Sevgilinin karşı cins arkadaşı doğum gününde sevgiline pahalı bir hediye alabilir mi? Böyle bir durumda akla farklı düşünceler gelmeli mi?
Sevgilinin karşı cins arkadaşı doğum gününde sevgiline pahalı bir hediye alabilir mi? Böyle bir durumda akla farklı düşünceler gelmeli mi?
2 ay önce arkadaşımın sevgilisinin doğum günüydü. Sırf davet ettikleri için gittim hiç sevmem böyle merasimleri. Yani başı bağlı adama hediye almak şahsen beni çok düşündürdü çünkü ne alsam acaba sevgilisi kıskanır mı diye endişe ettim. Empati kurunca sevgilime karşı cins hediye alsa rahatsız olurdum. Kaldı ki pahalisi... Bir nane vardır orada.
Teşekkürler 🌺🌿
Rica ederim.. 🕊
Hayır alamaz. Ben normalde zaten çok kıskanç biriyim ona bu kadar pahalı özel bir hediye alacak tek kişi bence ben olmalıyım bir başkası olmamalı. Yoksa büyük bir kavga çıkabilir ve sonu hiçte iyi bitmeyebilir. Ben böyle şeylerden hiç haz etmem doğruyu söylemek gerekirse. Arkadaşı bile olsa alamaz ben hoşlanmam böyle şeylerden..
Cevap
6Cevap
Hayır pahalı değil ucuz hediye bile alacak durumda olmamalı. Yani hediye alacak kadar samimi bir karşı cins arkadaşı olmasa iyi olur. 😈
Muhtemelen o hediyeyi alır o adamın kafasında kırardım. Eğer sevgilim bu hediyeyi kabul ediyor ve benim bu tavrıma kızıyor ise onun da ağzına ederdim..
Alması taraftarı olmam.. Sevdiğim insana ne anlamda yaklaşıyor ortaya koyar aslında bu durum ve hayatımdaki insanın tavrı önemlidir. Keyifli geceler..
ne b*k varda aldı şimdi sana bunu? derim bu soruyu sorarım benimkisine
Yoooooo alabilir hiç kızmam ama günün sonunda sevgilimde onun mezarına çiçek götürür...😂
Kesinlikle alamaz. Öyle bir durum da bu ilşki bitmistir
Çok yakın arkadaş değillerse nr alaka şimdi derim
Alsin kullanırız hediyeyi
almaması gerekir, hediyeyi kabul ettirmem. abartılı bir durum çünkü eşlik etmemek lazım
Alır ben de öğrendiğimde zevkle parçalarım
Hayır alamaz.
Benden başka arkadaşı olamaz 😎😎
Bana kalsa alamaz.. Çünkü ilerisi abartı..
alabilir
Alamaz
Sebep amaç sonuç ¿
Alabilir
alamaz canım
Alamazz
En İyi Cevaplar