Aras Kargo
Yurtiçi Kargo
Sürat Kargo
MNG Kargo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Firmadan ziyade şube kalitesi önemlidir. X mekânda Yurtiçi Kargo çok iyi hizmet verebilirken, Z mekânda daha kötü hizmet verebilmektedir. Kendi oturduğum semtte en iyi hizmet veren firmalardan biri PTT'dir. Çoğu kişi şikâyet etse de benim mahallemdeki PTT anında kargoyu getiriyor. Yaşadığım yere göre sıralama yapmam gerekirse iyiden kötüye doğru şu şekildedir;
Cevap
11Cevap
Yurtiçi Kargo
Yurtiçi iyi aslında. Ben genelde bu kargo firmasını kullanırım alışveriş falan yaparken bana hiç sorun olmadan geliyor gayet memnunum kendi adıma söylemem gerekiyorsa eğer.
Ptt kargo berbat. Ben şubeye gidip almasam 2 sene getirmeyecekler.
Ben daha önce hiç bu kargo firmasından bir ürün sipariş etmedim o yüzden fazla bir bilgim yok ama genelde bu firmadan sipariş eden insanlar pek memnun falan kalmıyor.
İyi olana denk gelmedim
Yani genelde iyi olan kargo firmaları var yok değil. Ben genelde en çok sürat kargoyu tercih ediyorum genelde bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım hep buradan alırım ne alacaksam.
Muhtemelen lokal olarak size kargonuzi teslim eden şube işini iyi yapıyordur. Belki de genelleme yapiyorumdur.
Sürat kargo hıc tavsıye etmem
Ptt?
PTT kargodan genelde kimse memnun değil. Yani ben daha önce hiç bu kargo firmasından ürün almadım ama genelde alanlar nedense hiç memnun değil.
Bence en kötüsü Trendyol Express
Aynen bir kaç kişide yorumlarda hep memnun olmadığını yazmış. Genelde iyi bir kargo şirketi değil herhalde ya. Hep sorunlu oluyormuş Yani kargo genelde elinize çok fazla geç ulaşıyormuş.
Aras kargo yaslandirdi beni 😅😅
kargoluk bir işim olmadı...
Hepsi
İyisi var mı?
ptt tabi
Hiç mi hic sürat
Aslında sürat iyi ya. Ben bazen alıyorum hiç sorun falan yaşamıyorum ürün gayet sorunsuz bir şekilde elime ulaşıyor. Genelde sıkıntılı bir kargo firmasından ürün falan getiremedim ben öyle.
Sürat kargo
Sürat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?