Bugün elime ulaşan son alışverişimden sonra bu sene tüm aldıklarıma bir bakayım dedim. Baktım ki ne göreyim, arada 3-5 ders kitabı dışında tamamen kıyafet alışverişi yapmışım😅 Ve ilginç şekilde hala dolabı açınca giyecek bir şey bulamıyorum 😂Klasörden belli benim ne mal olduğum😅Sonra çıktım bir telefona baktım ki nasıl gözüm döndüyse böyle bir klasör yapmışım😅
Siz en çok hangi kategoride alışveriş yapıyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kategori derken ben mağaza, uygulama falan demek istemedim. Giyim Yemek Kitap vs. gibi kategorileri sormuştum😅
Aşkım bugün bir şey almıyorum kendime diye sana isyan ettiğimde bana arabanın bagajını kargolarla doldurduğumu hatırlattın, ama sonuç? Giyecek hiçbişeyim yohhh😭 Genelde trendyoldan bide bazı zara vs mağazaların kendi sitesinden
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Selam gadası 🙃
Benim alışveriş listem hep kitaplardan oluşuyor. Gerçi bu aralar kitap almıyorum. Çünkü hala elimde beni oku diye bekleyen 140'a yakın kitap bulunuyor.
Selamlarrr 😊Şahsen en çok kıyafet ve kitaba para harcıyorum. Benim olmazsa olmazlarımdan bir tanesi bu. Ama şu sıralar fiyatlar uçtuğu için pek alışveriş yapamiyoruz maalesef ki...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Giyim ve kitap üzerine alışveriş yapıyorum
En çok miktar olarak kitap diyebilirim :)
Ama harcanan para diye baksak :) maalesef ayakkabı ve Sweetshirt oluyor :)
Ama miktar diye soruyorsun galiba o yüzden :)
Kitap ve kupa bardak demek istiyorum :)
Yemek, giyim ve kitap üzerine yapıyorum. En çok şunu yapıyorum diyemem bebek.
Bebek miyim gerçekten 😂
Ajajaj evet bebeksin. 😄🥰
Tamam ikna oldum😂
😂😊
Aşkım bugün bir şey almıyorum kendime diye sana isyan ettiğimde bana arabanın bagajını kargolarla doldurduğumu hatırlattın, ama sonuç? Giyecek hiçbişeyim yohhh😭
Genelde trendyoldan bide bazı zara vs mağazaların kendi sitesinden
Selam gadası 🙃
Benim alışveriş listem hep kitaplardan oluşuyor. Gerçi bu aralar kitap almıyorum. Çünkü hala elimde beni oku diye bekleyen 140'a yakın kitap bulunuyor.
#gadası
Selamlarrr 😊Şahsen en çok kıyafet ve kitaba para harcıyorum. Benim olmazsa olmazlarımdan bir tanesi bu. Ama şu sıralar fiyatlar uçtuğu için pek alışveriş yapamiyoruz maalesef ki...
Genelde pek internetten alışveriş yapıyorum diyemem
@Trendyol tabiki de💫🌺💭👼olmazsa olmaz alışveriş uygulamam çok fazla kullanırım
Kendinle çok ironisin😂
Huyum kurusun 😂
Yeme içmeee
Bir n11 bir Trendyol kullandım ilk defa
Hepsi burada da çok yaptım
Trendyol
Giyim
Trendyol sadece.
Elektronik. 😂
Tabiside yemek 😂