Risklidir
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Riskli evet
Evet bencede riskli. Şahsen ben güvenip alamazdım bozuk veya sahte çıkma ihtimali çok yüksek çünkü. Yani bu tür şeyler alırken şahsen çok çekinirim çünkü o kadar para veriyorum ve bozuk çıkıyor.
Bilindik güvenilir sitelerden alırsanız sorun olmaz. www.amazon.com.tr yi öneririm. Bir ara aldığınız telefonu begenmezseniz kullanmış olmanıza rağmen iade edebilme hakkınız da vardı amazonda ama halen bu hak mevcut mu bilmiyorum
Yani evet bilindik yerden alınca herhangi bir sorun olmaz ama yinede ben çekinirim internetten telefon alışverişi yaparken falan. Ne bileyim bozuk gelme ihtimali yüksek sonuçta İnternet ortamı burası.
2. el alınmayacaksa alınabılır.. ben o hatayı bır defa yaptım.. pısman olmustum..
İkinci el telefon zaten alınmaz çünkü genelde bozuk gelme ihtimali yüksek. Yani o kadar parayı ona vereceğime gider sıfır telefon alır onu kullanırım. Hem sahte çıkma ihtimali çok yüksek
Benım o ara maddı sıkıntım vardı.. Telefonu muadilinden ucuza bulmustum.. Lakin o sekıl astarı kumasından pahalıya geldı tel sıkıntılı cıktıgı ıcın baska tel almak zorunda kalmıştım
Size şarkı armağan ediyimmi 🚬 🎧 ? ↗ gelırsen beklerim.. Size repertuarımdan hos bır sarkı armağan ediyim..
yani internetten de bisi siparis etmeyin sonra kandirabiliyolar
Aynen bazen hiç telefon bile gelmiyormuş yorumlarda okudum bir kaç tanesini. Yine bozuk mozuk bile gelse iyi. O bile gelmemiş. O yüzden bu tür şeyleri bence gözün ile görüp almak çok daha iyi
Ben şahsen almam güvenmiyorum sanala gözümle görmeliyim satanı incelemeliyim fiyatları karşılaştırmalıyım.
Aynen bende bu tür şeyleri asla İnternet ortamından almam çünkü sahte veya bozuk çıkma ihtimali çok yüksek. Yani güvenip şahsen ben alamazdım. En güzeli gözün ile görüp almak bence
Hangi satıcıdan aldığına göre değişir.
Ben son iki telefonumu Hepsiburada'dan aldım, hiçbir sorun yaşamadım.
Ben tercih etmiyorum satıcısı güvenilir olsa bile kargoculara güven olmaz
Satın aldığın site güvenilirse sıkıntı olmaz. Ben laptop aldım hiç bir sıkıntı olmadı.
Kendi sitesinden alınıyorsa riskli değildir bence
Hepsiburada dışında hiç bir siteden almam
Hayır, ben internetten aldım.
Değildir
Risklidir.