Alışveriş & Hediyeler Sizce bu elbise güzel mi nasıl? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yorumlarınızı bekliyorum 150 lira alsam mi fiyatı nasıl sizce Sizce bu elbise güzel mi nasıl? Cevapla Yorum Soruları Fiyat Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Hiç mi başka rengi yok bu nee. Bide turuncuya kombinlemisler daha iğrenç olmuss 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Berbat bisi benim tarzım değil üzerine para verseler yine giymem tarz meselesi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kol detayı hiç hoş değil ya 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Daha iyileri vardır 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İçini belli ediyor mu , ne giyeceksin içine 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç mi başka rengi yok bu nee. Bide turuncuya kombinlemisler daha iğrenç olmuss
Berbat bisi benim tarzım değil üzerine para verseler yine giymem tarz meselesi
Kol detayı hiç hoş değil ya
aman sakın. bu ne
Zevk meselesi. Bana hitap etmiyor.
Güzel değil. pişman olursun
Iyiymiş. Link at bende hanıma alayım
Daha iyileri vardır
İçini belli ediyor mu , ne giyeceksin içine