Hastalıktır
Hobidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ticari işletme sahiplerinin bu tür davranışlarını hoş karşılayabilirim ancak yanı sıra kalabalık aileler içinde geçerli olabilir, haftada bir gün gelen plasiyer haftalık siparişini karşılar, bununla beraber extrem durum söz konusu olabilir (ben tekel bayisi işletirken ) aniden gelen düğün sahibi taleplerini zaman zaman karşılayamayabiliyordum,
bunu haricinde hepsi hastalıktan ibarettir
Bence hastalık değil gereklilik de olabilir. yani isteyen kişi stok yapar belki de uzun süre markete gitmeyecektir ya da sürekli her gün gitmeyi sevmiyordur. yani kişiye göre değişir ben market alışverişlerinde stok yaparım genellikle.
Nasıl yaptığına bağlı, indirime girmiş bir ürünü ihtiyaç olarak doğal bir şekilde stok yapabilirsin ekonomik olarak krizdeyiz normal karşılıyorum ama eğer takıntı bir şekilde kendine zarar verebilecek bir seviyede yapılıyorsa hastalıktır.
Cevap
2Cevap
bu hastalık var bende yeminle bak 🥺 banyomda ki dolap stok yaptığım şampuan duş jeli diş macunu gargara ped vs vs lerle dolu napmalı acaba
Aynen ya bende de var. Bir üründen eğer ucuz bulduysam bir sürü alıyorum artık nasıl huy olduysa. Yani ne bileyim hazır ucuz iken fiyatı uygun iken almak bence çok daha güzel diye düşünüyorum
Bence hobi. Yakında benim de belgeselimi gelip çekecekler😄😄 hiç bir seyimi atamıyorum ya hayatta
Aynen hobide olabilir kimisi için hastalık boyutunda da olabilir bu durum. Bazı insanlar genelde bunu abartarak yapar artık hastalık boyutunda olur onların yaptığı ihtiyacı olmadığı halde alır.
TLC de falan belgeseller oluyor insan resmen anlayamıyor bu stok olayını 😄 bende stok anlayışı söyle çöpe atamam herşeyin bı anısı vardır 😄😄😄
Enflasyonist bir piyasada normal karşılanabilir.
Hastalık yanlış işaretledim. Stalk diye okumam.. bdbdhhdh
Bu ülkede ihtiyaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?