Moda & Stil Sizce bu çanta nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sizce bu çanta nasıl takılır mı? Yazın aldım unutmusum kombinim pembe. Sizce bu çanta nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl benim pek tarzım değil ama güzel kombinlersen gayet güzel olabilir ❤️ 0 0 Yorumla
Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😱😱 gız ben bunu ıssırırım çilek gibiKaça aldın nerden aldın iyimiş😋🥺 Offf böyle cicili şeyler için eşim olması lazım yaaa everin ulan beni bende bu cicili şeylerden istiyorum kullanmamda hoş görünüyor 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı. Ben bu renk bir çanta almam asla ama senin tarzına uyduğunu düşünüyorsan kullan tabi ki.. 0 0 Yorumla
Tusem_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bende de siyahı var kullanışlı gündelik için küçük olsa da 😅 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tatlı. Model olarak güzel, renk benlik değil ama sen sevmişsin güle güle kullan 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. çok şirin 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Aşırı tattlıı😍 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Pek beğenmedim. 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
benim pek tarzım değil ama güzel kombinlersen gayet güzel olabilir ❤️
😱😱 gız ben bunu ıssırırım çilek gibi
Kaça aldın nerden aldın iyimiş
😋
🥺 Offf böyle cicili şeyler için eşim olması lazım yaaa everin ulan beni bende bu cicili şeylerden istiyorum kullanmamda hoş görünüyor
Ben bu renk bir çanta almam asla ama senin tarzına uyduğunu düşünüyorsan kullan tabi ki..
Bende de siyahı var kullanışlı gündelik için küçük olsa da 😅
Tatlı. Model olarak güzel, renk benlik değil ama sen sevmişsin güle güle kullan
Alıp koluma takasım geldi, öyle diyim 🤣🤣🤣
Normalde pembe sevmem ama bu cok tatlii guzel
güzel, pembeli bu kombinle gayet güzel kullanılabilir 😊
Bej renkli bir kombinle hoş olur bence.
Kombin pembeyse çanta hoş duruyor olur
Güzelmiş rengi
içinde para varsa güzel :D
Çok tatliii rengi var
Ellerin ne kadar güzel 😌
Nasıl diyorsunuz, aşko kuşko çantası ☺️
İyi knk
Güzelmiş
çok şirin
Aşırı tattlıı😍
Çoookk efsaneee
İdare eder
Fena değil
Pek beğenmedim.
Çocuksu
Şık gibi
Hoş.
Sen sevdiysen sorun yok
Fazla Pembe
Güzel
Tatlı 👍
Çok tatliş
Fena değil
Harika
güzeel
Çok tatlı normalde pembe sevmem ama bu çok güzel.
Kac para
Çok tatlıııı
Tatlıymış
güzel bence
Gayet güzel bence
İyi gibi
Tak öyle görelim be