Alışveriş & Hediyeler konusunda 335 cevap paylaştı.
bırak alış verişi bir arkadaşım yemek vs davet etse hadi amaa hesaplar benden dese bile param az veya yoksa asla gitmem ama neden? Gittiğimiz yerde acil bir telefon gelse mesela"çocuğun hastalandı hastaneye gidiyoruz"ile acelece çıkar gider doğaldır eee ben geride pi* gibi kaldım işte sebep bu
Yani evet bazen bende parayı düşünmeden ne kadar olduğunu bilmeden kafama göre alışveriş yapıyorum sepeti dolduruyorum kafama göre. Ama sonra kasaya gelince param ya yetmiyor ya da öyle işte.
Genelde alışverişleri annen babam yapar Ben kendi başına hiçbir zaman alışveriş yapmadım zaten alışveriş yapacağım sırada da ya da dışarıdan bir şey sipariş edeceğim sırada da elimdeki bütçeye göre hareket ediyorum.
Evet benimde oldu öyle. Bazen yanıma ne kadar para aldığımı bilmeden gidip kafama göre her istediğimi sepete koyuyorum. Yani bazen sonunu düşünmeden paranın ne kadar olduğunu bilmeden alışveriş yapıyorum.
Aynen bende bıraktım ya. Paranın ne kadar olduğunu bilmeden kafama göre ürün falan ekliyorum sepete. Sonra iş kasaya gelince görüyorum paranın o kadar olmadığını aldığım şeylere yetmediğini
Evet önceden tedbir almak bence çok iyi ya. Markete gidince paran aldığın ürüne yetişmediğinde falan insan mahcup oluyor ya insanlara karşı. O yüzden önceden fazla para almak lazımm.
Evet öncesinde hesaplamak bence çok daha iyi. Hem kimsenin yanında mahçup olmamış oluyorsun o yuzden önceden tedbir almak bence çok iyi. Yani benimde başıma geldi birçok defa bu durum..
Aynen olmuştur elbette ya. Her insanın başına gelebilecek bir durum bu sonuçta hepimiz insanız. Bazen paranızın yettiği ürünler olduğu kadar yetmediği ürünlerde oluyor ne yazık ki o yüzden fazla para ile gitmek daha iyi.
Yani evet genelde herkesin başına gelebilecek bir durum bence bu. Yani bazen dalgınlığa gelip birçok defa ürün falan eklemiş olabiliriz sepete yanımızda ne kadar para var yok diye tahmin edemiyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bırak alış verişi bir arkadaşım yemek vs davet etse hadi amaa hesaplar benden dese bile param az veya yoksa asla gitmem ama neden?
Gittiğimiz yerde acil bir telefon gelse mesela"çocuğun hastalandı hastaneye gidiyoruz"ile acelece çıkar gider doğaldır eee ben geride pi* gibi kaldım işte sebep bu
Evet 1 2 parça bir şey alıcam dmeiştim sonra başka şeylerde alınca yetmedi alıp ödmeiştim
Yani evet bazen bende parayı düşünmeden ne kadar olduğunu bilmeden kafama göre alışveriş yapıyorum sepeti dolduruyorum kafama göre. Ama sonra kasaya gelince param ya yetmiyor ya da öyle işte.
Genelde alışverişleri annen babam yapar Ben kendi başına hiçbir zaman alışveriş yapmadım zaten alışveriş yapacağım sırada da ya da dışarıdan bir şey sipariş edeceğim sırada da elimdeki bütçeye göre hareket ediyorum.
Evet benimde oldu öyle. Bazen yanıma ne kadar para aldığımı bilmeden gidip kafama göre her istediğimi sepete koyuyorum. Yani bazen sonunu düşünmeden paranın ne kadar olduğunu bilmeden alışveriş yapıyorum.
Olmaz olur mu kaç defa kasada ürün bıraktım 😅
Aynen bende bıraktım ya. Paranın ne kadar olduğunu bilmeden kafama göre ürün falan ekliyorum sepete. Sonra iş kasaya gelince görüyorum paranın o kadar olmadığını aldığım şeylere yetmediğini
Yahu kimse mi fiyatlara bakıp basit bir işlem olan toplamayı yapmıyor.
Ve cüzdanım full çakılıydı. Düşünün ekonomi ne kadr iyi
Yetmediği durumlarda acil olmayanları çıkardığım olmuştur.
Yetmemek değil de cüzdanı almadan çıkıp gitmişliğim var :D
Genellikle aynı yerlerden alışveriş yapınca sorun olmuyor
Genellikle olmaz hesaplı giderim mahçup duruma düşmekten hoşlanmam
Evet önceden tedbir almak bence çok iyi ya. Markete gidince paran aldığın ürüne yetişmediğinde falan insan mahcup oluyor ya insanlara karşı. O yüzden önceden fazla para almak lazımm.
Evet katılıyorum o kadar kişi için de moral bozucu
öncesinde hesaplıyorum ben
Evet öncesinde hesaplamak bence çok daha iyi. Hem kimsenin yanında mahçup olmamış oluyorsun o yuzden önceden tedbir almak bence çok iyi. Yani benimde başıma geldi birçok defa bu durum..
Oldu illaki herkesin olur yani
Aynen olmuştur elbette ya. Her insanın başına gelebilecek bir durum bu sonuçta hepimiz insanız. Bazen paranızın yettiği ürünler olduğu kadar yetmediği ürünlerde oluyor ne yazık ki o yüzden fazla para ile gitmek daha iyi.
Kesinlikle 👍👍
Oldu. Mal gibi kasada kaldım.
Yani evet genelde herkesin başına gelebilecek bir durum bence bu. Yani bazen dalgınlığa gelip birçok defa ürün falan eklemiş olabiliriz sepete yanımızda ne kadar para var yok diye tahmin edemiyoruz.
Hayır ben malım parayı evde unuttum.
Oldu ama benden kaynaklı değil banka kaynaklı
Market değil ama dolmuşa param kalmamıştı listede baya yürütmüştüm unutamıyorum
Hesabıma göre alışveriş ederim!
Olmadi insallah olmazfa
oldu elbet de :D
Şimdiye kadar olmadı.