Markette
Kasapta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Et ürünlerinin fiyatları marketlerde ve kasaplarda değişiklik gösterebilir. Marketler genellikle büyük ölçekli tedarikçilerden toplu olarak et alır ve bu nedenle daha düşük fiyatlar sunabilirler. Bununla birlikte, kasaplar genellikle daha yerel veya özel tedarikçilere sahip olabilir ve daha kaliteli veya özel kesim et ürünleri sunabilirler, bu da fiyatları biraz daha yüksek kılabilir. Genel olarak, marketlerde daha geniş bir et ürünü yelpazesi bulabilirsiniz ve bu ürünler daha uygun fiyatlarla sunulabilir. Ayrıca, marketlerde düzenli olarak indirimler veya promosyonlar da bulunabilir.
Kasapta daha hesaplı. Aynı şekilde sebze ve meyveler de pazarda markete nispeten yarı fiyatına. Bilseydim her zaman pazarı tercih ederdim. Üstelik hepsi taze.
Aynen genelde bu gibi şeyler bence kasaptan alınmalı. Hem kasapta daha uygun fiyata satılıyor hemde daha kaliteli ve markete göre çok daha güvenilir diye düşünüyorum. Et ve benzeri ürünler bence kasaptan alınmalı.
Cevap
5Cevap
Et ürünlerini genelde kasaplardan almayı tercih edin…
Aynen en iyi ve en güvenilir yer genelde kasaplar oluyor bence. Marketten şahsen ben güvenip et tarzı yiyecekler satın alamıyorum. Hem çok çok pahalı hemde kasaptaki etler kadar lezzetli değil bence
Et ürünlerini kasaptan kuruyemiş ürünlerini kuruyemişciden alırım
Ablacim sana zahmet ikisinede git arastir bizede sonuclari yaz ya bak merak ettik bizde şimdi
markette daha hesaplı
Hem daha taze hem daha uygun
Ne bilim kasaptadir
Aynen kasap daha iyi bu gibi yiyecekler alacaksanız eğer. Hem kasapta daha uygun fiyata satılıyor hemde lezzetli oluyor asıl yerinde satıldığı zaman. Market fazla güveniyorum değil bence
Markette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?