Ben Türkiye'deki yabancı parfümlerin 3. -4. kalite olduğunu düşünüyorum. Sence bu doğru mu? Sephorada denedim hiçbiri kalıcı değildi. Yurtdışından almak mı gerekiyor
Victorianin parfüm ve vücut spreyleri kalici değil haberin olsun nabız bölgelerine sıksan dahi değil eda tasdelenin amber kokulu vücut spreyi var o bile daha kalici diyebilirim hemm cok guzel kokuyor
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kalıcı değil mi? ☹️☹️ Kaç saat kalır Victoria's Secret vücut spreyleri? Belirgin mi etraftan fark edilir mi kokusu? ☹️☹️☹️
Sen benim gibi oryantal kokulari seviyorsun odunsu, amber , misk vanilya , hindistan cevizi ama dedigim gibi kalici kesinlikle degil kullandiklarim heleki verilen paraya yazık dedigimi kullan derim seveceksin
Ben Sephorada birsuru parfüm denedim hiçbiri kalıcı değildi. Acaba Türkiye'ye üçüncü dördüncü kalite ürünleri mi gönderiyorlar? Bu kadar pahalı parfümlerin hiç kalıcı olmaması tuhaf
Ben bir şey duymuştum. Avrupa'da üretilen ürünlerin birinci ikinci kalite olanlarını kendileri kullanıyorlarmis Avrupalılar kendi ülkelerinde satıyorlarmis
Türkiye'de ise üretilen ürünlerin birinci ikinci kalite olanları Avrupa'ya ihraç ediliyormuş Üçüncü dördüncü kalite olanları kendimiz tüketiyormuşuz. Çay kahve vs vs her şey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence gayet uygun ben bir taneye 2000 vermeyi düşünüyorum
Hangi marka hangi parfüm
Givency Pi
Ben Türkiye'deki yabancı parfümlerin 3. -4. kalite olduğunu düşünüyorum. Sence bu doğru mu? Sephorada denedim hiçbiri kalıcı değildi. Yurtdışından almak mı gerekiyor
Doğru olabilir bende çok güvenmiyorum aslında bende aldım bir tane Boşa çok kalıcı değil
Sen sephoradan mı alıyorsun, nerden alıyorsun
İnternetten aldım ya black point miydi neydi
Kalıcı mı
Sephoradan daha mı iyi
Ben pek beğenmedim. sephirayi da bilmiyorum bir şey diyemem
Orijinal değil miydi ki
Orjinal ama bilmiyorum işte dediğin gibi 3. 4. Sınıf belki de
Aynen
Victorianin parfüm ve vücut spreyleri kalici değil haberin olsun nabız bölgelerine sıksan dahi değil eda tasdelenin amber kokulu vücut spreyi var o bile daha kalici diyebilirim hemm cok guzel kokuyor
Kalıcı değil mi? ☹️☹️ Kaç saat kalır Victoria's Secret vücut spreyleri? Belirgin mi etraftan fark edilir mi kokusu? ☹️☹️☹️
Ben vanilya ve kurabiye kokulu parfüm veya vücut spreyi istiyorum, ya da hindistan cevizi
Sen benim gibi oryantal kokulari seviyorsun odunsu, amber , misk vanilya , hindistan cevizi ama dedigim gibi kalici kesinlikle degil kullandiklarim heleki verilen paraya yazık dedigimi kullan derim seveceksin
Peki teşekkür ederim
Ben Sephorada birsuru parfüm denedim hiçbiri kalıcı değildi. Acaba Türkiye'ye üçüncü dördüncü kalite ürünleri mi gönderiyorlar? Bu kadar pahalı parfümlerin hiç kalıcı olmaması tuhaf
Belki de bize orijinal diye yutturuyo bile olabilirler -dolce Gabbana one - ya da -blac opium - kullan derim ben bayiliyorum
Türkiye'den mi aldın?
Ben bir şey duymuştum. Avrupa'da üretilen ürünlerin birinci ikinci kalite olanlarını kendileri kullanıyorlarmis Avrupalılar kendi ülkelerinde satıyorlarmis
Üçüncü dördüncü kalite olanları Türkiye gibi ülkelere yolluyorlarmiş
Yani bütün ürünlerde geçerli bu gıda, giysi vs her şey. Galiba parfüm de dahil
Türkiye'de ise üretilen ürünlerin birinci ikinci kalite olanları Avrupa'ya ihraç ediliyormuş
Üçüncü dördüncü kalite olanları kendimiz tüketiyormuşuz. Çay kahve vs vs her şey
Ama Eda Taşpınar Amber denicem mutlaka alicam çok merak ettim teşekkür ederim 💕💕
One ve black opiuma da bakicam
Almalisin denemelisin 💕
Dolceyi fransada black opiumu buradan aldim
Fransa ile Türkiye arasında fark var mı?
Sephoradaki parfümlerin kalitesi Fransa'dakiler ile aynı mı?
Al aşko ben öderim hem 1000 tl çok değil
Çok istiyorum
Al..
Pahalı uygun fiyatlarda da var
Leş kokunu bastırmaya milyon dolarlık parfüm bile yetmez
Kalıcı Kokuysa Kakiteliyse , Normal
Bedava
Gayet iyi fiyatı
Verilmez