40 marka falan denedim herhalde 6 saatten uzun tutan bir marka bulamadım

40 marka falan denedim herhalde 6 saatten uzun tutan bir marka bulamadım

Merhaba, Piyasada birçok termos markası var ama hangisi daha iyi bazen kararsız kalabiliyoruz bu yüzden de genelde bilindik markaları tercih ediyoruz. Sana tercih etmen gereken birkaç termos markasından bahsedeceğim.

Sürekli seyahat eden biriyseniz eğer kesinlikle almanız gereken termosların başında bu gelir. En önemli özelliği sızdırmaya karşı aşırı dayanıklı olmasıdır. Çelik paslanmaz gövdesi sayesinde de uzun yıllar dayanıklılığını korur. Sıcak ve soğukluk süresi de şu şekildedir: Sıcaklık: 7 Saat Soğukluk: 10 Saat, Buzlu: 30 Saat.

Bu termosun en önemli özelliği çok hafif ve ince olmasıdır. Herhangi bir sızıntı olmaması adına da çift kilit sistemi bulunmaktadır. Sıcak ve soğukluk süresi de şu şekildedir: Soğuk Muhafaza Süresi 24 Saat, Sıcak Muhafaza Süresi 6 Saat, Termos Hacmi de 0,50 lt.

Bu markanın herhangi bir modelini belirtmedim genel olarak zaten ürün dayanıklılığı konusunda önde gelen bir marka olduğu için gözün kapalı tüm modellerini tercih edebilirsin. Hem iç hem de dış malzemeleri paslanmaz çelikten üretildiği için hem sıcaklık hem de soğukluk konusunda gözün kapalı tercih edebilirsin.

Bu ürünün en önemli özelliği ısı yalıtımının çok iyi olmasıdır. Bu sayede de hem soğuk hem de sıcak içeceklerinizi güvenle koruyabilirsiniz. Sade ve dayanıklı gövdesi, çeyrek tur çevrilerek açılan kapağı sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Sıcak ve soğukluk süresi de şu şekildedir: 95°C'den itibaren: 6 saat sonunda 81°, 12 saat sonunda 70°, 24 saat sonunda 55°

Dört mevsim kolay kullanımı sayesinde sizi uzun yıllar idare edebilecek bir üründür. Siyah rengi hem çok şık hem de havalı durduğundan kesinlikle almanızı öneririm. Kullanıcı yorumlarına bakacak olursanız hepsi neredeyse çok memnun kaldığını belirtmektedir. Kaçırmayın derim, benden söylemesi.
Stanley marka al geç. Bu işin uzmanıdır. Yanılmıyorsam 1913 yılından beri üretim yapıyorlar. Atatürk bile bu markayı kullanmıştı. Masasından bir kare ile stanley termos..
Pahalı bütçeme uygun bir şey öner dersen decathlon quechua modeline bakabilirsin.
Valla stanley kullanıyorum ama 7-8 saat olduğu zaman mamayı çözmüyor. Fiyatı hiç önemli değil Stanley’den daha iyi bir şey de alabilirim biliyorsanız tavsiye ediyorsanız bir şeyler
Zojirushu
Japon markasidir. Stanley'den daha iyidir.
Cevap
16Cevap
remetta bence
Sevmedim cınım 🥲
www.erkeklersoruyor.com/.../en-iyi-termos-markalari-hangileridir-q15866277 buradaki cevapları bir incele istersen. İşine yarar.
Termos önerisi veremem belki ama kaynar koysan ılıyana kadar bayağı gitmez mi? Bebeğin kaynar içemez zaten
İyi çözünmüyor. O yüzden bayağı sıcak su gerekiyor
Bu konuda 40 marka mı varmış yahu? Vay be. Sen en iyisi buzdolabını yanında taşı 😂
40 marka değilse de 20 kesin denedim. Soğuk değil sıcağa ihtiyacım var 🙈
İşe yarayan bir şeyse link alabilir miyim 🙈
Bahsedilen süre ağzını ilç açıştan itibaren geçerli.
10 saat sonra açsan daha uzun gider mesela.
Valla sürekli açmıyorum zaten çay kahve koymadığım için
Sen bize öğret kral 40 marka ne :D Stanley contigo harici yok bende
Decatlon markaları iyi ve uygun… Stanley nin yarı fiyatı ama onun kadar iyiler
Stanley nasıl?
7. saati çıkarmıyor ya o da
Hıımm denemedim ama yorumları güzeldi şaşırdım
Ben de çok övülüyor diye beklentim büyüktü ama aşırı iyi bir şey değil
Biz piknikçiyiz. İstiyordum ama şimdi biraz daha düşüneyim dedim
8. saat olduğu zaman çözmemeye başlıyor mamayı
Hatta çok sıcak koymazsam 7de bile çok iyi durumda olmuyor
Hıımmm valla ni araştırmak lazım
Beymenden aldım bir de çakma olduğunu da sanmıyorum
Penguen ya da remetta
Sevmedim 🥲
Stanley ve varske mi vaeska mı ne o diye biliyorum
Stanley aralarından yine en iyisi ama o da aşırı sıcak kalmıyor bence abartıyorlar biraz. Diğerini duymadım hiç
Kamp yaptığımızda arkadaş kullanıyordu ve Stanley balon gerçek termos bu falan diyordu.
Kullanmadım net bir şey diyemem
Hiç duymadım bile valla çok şey denedim aslında
Dene istersen arkadaş baya baya övdü ki önceden Stanley kullanıyordu.
Bi alayım ya onu da
Bakarsın istediğin gibi kaliteli çıkar. Zaten bunların bir üstü cehennem termosu 😂
Vaadi bile çok az onun yaa 6 saat diyo
Sen ne olsun istiyorsun ki?
En az 8-10 saat dursun istiyorum 🙈
En az bir de 😂 içine lav falan koyman lazım 😂
Ne yapayım ya kayınvalidemlere falan gidince mutfağa girip su kaynatmak zor geliyor 🙈
Sen neyle sınanıyorsun ya böyle. Bu nasıl bir derttir 😔
Derdin derdim olsun ya 😂
Zor bi hayat😅
penguen bizimkisi öyle
Denedim de sevmedim çok çabuk soğuyor
yoo soğutmuyo 🙄
Valla 6 saat bile durmadı
uzamanı sensin hacı sen öner biz alak :d
Valla en iyisi Stanley ama o da aşırı iyi değil yetmiyor bana 😅
Cooker markası.
Yok kız güzel değil o
Stanley en iyisi
Valla o kadar övdü herkes karacayla çok yakın performansı
Çelik polikarbon karışımı olduğu için soğukta 96 saat sıcak ta 72 saat koruma sağlıyor.
Yok valla 8 saat sonra bile çözmüyor mamayı
Çakma almış olabilir misin?
Beymenden aldım
40 tan marka yok tr de sallama
👌🏻zeka küpü
Stanley sanırım
Kullandıklarım arasından en iyi o çıktı ama o da iyi değil ya
Soğuyor hemen. Valla güya stanley de öyle
Ondan da var
Penguen
Onu da denedim sevmedim
Yeti güzel marka
Stanley ama aşırı pahalı
thermos markayı denedin mi
Stanley
Valla o da abartılan kadar iyi değil bence
En iyisi o diye biliyorum
7 saati bile çıkarmıyor
Ne olsun istiyorsun sıcak suyu koyim bidaha sogumasin hiç mi 😂
Mama yapıyorum ya uzun süre sıcak tutması gerekiyor yoksa iyi çözünmüyor
Ama mama için aşırı sıcak olmasına gerek yokki ilikdan bir tık sıcak olması yetmiyor mu
Yok o zaman iyi çözünmüyor
Yani bilmiyorum zaten en iyisi bile 7 8 saat sıcak tutar sürekli sıcak su ilave etmek lazım başka çare yok gibi
Ya kayınvalidemde falan olunca mutfağa gidip su kaynatmak zor geliyor o yüzden çok gerek oluyor aslında
Bilemedim ki en iyisi Stanley diye biliyorum onuda begenmiyorsun
Onu kullanıyorum zaten aktif olarak da çok çok iyi falan değil
Ahah 😂 kaç yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?