Alışveriş & Hediyeler Nişanlım mimar, kişisel bir hediye almak istiyorum. Fikir verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mimar nişanlıma bı hediye almak istiyorum biraz kişisel olsun? Neler olabilirHediye notuna ne yazabilirim? Nişanlım mimar, kişisel bir hediye almak istiyorum. Fikir verir misiniz? Cevapla Nişan Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu kalemden al 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çizim falan yapmıyor kamu da çalışıyor, bende ismi yazılı mimar... Kupa ve defter mi alsam dedim Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Kamuda napıyor peki Yorumla Soran +1 yıl Oturuyo arada imza atıyor genellikle çay sohbet takılıyor Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ne güzel iş. Bardak falan al sen dediğin gibi Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çizim kalemi al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mimar yazılı defter ve kupa? Nasıl olur Yorumla guzelseverim34 +1 yıl olmaz. kalem ol. Yorumla Soran +1 yıl Kamu da çalışıyor kalem falan pek kullanmiyor. Yani çizim kalemi kullanmıyor Yorumla
_Vegan_Pirana_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Üzerinde fotoğrafın olan iç çamaşırı al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ahahahahahahahahahahahahahHahhahHHahah Yorumla Soran +1 yıl 28 yaşında bı erkek 🙈 Yorumla _Vegan_Pirana_ +1 yıl Biraz kişisel olsun demişsin işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu kalemden al
Yaa çizim falan yapmıyor kamu da çalışıyor, bende ismi yazılı mimar... Kupa ve defter mi alsam dedim
Kamuda napıyor peki
Oturuyo arada imza atıyor genellikle çay sohbet takılıyor
Ne güzel iş. Bardak falan al sen dediğin gibi
Çizim kalemi al
Mimar yazılı defter ve kupa? Nasıl olur
olmaz. kalem ol.
Kamu da çalışıyor kalem falan pek kullanmiyor. Yani çizim kalemi kullanmıyor
Üzerinde fotoğrafın olan iç çamaşırı al
ahahahahahahahahahahahahahHahhahHHahah
28 yaşında bı erkek 🙈
Biraz kişisel olsun demişsin işte
Bereket tanrısı heykelini alıp hediye etmelisin