Bönsöyörler olsun bonjourlar olsun arigate sokatate, görselde ki parfüm 1358 papel değer mi sizce? 🌿👸✨

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer hoşuma gittiyse alırım ve gerçekten kıymet vererek kullanırım o yüzden verilir mi diye sorman bence farklı olmuş :) sen vermezsin sanırım gibime geliyor? Ahah ama vermeyende anlarım maddi durumdan dolayı ona tabiki saygı duyuyorum dediğim gibi parfümü sevmem gerekiyor sevmediğim zaman 10 TL bile olsa almam aldırmam alanıda aşırı yargılarım 😅🙄🙏
Orjinal gibi kalıcı güzel parfümler var keşfetmek lazım tabi. Mesela benim sürekli aldığım parfüm var herkes kokusuna güzel der ve sorar hangi parfüm diye gayette fiyatı uygun 😀😀
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸
Teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık
Cevap
57Cevap
Aylik 10 bin uzeri 20-30 bin falan kazaniyorsan verilir tabi ama asgari ucretlede gidipte bin tlilik parfum almak sacmalik
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌸🙏
çok güzel ben o parfümden 5 6 tane aldım en sevdiğim parfüm ne kadar isterlerse o kadar veririm ruhumu bile veririm o derece mükemmel kokuyor
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸🙏
100 dolar etmez. dolarla kazanana az para o zaman alınır. tl olarak türkiye de yaşanırken alınmaz.
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸🙏👸
Verilmez daha düşük fiyat neyine yetmiyor insanların
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸🙏👸
chanel no 5 kullandığımı belirtmek isterim 😂😀 fiyatını merak eden bakar 100 ml’ine
Ooo kraaalsın, alırım bi fırt 💃💋🌿😂
bi fırt fıs değil yarım fıs belki fıslatırım 😂
bir kere ben evde yokken kız kardeşim gizlice chanelden sıkayım demiş ve çıkmış evden
4/5 saat sonra ondan eve geldim evin kapısını açtım ana parfümüm kokuyor 🙄 ama ben bugün diğer parfümümü sıkmıştım dedim
evde ilerliyorum bütün kardeşimin dolaştığı yerlere koku yayılmış 😀 üst kata çıktım odama kadar koku devam ediyor
kardeşimi aradım
parfümümden mi sıktın?
oha abla nasıl anladın 😀
nasıl anlamıyım bebeğim girişten odama kadar bastığın her bölgeye kokuyu bırakmışsın 😂😂😂😂
İşte bu olayı seviyorum olay bir şey her yere yayılıyor etkisi büyük devasal 😂😂 neyse yarım fısda çok iyi boynuma sıkıyım yarım fısı oraya sıkınca daha kalıcı oluyormuş 🤪
bende parfümü kıyafete değil genelde tenime sıkarım boynuma kulağımın arkasına el bileklerimin içine ayak bileklerime 😬😬 duş alana kadar çıkmayan tek parfümüm bu 😀
Jean paul scandal değil de cabarette çok iyi biliyor musun bir fıs ben burdayım dedirtiyor şişesinide bayılıyorum başka var mı kullandığın bir parfüm 😂
tasarım olarak jean paul parfümlerinin hepsi şahane ama mesela bu so scandalı biliyorum kokusunu benlik değil 😀
Aynen scandal öyleymiş güzel değil diyorlar sen ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun ben mesela odunsu keskin ya da şekerli kokuları sevmiyorum bu ikisi dışında güzel olanları severim
benim fix senelerdir kullandığım tek bi parfüm var burberry classic
ama bu chanel no 5 i uzun zamandır istiyordum alalı sanırım 6/7 ay oldu
ben bunu bi kokladım ünlü bir parfümeride öldüm bayıldım ordaa sonra elde ettim azmedip 😂😂😂
Ben de cabaret alıcam kafaya koydum 🤪🤣keşke bi teknoloji olsa internetten baktığım parfümlere ekrana burnumu değdirdiğimde bakabilsem kokusuna demii
chaneli tarif edemiyorum ama orjinal kokusunu koklamanız lazım şu doldurma veya benzerlerini değil
neyse öyle bi koku ki aşk gibi kokladıkça bana mental orgazm yaşatıyor yemin ederim bazen kapağını açıp kokluyorum gözlerim kapanıyor istemsiz 😀😀😀 zaten bu marilyn monroe nun bile popüler parfümü seneler öncesinden 😂 şişesi acaip gösterişsiz coco chanel bunu üretirken kokumla popüler olucam şişesiyle değil demiş zaten gerçekten de öyle
😂 3 bin olsa alırım 😀
https://www.sephora.com.tr/p/n°5-P96315.html
şişesine bak hatta kolonya gibi 😂😂
Hahahaha mental orgazm. Bu ben doğru, ben de böyleyim dediği kadar varmış jean paul gibi görsellikten ziyade kokuya daha çok önem verilmiş fiyatıda güzel 2 bin tlcikk 🤣🤣
zam geldikçe geliyor 😂
Vazgeçtim chanel alıcam ben jean paulu merve boluğurdan duymuştum ayhh zengin olayım da artık kararsız kalmıyım ikisinide alayım bebeklerim olsun allahım çok amin 🙏🤭
Ona vereceğin parayla rakı içelim
@JOHNNYBIRAV0 al tabii ama sen daha küçüksün senin yaşına gitmez chanel 😀 çok kadınsı çünkü 😂
ay yanlış etiket yapmışım soran sana yazdım aslında bu nerden çoktı ya 😂😂
@JOHNNYBIRAVO aklımı çelme dur hem senin çok paran var bana chanel alır mısın🤪🤪
Beni biri parfümeriye götürebilir mi aradığım parfümü bulmak istiyorum 🤣dinyaca ünlü parfümlerin olduğu olsun ama
Banada yaz cekinme
ahahahahha 😂😂😂
Yabancı değil johnny 🤣
kimlerden bizim süt oğlanlardan mı tellioğlu 😂😂😂
Bildiğim kadarıyla yatcıoğullarından kendisi yat hastasısıda 🤪
😂😂😂
Bende yokki bende sana girinti girmeye çalışıyodum 🌹🌹
Al viski rakı şarap ya
Ayrıca bmw filanda parfümlere bayılarak alamazsın
Nivea temizlik ürünleri parfüm dahil
Birde lacoste
Bmwyle deniz manzarası yapabilme şansında var canının sıkıntısını yok etme şansıda
Oldu o zaman bana müsade
@merakettimişte teşekkür ederim sohbet için 🙏🌸💃
Aaaa beni al parfüm alıcagina diyorum kız yine bozuluyo
Artık sende herkes gibisin !
rica ederim 😌
parfüm sıkmayı seven biriyseniz verilir şahsen unutuyorum ben çoğu zaman, kullanmayı
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌸
Kokusunu çok beğeniyorsanız değer bence, günümüzde artık her şey çok pahalı maalesef ucuz bir şey bulmak zor
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸👸
Maddi durumunuz ve bu vicdaninizla alakalı bir durum bana gelince yaşadığım sürece hiç bir zaman vermem o kadar parayı
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸🙏
Canım kendi paramla alicaksam max 30 pintiyim gerekirse kolonya alirim
bence verirmemeli daha uygun fiyatlara gore de cok guzel kokan parfumler var
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌸🙏
Neden verilmesin baksa sen biz vermiyoruz hahahahha
O parfümü bizim gibi fakirler için yapmadıkları açık. Dolayısıyla bizim kesimi eledikten sonra düşünürsek verilir yani. Neden verilmesin? Ne yapacak adamlar parayı? 😂😂
Gelir gider dengelerine bağlı. Tabii asgari ücret ve bu parfüm pek uyumlu değiller.
Hoşuna giden bir koku ise veirirsin neden verilmesin.
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
3 sene önce 1500 vermiştim Creed Aventus’a. ok beğendiğim bir parfüm çıkarsa yine veririm
Kaç ml'ydi ve kaç zaman kullandınız acaba?
Paramı ya bu ya şimdi millet bir saatte kazanıyor o parayı hemde zevk alarak 😂
Veremem. Tiner kokarım daha iyi en azından kafası güzel. Tövbe tövbe esta. 800 liraya çıkartmışlardı benim parfümü almadım. 500 e indi öyle aldım
Mümkün değil o kadar vermem. Makul fiyatlı dururken fazlası bana göre yanlış
Herhalde sen bu parayı verdin ve bu soruyu annen sana sordu🤣🤣🤣
Hahaha 🤣
Et suyu sıkıcaz bundan sonra %48 zam geldi🙂
Öf be kıza bak kuzu eti gibi kokuyor vay be diyecekler 🤣🤣🤣
Tamam git al hepimiz hayırlı olsun diyelim. Sende kurtul bizde 🙂🙄
yalnız trendyoldaki ve coğu sitedeki parfümler çakma 100 lira bile verilmez orjinal parfümleri nerden alacağınızı söylüyeyim
Param olsaydı verirdim : D
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
o parayla geçinen aile var be
Özel in kapali
Değmez yazık günah bence
asla asla asla vermem
Hayati zirvede yaşayıp paraya kıyıyorsan verilir
Ciğeri beş para etmeze ne yürekler veriliyor bu ne ki
bu enflasyonda normal, 1-2 sene önce olsa çok pahalı olurdu
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌸
Bence değer. Daha geçenlerde Dior'a 1300 civarı bir şey ödedim
sen vermişsin galiba
ben vermezdim
saşdlkhfsadjhflaksjdfjasdf
Hahahah yok vermedim daha vereyim mii
verme ne gerek var o kadar paraya değmez
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸👸
Verilir, daha pahalıları var, vergiden dolayı ülkemizde parfümler iki katına satılıyor.
Onun yerine kalıcı parfümler var ben 15 yaşında sıktım 19 yaşındayım hala kokusu üstümde
Verilir..
verilir
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌸
benimki de o civarda
Verilmeeeezz
Verilmez
Bana meyveli parfümler daha çok hitap ediyor
Asla almam.
Verilir
Parfüm sevmiyorum sevsemde vermem
verilir verilir adjhksbasjasdhkjad :D
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da bekliyorum 🌸🙏👸
Aynısını 259 TL'ye alabilirsin.
hayır vermem, insanın parfüme saygısı olmalı😅
Alım gücüne bağlı olarak verilebilir
verenin aklını seveyim aklını :)
Verilir. Orjinal olduğundan emin olmalısın.
Onun adi badboy ise evet
Evet değer bazı parfümlere
Verirdim kesin ben. Kokuya zaafım var.
50 bin tl verenler de var.
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da bekliyorum 🙏👸🌸
Değmez çünkü bu koku kötü 🤮
Veriliyor el mecbur 😅 Keyifli geceler..
Daha fazlasını veren var. verilmez
Daha fazlası ney hangi marka o
Veren var yani ben avonla idare ediyorum en iyi zamanım da bile vermedim
Şişe bayaa uzunsa olur
Şşşşşş nerdesin
Nivea
Lacoste
Birde halley motosiklet yahu
Hacı şakır sabunda güzel kokuyo ve eskilere götürme yeteneği de var
Muck
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim🌸👸🙏
Parfüm ve ayakkabı ya verilir
Verilebilir ama paran varsa
Karşılığı olacaksa hediye bile alınır
Beynin dünyada değilse verirsin.
Değmez ben olsam vermem fazla para
Hıc gerek yok. Kalıteyi de ucuza alamazsın.!
Arabanızı çalmaya kalkışsalar nasıl tepki verirsiniz? ↗ bu soruma da beklerim🌸🙏👸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?