Dogum günü icin cuzdan veya kemer veya kupa gibi bisey almak istiyorum. Sizce kaba kacarmı bilemedim. Alınması en uygun seyler aslında bunlar gibi geliyor. Ama ben set olarak almak istiyorum cuzdan kemer deri olarak uygun olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müdürüne hislerini bu kadar belli etme
Belli mi oluyor yav
Bi kadın durduk yere hediye almaz
Patron şef müdür makam sahibi diye güçlü görür vurulursunuz tecrübe sahibi her erkek bilir
Durduk yere degil
Dogum gunu diye.
Üstüne basa basa dogum gununu soyluyor bana
Ayrı olarakda ilgisini o belli etti ben karsilik vermedim
Arkadaslarim yazmış ona
Hemde benden cok cok bkimli bayanlar.
İstemiyorum diyor kendi soyluyor bana ona yazdikarini ben oyle bayanlari sevmiyorum diyor
Ben ona sadece is geregi muhatap oluyorum
Ama o okadar yakinki cevrem bile fark etmis bunu
Yani ben asla o mudurlere falan yavsayacak bayan degilim.
Aksine ben istemiyorum iliski sordu da bana evlenmeyi dusunuyormusun sevgilin oldumu falan diye
İlgileniyor yani. Çalışanlar ve ailem de farkinda. Ben ilgili degilim o bana ilgili.
İs konusundada benim icin kendinden odun veriyor
Ben incelik olsun diye hediye almak istiyorum ona.
Hemen kaşar muamelesi yapmaya ne meraklisiniz
İnsanlıktan nasibini almamış insanlar artıyor hrhalde
Kaşar muamelesi yapmadım kadın olarak içgüdüsel şekilde güçlü gördüğüne ilgi DUYABİLİRSİN gayet normal yaratılışın böyle her erkeği sapık zihniyetli olarak değerlendirmeniz bizi de öyle olmaya zorluyo
Ya demek istedigimi anlamadiysan boşa yazma yaa
Ben ne soruyorum sen konuyu nerelere tasiyorsun
Arkadaslarim hediye alacak
Ben kazik gibi durayimmi üstelik adam bana cok yardimci oldugu halde
Ben mal gibi durayim o zaman
DOĞUM GÜNÜ
Diyorum. Asigim ondan alicam demiyorum neresinden anliyorsun konuyu
Konuyu sen getirdin ben ona karşı ilgin olduğunu anlayacağını yazdım ona bi adım attığın anlamına gelir
İyide doğum gunu diye hediye almak istiyorum ben ona anlarmi ki oyle
Diğer çalışanlar alıyosa ya da onlarla ortak alırsan anlamaz benim endişem yanlış anlama tanımam etmem seni erkekleri tanıyosun makamını işini rütbesini kötüye kullanan sizlerin duygularıyla oynayan çok erkek var ucu bizim gibiler e dokunuyo anlattığın kadarıyla öyle birisi değil
Bana ilgisi var. Aileme kadar ilgileniyor. Çok yakın durup surekli gözüme bakmasından ailem farketmis. İs konusundada ogretmek icin elinden geleni yapiyor.
Ozel hayatimi soruyor. Kendi ozel hayatinida herseyini anlatiyor bana. bazen gec kalinca eve getiririm ben seni falan diyor ben kabul etmiyorum, bazen cok yakinumda durup gözümün içine içine bakiyor , Çok ilgili.
Ben hep is gözüyle bakiyorum o ilgili davranıyor hosuma da gitmedi degil. Çünkü cok yakisikli bakimli sporunda falan yani. Çok da alcak gonullu terbiyeli bir adam. Çok kiz ilgileniyor ama hicbirine yuz vermiyor. Bide gelip bana acikliyor 😄İster istemez bende etkilendim ama hic belli etmiyorum
Sadece bu dogum gununde iste hediye alicam o zamanda yanlis anlamaz bence. Çünkü ilgili gormedi beni kendine karsi.
Bilmiyorum aslında ilgilensin istiyorum benle. açılsın ama bilmiyorum ne olucak insallah sevgilim olur
çünkü edepli biri dürüst ve aynı semtte doğup buyumusuz haberimiz yok. ortak tanidiklarimiz da cok.
sence bana acilmasi icin ne yapabilirim
Gerçekten seviyosa niyeti ciddiyse sen bişey yapmadan dayanamaz konuşur zaten hadi kötü ihtimal cesaret edemedi diyelim biriyle haber yollar fikrini almak için doğru olanı yapıyosun senin gibileri gördükçe umudum yeşeriyo Allah gönlüne göre versin
Haberde yolladı ama kendisi oldugunu soylemedi sevgilim olup olmadigini sordurttu yoksa bulisturalim sizi dedi ortak bi tanidigim ama tabi kendisi oldugunu soylettirmedi ama ortak kisi biraz ip ucu verdi bana ordn anlafim o oldugunu. Yinede kim oldugunu bilmedigimden benim sevgilim var xaten olsa onunla olur ciddi degilim dedim. Somradan aklima geldi bu olacagi. Bide ben baskalari isi icine girsin istemem kendisi acilsin isterim o yuzden sevmem baskasinin ayarlama yaomasini. Ama ilgilensin isterim bu yuzdende nasil davranmam gerektigini bilemiyorum acaba cokmu mesafeli davraniyorum o da kendini cekiyor bilemedim acilsin itiyorum
Tonny black marka cuzdan ve kemer seti var trendyoldan alicam olur mu sence?
Çok aşırı pahalı bi hediyeyle baştan çıtayı yükseltme hediyenin pahalı olmasındansa anlamlı olması daha güzel evine asabileceği ismi soy ismi makamı yazan bi aksesuar la sürekli seni hatırlar cüzdan ve kemer illaki eskir yırtılır atılır sana burada yardımcı oluyorum yazarken içten içe ne hissettiğimi bilemezsin yaşamayadık böyle şeyleri her neyse bi türlü sana açılmıyosa ciddi niyetini sorgularım ben Seven insan başka birine gidebileceği ihtimaline karşı hızlı davranır kaybetmek istemez bence tavrını bozma bekle
Bekliyorum ben birkere sevdigim birine acildim birdaha acilmam kimseye
Ölene kadar beklerim gerekirse. Ama zemin hazirlarim gelmesi icin.
Magazauduru ama isim falan biraz sacma olur diye düşündüm
Kupa olur gibime geliyor
Cüzdan kemer seti begendim birde onuda alabilrim cok yakin davraniyor is icindede yakin davrandigi icin abes kacmaz doye dusunuyorum bilemedim.
Baska hediye önerin var mı
Sürekli kalıcı hediyelere bak beni öylesi daha mutlu ederdi