Alışveriş & Hediyeler En çok hangi kategoride alışveriş yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Giyim, teknolojik ürünler, gıda, temizlik, kozmetik vs_ 🛍️🌸 En çok hangi kategoride alışveriş yapıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Teknoloji kategorisinde yapıyorum en çok. birde kıyafet oluyor. yiyecek içecek saymıyorum çünkü onlar düzenli alınıyor ya her gün. ama teknoloji mağazalarını gezmeyi çok seviyorum 0 0 Yorumla
atesgur35 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl gıda, et girmeyen yere dert girer düşüncesiyle etçil bir insan evladı olarak ben 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl En çok giyim, temizlik ve gıda oluyor. 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Bu aralar giyime yatırım yaptım birde parfüm vs 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 423 cevap paylaştı. Gıda 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. Giyimde 0 0 Yorumla