Alışveriş & Hediyeler Bayram alışverişi yaptınız mı? u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Ohhh maşallah fiyatlarla gel... Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler ederim 🛒🛍️ Bayram alışverişi yaptınız mı? Cevapla Alışveriş Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır ben yapmadım yapmayı da düşünmüyorum normal alışveriş yapma zamanım geldiğinde yapıyorum sadece 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bıgun yaptım ulan şölen kilosu 200 tl olmuş ya kent şeker 100 tl olmuş 500 tl sadece şekere gitti 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Şaşırmıyorum Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benim bu unutkanlığım nolucak ya :D Kolonya var kahve var tatlıyı da ben yapıyorum gerek yok yani :D 1 3 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Neyi unuttun 😅 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Cevabı göndermeyi😂 Yorumla u MustiEmre +1 yıl No problemoo Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı. Yapmadım, yapmayacam. Evinde yapsın herkes tatlısını 😂 1 4 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Olmadi kapıya, WhatsApp durumuna evde yokum yaz 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Wp kullanmıyorum 😏 bir kaç gün sonra kimse beni bulamayacak 😅 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Alıp başımı giderim mi diyosun 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tabii beş gün kaldı sonra adios sosyetic djdj Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayyy fiyatlar uçmuş resmen Allah'tan o kısım benim keseden çıkmıyor o alsın ben yerim oda cimri ya bir şölen alır umarım 😂 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yapmadım da bizimkiler yapar 2 3 şeker alırlar işte 1 0 Yorumla
sevdatsyrk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl bayram benim neyime şarkısını dinliyorum bayramlarda iyi geliyor 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı. Ikramliklardan aldım, Tatlıyı ise kendim yaparım bide Harçlıkları ayarlamam gerek daha 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Ben bayramda çalışıyorum hazırlık falan yapmadım, anneme de yaptırmadım. 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İki kilo şeker aldım sitedeki çocuklara dagiticam 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Kaldı mı kapıya gelip şeker isteyen çocuklar Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl 1 litre kolonyaya ne yapacaksın 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bilmem kim napacaksa Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Sadece jelibon tarzı aşırı sevdiğim şekerden aldım 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Yapıldı sanırım bi sorayım😎. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. Yapmadım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı. Yapmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır ben yapmadım yapmayı da düşünmüyorum normal alışveriş yapma zamanım geldiğinde yapıyorum sadece
Bıgun yaptım ulan şölen kilosu 200 tl olmuş ya kent şeker 100 tl olmuş 500 tl sadece şekere gitti
Şaşırmıyorum
Benim bu unutkanlığım nolucak ya :D
Kolonya var kahve var tatlıyı da ben yapıyorum gerek yok yani :D
Neyi unuttun 😅
Cevabı göndermeyi😂
No problemoo
Yapmadım, yapmayacam. Evinde yapsın herkes tatlısını 😂
Olmadi kapıya, WhatsApp durumuna evde yokum yaz 😂
Wp kullanmıyorum 😏 bir kaç gün sonra kimse beni bulamayacak 😅
Alıp başımı giderim mi diyosun 😅
Tabii beş gün kaldı sonra adios sosyetic djdj
Ayyy fiyatlar uçmuş resmen Allah'tan o kısım benim keseden çıkmıyor o alsın ben yerim oda cimri ya bir şölen alır umarım 😂
Yapmadım da bizimkiler yapar 2 3 şeker alırlar işte
bayram benim neyime şarkısını dinliyorum bayramlarda iyi geliyor
Ikramliklardan aldım, Tatlıyı ise kendim yaparım bide Harçlıkları ayarlamam gerek daha
Ben bayramda çalışıyorum hazırlık falan yapmadım, anneme de yaptırmadım.
İki kilo şeker aldım sitedeki çocuklara dagiticam
Kaldı mı kapıya gelip şeker isteyen çocuklar
1 litre kolonyaya ne yapacaksın
Bilmem kim napacaksa
yapılmış bizim evde
Daha memlekete varamadık ki.
Sadece jelibon tarzı aşırı sevdiğim şekerden aldım
Yapmadım ama yapılacak daha 😊
Yapıldı sanırım bi sorayım😎.
Hayır normal alışveriş yaptım
Yapmadım.
Yapmadım