Bence abartı. Sonuçta sevgilin bu kadar abartı bir hediye almaya onu şımartmaya ne gerek var. Sanki pahalı hediye alacaksın kıymetini çok mu bilecek. Ben olsam bu kadar pahalı bir hediye tercih etmezdim gerek yok bence. Güzel hoşuna gidebilecek bir hediye tercihinde bulunabilirdin yani çok pahalı olmayan uygun fiyata bir hediye olabilirdi.
Sevgilim karun kadar zengin olsa yine de kabul etmezdim bu hediyeyi. Aldığı hediyedeki manevi paha beni daha çok cezbeder böylesi itici bile gelebilir. Abartmamak lazım diye düşünüyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de 5 senelik sevgilime bana cicek al diye yalvarıyorum resmen:) en son 2 bucuk sene once almıstı al dedigim halde alırım diyip sallamıyor:) hayat iste
Değerini pahalı bir hediyeyle göstermek istersen parasını öne çıkarıyor derler ve seni paran için kullanırlar. O yğzden manevi değeri olan hediye alacaksın
Yanlış düşünüyorsun demek ki etrafına hep öyle insan almışsın sen. Bana yolda geçerken birden aklına gelip bir çiçeği koparsa aldığı koca bir buket çiçekten daha fazla değerli gelir çünkü onu o an düşünüp bana vermek istemiş demektir. Ya da eski kafalı olacak ama bir mektup için nelerimi vermezdim mesela..
Valla benle birlikte buna bayılan 2 3 arkadaşım var.. dediğim gibi tamamiyle seçtiğin çevreye bağlı. Ben arkadaşımla 5 yıldır her doğum günümüzde mektuplaşıyoruz böylelikle sonraları açıp bakınca da bazen iyi geliyor okumak