Alışveriş & Hediyeler Bayram alışverişi yaptınız mı? seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yaptınız mı fırsat mı bulamadınız Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bayram alışverişi yaptınız mı? Bayram alışverişi yaptınız mı? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum ihtiaç duymuyorum şu an için. 0 0 Yorumla
Gizemlii-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Henüz yapmadım yarına bıraktım birlikte çıkalım mı? 😊 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Yarın arefe değil mi Yorumla Gizemlii-Adam +1 yıl Evet. Fırsatım olmadı alışverişi harefeye bıraktım Yorumla Gizemlii-Adam +1 yıl Ama alışverişte çok uzun takılırsan sıkılırım ben baştan söyleyim 😅 Yorumla seyda028 +1 yıl Sıkılacak ne var ya 😅 snd bak bsiler sıkılmazsn o zamn Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yaptık yaptık , çocuklarıın sevdiği çikolatalardan aldık 0 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Fırsat değil dükkan ve insan bulamadığımız için yapmadık biz. 0 0 Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl yapmadim çünkü Almanya'da bayram yok kutlamiyoruz çalışıyoruz 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz yapmadım yarın yaparız 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yok oo Şeyda teyze year best this mom 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Teyze deme lazm olur🙄 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl tut elimden birlikte yapalım mı 0 8 Yorumla seyda028 +1 yıl Alışverişe çıkılır mı senle Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl cimri değilim elim boldur Yorumla seyda028 +1 yıl O manada sormadm. Bazı erkekler sıkılır alisveristen çabuk bunalır onun icn Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl yok ben sıkılmam zevk alırım gerçekten .. yeterki tadında olsun Yorumla seyda028 +1 yıl Tadında derken Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl atıyorum alınacak bir şeyi gereğinden fazla zaman harcamak.. Yorumla seyda028 +1 yıl Anladm. Of bebek bugün beni pert etti valla sinir krizi gecirtt Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Ben olsam bebeği taşırdim mesela Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yaptık 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 430 cevap paylaştı. Yapmadım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaptık bitti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum ihtiaç duymuyorum şu an için.
Henüz yapmadım yarına bıraktım birlikte çıkalım mı? 😊
Yarın arefe değil mi
Evet. Fırsatım olmadı alışverişi harefeye bıraktım
Ama alışverişte çok uzun takılırsan sıkılırım ben baştan söyleyim 😅
Sıkılacak ne var ya 😅 snd bak bsiler sıkılmazsn o zamn
Yaptık yaptık , çocuklarıın sevdiği çikolatalardan aldık
Fırsat değil dükkan ve insan bulamadığımız için yapmadık biz.
yapmadim çünkü Almanya'da bayram yok kutlamiyoruz çalışıyoruz
Henüz yapmadım yarın yaparız
Yok oo Şeyda teyze year best this mom
Teyze deme lazm olur🙄
tut elimden birlikte yapalım mı
Alışverişe çıkılır mı senle
cimri değilim elim boldur
O manada sormadm. Bazı erkekler sıkılır alisveristen çabuk bunalır onun icn
yok ben sıkılmam zevk alırım gerçekten .. yeterki tadında olsun
Tadında derken
atıyorum alınacak bir şeyi gereğinden fazla zaman harcamak..
Anladm. Of bebek bugün beni pert etti valla sinir krizi gecirtt
Ben olsam bebeği taşırdim mesela
Hiç gerek duymuyorum gerçekten
Her şey var çıkmadım.
Yaptım sen?
Bnd.
Hyr..
Evet yaptık
Evet
koş gel pazar pazar gezelim
Bayram bizim neyimize
Hayir