Becerebiliyorum
Beceremiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pazarlık yapmıyorum genel olarak ama bazı insanlar pazarlık yapabilirler. Alışveriş yaparken pazarlık yapmak, bazı kültürlerde yaygın bir uygulama olabilirken, diğer kültürlerde daha az yaygın olabilir. Pazarlık yapmak, alışverişin bir parçası olarak kabul edilen bir davranış biçimidir. İnsanlar genellikle pazarlık yaparak daha iyi bir fiyat elde etmeyi veya daha iyi bir anlaşma yapmayı hedeflerler. Pazarlık yapmanın avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Avantajlarından biri, satıcının başlangıçta talep ettiği fiyatı düşürerek daha iyi bir anlaşma yapabilme şansınızın olmasıdır. Ayrıca, pazarlık yapmak, bazen satıcıların size ekstra hizmet veya ürünler sunmasını teşvik edebilir. Ancak, pazarlık yapmanın dezavantajları da vardır. Bazı mağazalarda veya ülkelerde pazarlık yapmak yaygın olmadığından, satıcılar pazarlık girişimlerine olumsuz tepki verebilir veya fiyatları sabit tutabilirler. Ayrıca, pazarlık yaparken zaman ve enerji harcamanız gerekebilir ve bazen istediğiniz anlaşmayı elde edemeyebilirsiniz.
Almak veya satmak istediğim ürüne göre değişir 👍 geçen ay sarı ilanlar sayfasında daire satışa koydum ve adamın biri aradı. Benim daire şişlide adam Çanakkalede bir köydeki tarla ile daireyi takas edelim diyor 😂😅🤣🤣 bende tarla baya büyük veya değerli bir tarla sandım. Neyse ilan numarasını ver bakayım dedim 13 dönüm tarlaya 5 milyon yazmış yakınındaki ve daha büyük tarlalar 500 ila 600 bin TL civarında, bende dalga geçmek için üste ne kadar para istiyorsun dedim 😎 kafa kafaya olur üste para istemem dedi. Yok yaa olmaz dedim üste para vereyim dedim adam şaşırdı 😂😅🤣🤣
Cevap
26Cevap
Pazarlığa utanıyorum biraz. Zaten lisedeyken bir saat alacaktım, 100 liraya sattığı ürün için ''80 olur mu'' gibi bir şey demiştim ve bana ''s*ktir git'' demişti. O günden bugüne pazarlık teklifinde bulunmaya korkar oldum. ''Fiyat son mudur?'' diye sorarım sadece. O da nadiren.
Hiç sevmiyorum ya yapamam da. Üzülüyorum çünkü😅 baktım fiyatı bana göre pahalı ben de çıkar başka bir yere bakarım pazarlığa çok gerek duymuyorum
Aynen bende genelde pazarlık yapmayı falan hiç beceremem. Yani eğer çok pahalı geldiyse gider başka yerden alışveriş yaparım illa oradan almak zorunda değiliz çünkü. Hiç beceremem ben pazarlık yapmayı.
Ayy kesinlikle sen bensin 😅
Konu becerip becerememek değil bi ürüne ne fiyat biçildiyse fiyatı odur ısrar etmek bana saçma geliyor hiç hoşlanmam pazarlık yapan insandan. Ama bizim insanlarımız hilebaz olduğu için fazla fiyattan yazıyor herkesten koparabildiğini alıyor. İnsanımız kötü. Seçim sonuçlarından da anlaşılıyor kendi tarafına oy yazıp bir sürü oy çaldılar. Bizim halktan hiçbir şey olmaz. Dürüstlük yok ahlak yok
Pazarlık etmeyi hiç sevmiyorum , fiyatı neyse direkt verir çıkarım
Aynen bende hiç sevmem sevdiğim bir ürün varsa direk alır çıkarım öyle pazarlık falan yapayım demem yapsamda zaten pek beceremem öyle. O yüzden direk alır çıkarım fiyatını sorup
Her Türkün içinde bir pazarlamacı vardır😂 Bu kanımıza işlemiş bir şey misal ihadi be abim be yaparsın be abim be vallaha bak ölümü gör abim hah istediğim fiyattan ver ben de sana bi iyilik yaparım vb 😂😂😂😂”
Bi deniyorum şu fiyata olur mu diyorum olmaz diyor tamam diyorum😂
Bende yapamam ya. Bir kere yaptım adam fiyatını inmedi bende almaktan vazgeçtim sonra gel gel diye çağırdı gel tamam nasıl istiyorsan öyle olsun dedi. İlk kez yapmıştım pazarlık ama utanıyorum normalde
Pazarlık yapmam. Fiyatı fazla geldiyse almam zaten.
Aynen bende yapmam pek beceremiyorum pazarlık yapmayı falan o yüzden yapmazdım. Yani fiyati eğer bana biraz pahalı geldiyse o ürünü almam bende. Ama gidipte pazarlık falan yapamam.
Ticaretle uğraşan kişiler daha çok pazarlık yapar.
Mâl ve benzeri şeylerin alım ve satışını yaparken.. Günlük hayatta ürün etiketinde ne yazıyorsa onu ödeyip alıyorum. Pazarlık yapmıyorum.
Cok pahali olmadigi surece pazarlik yapmak sacma gibi geliyor bana
Begenmiyorsak almayalim yani gerek yok o kadar pazarlikla ugrasmaya
avm de neyin pazarlığı 😂 bazen annemle pazara gidiyorum sebze meyve alışverişine onda da hee ürüne ‘çok ucuz’ tepkisi veriyorum annem sinirden deliriyo bana 😂
hee değil her
Bunu henüz ben de bilmiyorum :D Şu ana kadar pazarlık yapmamı gerektirecek bir durum yaşamadım.
Hayatımda bir kere pazarlık yaptım. Onun dışında hiç benlik değil
Çok fena hemde. Satıcının ciğerini sökerim.
Bazen evet, bazen hayır. Genelde yapmıyorum, ne ise o.
Beceremiyorum bu yüzden pazarlık yapabilen birilerini yanımda götürürüm 😊
Of tam benim işim hele hele kaliteli ise yarı fiyatına alırım onu kesin
Ticaretle uğraştığım için evet benle nasıl yapıyorlarsa bende yapıyorum
benimle pazarlık yapan kaybeder:))) görünce kaçın arkadaşlar:)
işlettiğim dükkanım olduğu için zorluk çekmiyorum :D :D
Beceremem ya sanırım uğraşsam da pazarlık yapamam ben😅
Evet bende beceremem pek ya. Genelde fiyatı ne ise onu sorar alırım gidipte pazarlık falan yapamam öyle. Hiç benlik değil öyle pazarlık falan yapmak. Fiyatı ne ise onu alırım direk ben.
Sıfırım bu konuda. Fiyat neyse okey diip cikiyorum
Hiç yapamıyorum beceriksizim
Evet bu konuda bende çok beceriksiz biriyim. Utanıyorum ben pazarlık falan yapmaya. Birde bu konuda hiç iyi değilim yani indirim falan yapmayı genelde pek beceremem. Direk fiyatı ne ise alır çıkarım..
Aynen ben de öyleyim
Araç ve gayrimenkul alışverişinde pazarlık yapiyorum diğerlerinde yapmam
Hiç beceremem, girer sorar alır çıkarım 😅
Aynen bende aynı şekilde hiç benlik değil öyle pazarlık falan yapmak. Fiyatı ne ise gider onu sorar alırım öyle pazarlık falan yapmayı beceren taraf değilim ben genelde.
Ya nasıl yapacaksın adam bi fiyat belirlemiş kendi malı istediği fiyata satar ne hakla üç aşağı ver diyelim ki 😅😅 yengem çok pazarlıkçı onunla da gitmem mesela hiç bir yere. Yanımda ki bile pazarlık yapsa utanırım ben 😂
pazarlik yapmam beceremem de sjsj
Evet bende yapmam bu konuda hiç iyi değilim beceremem. Yani utanıyorum ne bileyim ayıp bir şey değil belki ama niyeyse ben pazarlık falan yaparken çok utanıyorum o yüzden hiç ama hiç yapmam
Yaparim niye hersey pahali zaten
Becermek degil yapmiyorum
Hiç benlik değil o işler 😅
Amazonda pazarlık yok maalesef :D
Pazarlık yapmam. Gönlümün istediği şeyi alırım. :D
Bazen deli gibi. Bazen de hiç
hayır beceremiyorum..
Aynen bende beceremem. Direk fiyatı ne ise gider onu alır çıkarım. Öyle uğraşmam pazarlık yapmak ile utanıyorum pazarlık yapmaya ben.
Pazarlık yaparim
çok iyiyim bu konuda
Becerilirim
Hiç beceremem
Tabiki
Beceririm:))
Gerek duymuyorum.
Becerebiliyorum
Beceremem
Pek değil
O benin meslegim
Hemde nasıl amaaa