Kargosu
Pahalılığı
Ürünün stokta kalmaması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

kargolar çok bekletiyor be online alışveriş kargoları geç getiriyor başka yere kargo göndermek isterken o bile erken geliyor online kargo geç geliyor sürekli şöyle bi sıkıntı var mesela parfüm alıcaksın kokusunu koklayamıyorsun kıyafet alıcaksın deneyemiyorsun en azından sanal kamera özelliği getirseler yakışıp yakışmadığını görsek bişeyler yapsak
Hiç kargodan yana sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar ama genelde bozuk gelen ürün olmuştu. O konuda bir kaç sıkıntı yaşadım yoksa sipariş ettiğim an hemen kargı elime ulaştı o açıdan sıkıntım olmadı.
Cevap
5Cevap
Kargosu
tr den bi sipariş vermiştim tam bedenime göre almama rağmen okadar büyük gelmiştiki anlatamam kdjckd
Aynen online alışveriş yaparken genelde kıyafet seçimi yapmak zor oluyor. Bazen aldığın kıyafet bedeninden ya çok küçük geliyor ya da çok büyük. Asla bedeni tutmuyor aynı bile olsa ölçüler.
Bazen beden veya ayakkabı numarasının bana uymaması
Evet bazen o kadar beğenerek alıyoruz hemde bedeni herşeyi aynı olmasına rağmen ama yinede ya çok büyük oluyor üstüne ya da çok küçük. Genelde online alışverişte bu çok fazla yaşanıyor..
Sana helal olsun valla nasıl buluyon bu kadar alışveriş sorusu
+1
Xbbdndnf
Kırık, bozuk ve yanlış gelmesi.
Aynen öyle buda çok can sıkıcı bir durum gerçekten. Bazen çok beğenerek alıyoruz bakıyoruz kırık veya eksik falan geliyor. Yani olabiliyor aslında bu tür sorunlar falan ya gayet normal
Geç gelmesi özellikle ptt falan deli ediyor insanı
Aynen geç gelmesi gerçekten insanı sinir eder ya. Benim genelde kargolarım hep elime erken ulaştı. Bir kere sadede çok geç gelmişti 15 gün falan sonra ulaştı elime daha da zaten bir şey almadım oradan.
Kargosu sıkıntı çıkarabiliyor
3 seçenek =Eziyet
Beklemesii ₰
ah şu kargolar ah
Dolandırıcılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?