Eğer hoşuma gittiyse alırım ve gerçekten kıymet vererek kullanırım o yüzden verilir mi diye sorman bence farklı olmuş :) sen vermezsin sanırım gibime geliyor? Ahah ama vermeyende anlarım maddi durumdan dolayı ona tabiki saygı duyuyorum dediğim gibi parfümü sevmem gerekiyor sevmediğim zaman 10 TL bile olsa almam aldırmam alanıda aşırı yargılarım 😅🙄🙏
Orjinal gibi kalıcı güzel parfümler var keşfetmek lazım tabi. Mesela benim sürekli aldığım parfüm var herkes kokusuna güzel der ve sorar hangi parfüm diye gayette fiyatı uygun 😀😀
bi fırt fıs değil yarım fıs belki fıslatırım 😂 bir kere ben evde yokken kız kardeşim gizlice chanelden sıkayım demiş ve çıkmış evden 4/5 saat sonra ondan eve geldim evin kapısını açtım ana parfümüm kokuyor 🙄 ama ben bugün diğer parfümümü sıkmıştım dedim evde ilerliyorum bütün kardeşimin dolaştığı yerlere koku yayılmış 😀 üst kata çıktım odama kadar koku devam ediyor kardeşimi aradım parfümümden mi sıktın? oha abla nasıl anladın 😀 nasıl anlamıyım bebeğim girişten odama kadar bastığın her bölgeye kokuyu bırakmışsın 😂😂😂😂
İşte bu olayı seviyorum olay bir şey her yere yayılıyor etkisi büyük devasal 😂😂 neyse yarım fısda çok iyi boynuma sıkıyım yarım fısı oraya sıkınca daha kalıcı oluyormuş 🤪
bende parfümü kıyafete değil genelde tenime sıkarım boynuma kulağımın arkasına el bileklerimin içine ayak bileklerime 😬😬 duş alana kadar çıkmayan tek parfümüm bu 😀
Jean paul scandal değil de cabarette çok iyi biliyor musun bir fıs ben burdayım dedirtiyor şişesinide bayılıyorum başka var mı kullandığın bir parfüm 😂
Aynen scandal öyleymiş güzel değil diyorlar sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun ben mesela odunsu keskin ya da şekerli kokuları sevmiyorum bu ikisi dışında güzel olanları severim
benim fix senelerdir kullandığım tek bi parfüm var burberry classic ama bu chanel no 5 i uzun zamandır istiyordum alalı sanırım 6/7 ay oldu ben bunu bi kokladım ünlü bir parfümeride öldüm bayıldım ordaa sonra elde ettim azmedip 😂😂😂
chaneli tarif edemiyorum ama orjinal kokusunu koklamanız lazım şu doldurma veya benzerlerini değil neyse öyle bi koku ki aşk gibi kokladıkça bana mental orgazm yaşatıyor yemin ederim bazen kapağını açıp kokluyorum gözlerim kapanıyor istemsiz 😀😀😀 zaten bu marilyn monroe nun bile popüler parfümü seneler öncesinden 😂 şişesi acaip gösterişsiz coco chanel bunu üretirken kokumla popüler olucam şişesiyle değil demiş zaten gerçekten de öyle 😂 3 bin olsa alırım 😀
Hahahaha mental orgazm. Bu ben doğru, ben de böyleyim dediği kadar varmış jean paul gibi görsellikten ziyade kokuya daha çok önem verilmiş fiyatıda güzel 2 bin tlcikk 🤣🤣
Vazgeçtim chanel alıcam ben jean paulu merve boluğurdan duymuştum ayhh zengin olayım da artık kararsız kalmıyım ikisinide alayım bebeklerim olsun allahım çok amin 🙏🤭
Bende yokki bende sana girinti girmeye çalışıyodum 🌹🌹 Al viski rakı şarap ya Ayrıca bmw filanda parfümlere bayılarak alamazsın Nivea temizlik ürünleri parfüm dahil Birde lacoste Bmwyle deniz manzarası yapabilme şansında var canının sıkıntısını yok etme şansıda
O parfümü bizim gibi fakirler için yapmadıkları açık. Dolayısıyla bizim kesimi eledikten sonra düşünürsek verilir yani. Neden verilmesin? Ne yapacak adamlar parayı? 😂😂