Kardesime telefon alacagim ama haftasonu firsatim olmadi gidip almaya, islerim vardi. Online satin almiyorum boyle şeyleri. Pazartesi ya da sali indirimler devam eder mi? Cunku dolardan dolayi onceden fiyati artmisti ve alamayacak durumdaydım. Ama fiyati babalar gunu ve karne hediyesi derken düşmüş tekrar. En azindan yarin yani pazartesi gunu devam eder mi sizce? Ya bir de ogrencilere vergi indirimi diyorlar onu mu beklesek? Bir de 22 Haziran da faiz arririmi olacak ve dolar dusecek diyorlar. Bu fiyatlara yansir mi? Dolar yukseldiginde yuksek fiyati hemen yaziyorlar ama düşünce ayni seyi yaparlar mi bilmem. Simdi 2-3 bin lira fazla verirsem de uzulurum yani. Kolay kazanılmıyor. Bu 3 sorumu cevaplarsaniz sevinirim.
1. Karne indirimleri yarin devam eder mi sizce?
2. vergi indirimini beklemek mantikli mi?
3. faiz artirimi olmasini bekleyeyim mi?
Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayakkabı neyine yetmiyor
Telefonu 6 yıllık. Degistireyim diye düşündüm
Kendi çalışıp alsın 3 ay için de tatil falan sende biraz destek çık bi 6 yıl sonra bidaha mi sen alacaksın
Niye kafayi taktin ki buna? Kardeş benim ve boyle bir hediye düşündüm. Kardesime her zaman telefon almiyorum. Hatta bugune kadar hic almadim. 2 yildir kamuda calisiyorum,2 yil önce atandim. Aileme hediye almak istiyorum ne var bunda? Babama aldim anneme aldim. Sira kardesimde. Yarin fiyatlar yukselir mi
Yükselmez sen alacaksın diye kalır öyle 1 ay falan yukselir tabi yarin bir bakmışsın telefonlara şak diye zam gelmiş alacaksan al paraya kıyıp almayacaksan da çocuğu unutlandirma boşuna
kardeş senin olsun zaten benim ihtiyacım yok kardeşe
Hayir gereksiz detaylara takilmissin kusura bakma da. Niye ayakkabi yetmiyor mu falan diye. Insan kardesine, evladina en guzelini almak ister imkani varsa. Evet ayakkabi da olur baska bir sey de olur. Sen soruma cevap vermek yerine alacagim hediyeye takilmissin. Gerek var mi buna? Lise son sinif öğrencisiydi. Hem yks ye calisti hemde yazililarina. Yorucu bir yıldı. Telefon sevindirir diye dusundum. Yeni telefon alip onunla kafa dağıtması iyi olur diye dusundum. Hediyeme yorum yapın demedim ya da ne hediye alayim diye sormadim sorumu. Ayakkabi neyine yetmiyor diye kucumsemen gerekmiyordu. Herkes ailesi icin, cocuklari icin guzel seyler hediye etmek ister. Bende telefon dusundum. Bunu niye sorguladigini anlamadim. Ben telefon alirim başkası ayakkabi alir, bir baskasi baska bir sey alır.
Ben sadece hazıra konmasın gibisin den söyledim kolaya alışmasın yani zorluğu görsün biraz kendisi kucumsemedim ayrıca maşallah avukat gibi ablası var savunmasını hazırladı hemen
Istediğini alabilirsin tabi hakkın
Sende haklisin bir yerde ama sonrasinda istedigini alir zaten. Bunu bana ablam aldi desin istiyorum😊 Insallah bu sene bir bolum gelirse sonrasinda kendine alacagi cok telefon olur zaten. Biraz gerginlik oldu ama yine de yorumlarin icin tesekkur ederim. Insallah fiyatlar yükselmez diyelim. Yarın ola hayrola demişler.
Tabi bi değeri olacak gözün de ablası nin hediyesi olarak ins kazanır iyi bir bölüm de ablasına o da güzel bi hediye patlatır yükselmez gibi duruyor sende elini çabuk tut yine de
Eyv : )