Alışveriş & Hediyeler Sizce bu çanta alınır mı, kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Heryerde farklı rengini aradım siyah ya da beyaz falan stoklarda yok trendyol ciceksebeti vb sitelere baktım hiçbiryerde bulamadım bi instegram sayfasında sadece kırmızı kalmıs sizce almalımıyım kötü mü Sizce bu çanta alınır mı, kötü mü? Cevapla Trendyol Soruları Fal Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Alınır bence güzel görünüyor 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bu ne böyle oyuncak çantası gibi. Yani çocukken de böyle model çantalardan hoşlanmazdım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte bende ondan beğendim ama rengi Yorumla Soran +1 yıl Yüzünden kararsız kaldım Yorumla
ühüğühüğ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl yeşil olsa falan neyse de bu uymaz hiç bi şeye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil mii yeşil uyuomu herşeyle Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben olsam almam çocukların şeker toplarken taktığı çanta gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte bende cocuksu diye beğendim ama kararsızım Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzel kalpli kırmızı ama küçük ve çocuk çantası gibi andırıyor 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Benim tarzım değil üzerine para verseler takmam zevk meselsi 0 0 Yorumla
BUKETAKSOY Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kimseyi dinleme tam aşko kuşko çantası net al çok iyi kombinlenir bu 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hayatta almam ben bunu resmen kadın çantası değilde çocuk çantası gibi 0 0 Yorumla
sıradanbiriydi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Güzel şekil olarak ama başka renk alsan daha iyi olur 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Cok ufak bu hangı malzsmelerını alacak 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Kalp dedigin kırmızi olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağolll Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm sağolll Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alınır bence güzel görünüyor
Bu ne böyle oyuncak çantası gibi. Yani çocukken de böyle model çantalardan hoşlanmazdım
İşte bende ondan beğendim ama rengi
Yüzünden kararsız kaldım
yeşil olsa falan neyse de bu uymaz hiç bi şeye
Yeşil mii yeşil uyuomu herşeyle
Ben olsam almam çocukların şeker toplarken taktığı çanta gibi
İşte bende cocuksu diye beğendim ama kararsızım
Güzel kalpli kırmızı ama küçük ve çocuk çantası gibi andırıyor
Benim tarzım değil üzerine para verseler takmam zevk meselsi
Kimseyi dinleme tam aşko kuşko çantası net al çok iyi kombinlenir bu
hayatta almam ben bunu resmen kadın çantası değilde çocuk çantası gibi
Güzel şekil olarak ama başka renk alsan daha iyi olur
Kalp detayı demode rengi muhteşem