut gelişim kitaplarına kadar bu yaşıma kadar , hâlâ da okumaktayım
Atatürk’ü ise çoook severim
ve akp’liyim ne saçma bir düşünce bu böyle 😀
Geneli öyle. Atatürk'e ayyaş diyen bir adama oy atiyorsun. Kimseyi kandırmaya çalışma.
hiç duymadım öyle bir söylemini ,
kimseyi kandırmaya çalışma mı? kimi kandırmaya çalışıcam en önemlisi yalan söyleyerek kime ne çıkarım olabilir? kimin ne düşündüğü ne kadar umurumda olabilir?
Atatürk’e kimse ayyaş diyemez
https://youtu.be/U_v2sQhtWyY
Al "Atatürkçü" AKP'li arkadaşım.
Bursa Atatürke ayyaş demiyor keşke araştırsan laf sokacağına
🤣😃😃😃
Kendi liderinizin ağzından çıkana bile inanmıy orsunuz.
Biz ne diyelim ki? Allah hidayet versin inşallah 🥰
benim kimse liderim falan değil
OKKKKK
Atatürk pkumaklamı kltürleniliyor sadece uygarlık tarihi vb kitaplar olsa nesede sen direk bu davranışınla dediğin çevrelerden farkın olmadığını gösteriyorsun birlikte ziktiniz ülkeyi
Biz mi hahahahahaha
Sizi bizi olayı değil zihniyetten bahsediyorum ben bir fark görmüyorum siz dediğiniz ile akp liler aradında bence aynısınız ortak yönetiyorsunuz siz siz akp akp siz siz olmazsınız 23 den 2 binlere siz sömürüp ezdiniz şimdide sıra onlara geçti akp de sizler gibi kemalist farkınız yok aslında nese
23'den 2 binlere mi? Git ilk okul tarih öğren de gel yaşını gören bilmiş geçirmiş sanacak
Onlarda okuma alışkanlığı olduğunu düşünmüyorum. Okusalar bu kadar cahil olmazlardı. Halen iyi ki AKP iktidarı aldı diyen var.
Bence okuyabilir. yani kendi kararları tabi
akpli birine bırak kitap hediye etmeyi iletişimde bulunmak bile sakıncalı
Bunlar maalesef benim ailem...
Ben bütün akrabalarımı engelledim akpliler diye. d Çünkü hiç uğraşamam onlarla
mesele ne kittabı oldugu değil. kitap okumayan birine kitap hediye etmek zaten saçmalık. cinali versen yine okumaz
Okuma yazmaları yok ki kanks
Eğer AKP'li ve dindarsa hiç kendini yorma okuyan birisine ver daha iyi çünkü asla okumaz
Okuduğun bı kitabı mi alcaksın
Evet
Okkey Atatürk'le ilgili bazı kitaplar var da içeriği sıkıntılı okumadığınız kitapları önermemek daha iyi
Neden
Yanlış ifadeler var yani sen öğrensin diye alıyosun ya daha da yanlış bilmesinler whdn
İnsanları ayrıştırmaktan vazgeçin.
Sende iyice hümanist oldun.
Olurum.
okumaz.
Kitap okumakla kültürlenilmez.
Öylemiymiş :s hadi canım?
Millet dünyanın bir ucundan öbür ucuna gidiyor, gördüklerini anlata anlata bitiremiyor. Siz de kitap okuyun ancak.
Türkiye şartları?
Kültürlenmekle şartların ilgisi yok.
Abi ne diyon ya gözünü seveyim başkasıyla uğraş akşam akşam sinirlerimi zıplatma:d sonra suçlu biz oluyoruz
Kitap mitap bir şeyler zırvalayan sensin. Kültürlenmeyi kitaptan ibaret sayma. Diğerleri gibi doğa kamplarına katıl. Elindeki telefonla tüm gün pinekleyip kültürden bahsetme.
Bak canım sen dedin ki millet dünyanın bir ucunaa gidiyor dedin bende Türkiye şartları dedim yani Türkiye'de gençler zaten üniversite okumak için ayrı eve çıkmak ve giderlerini karşılamak için zorlanıyor sende beyinsiz olduğun için anlamadin kapasiten düşük. Şaşırmadım.
Gerrrrrizeeekaliiii*
Kültürlenmekle Türkiye şartlarının alakası yok. Konumuz kültür. Ülke şartları değil. Evrenselciyim ben. Olaylara geniş açıdan bakarım her zaman. Salya sümük bir şekilde saldırmanın anlamı yok.
Hayatta okumaz
Okumaz :(