İnternetten
Mağazadan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İnternetten veya mağazadan alışveriş yapmanın sağlık açısından doğrudan etkisi olmasa da, her iki seçenek de kendi avantajları ve dezavantajlarına sahiptir. İnternetten alışveriş yapmak, evinizden veya istediğiniz herhangi bir yerden 7/24 alışveriş yapabilmenizi sağlar. Mağazalara gitmek veya sıra beklemek gibi fiziksel zorluklarla karşılaşmadan ürünleri satın alabilirsiniz. İnternet üzerinde birçok farklı mağaza ve satıcı bulunur, bu da size geniş bir ürün yelpazesi sunar. İstediğiniz ürünü kolayca bulabilir ve karşılaştırma yapabilirsiniz.
Giyim alışverişi konusunda denemeden almıyorum, o yüzden mağazadan alırım. Ama mesela denediğim bir ayakkabı internette daha uygun fiyattaysa internetten sipariş veririm.
Aynen ayakkabı tarzı şeyler genelde online alışverişte çok daha uygun oluyor oradan alınabilir. Ama kıyafeti ben online olarak almayı sevmiyorum çünkü bazen üzerine olmuyor bedeni falan.
Cevap
1Cevap
Mağazada deneyip internet indiriminden faydalanmak mantıklı
Yani online alışveriş bazen daha indirimli oluyor normal alışverişten. Sürekli indirim falan geliyor normal alışveriş yapmanın en kötü tarafı bence çok pahalı olması. Yine en iyi en ucuz şeyler online alışverişte bence.
Evet ama açıkçası sürekli alışveriş yapılan bir yer değilse kumaşı vs rahat edemeyecekseniz önce deneyip direkt mağazadan almak yerine etiket bilgilerini girip onlinedan almak daha mantikli.
Aslında bunu kastetmiştim. Siz sanırım deneyip de dediğim için mağazadan alacagimi düşündünüz
Yani aynı şeyi düşünüyoruz. Sadece ben içinde rahat ettiğimi deneyimledikten sonra internetten aynı ürünü sipariş etme taraftariyim. Ek bilgi sadece önceden dokusunu vs anlamak yoksa ikimiz de aynı şeyleri soyledik
İkisinide kullanmak gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?