Oldum
Olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Maalesef oluyor. Bazen sipariş verdiğim ürün gelmiyor bazen aldığım ürün kaliteli çıkmıyor bazen boş yere almış gibi hissediyorum. Alışveriş her zaman mutlu etmiyor diyebilirim. 🍀
Aynen öyle bazen mutlu ettiği kadar mutsuzda edebiliyor. Bende üzülüyorum bazen keşke yapmasaydım diyorum bir ürün alıyorum ürün bozuk çıkıyor olan paraya oluyor.
Evet iadesi çok uzun sürüyor zaten. Yıpratıcı bir süreç. Ülkemizde kurumsallık maalesef çok önemsenmiyor. Alıcılara vaat edilen verilmiyor
Bazı alışverişlerim sonucu pişman olabiliyorum. Bazen bir ürünü sadece canım istediği için satın alıyorum. Ardından, aslında ihtiyacım olmadığını anlıyorum ve pişmanlığa kapılıyorum.
Aynen buna kapilmayan insan yoktur bence ya. İlk hevesle alıyorsun sonra pişman oluyorsun keşke almasaydım falan diyorsun. Genelde bu pişmanlığı bence yaşamayan kimse yok diye düşünüyorum
Ben de genel olarak insanların bu şekilde olduğu düşüncesindeyim
Cevap
18Cevap
Olmadım
Paralar suyunu çektikten sonra gelen pismanlig yaşamayan yoktur bnce😅
Aynen öyle bence kimse yoktur. O kadar çalış para biriktir sonra hepsini git tek tek harca. Yani ben şahsen param gidince keşke alışveriş yapmasaydım paramı harcamasaydım diye pişmanlık duyuyorum..
orada beğenip alıyorsun başka bir gün sevmiyorsun.. mağaza da ki aynalar varya hepsi hileli bilin istedim
Aynen bende böyleyim ilk hevesle gidip alıyorum sonra dolabın bir köşesine atıyorum pişman oluyorum ardından. O yüzden bence almadan önce kırk kez düşünmek gerek diye düşünüyorum
Alışverişe harcadığım paraya acımam ama geçen bi topuklu aldım 25€ verdim iyidi ama eve geldim daha hiç denemeden taşı düştü
Sonradan bu pişmanlık bende de oluyor. İlk gidip alıyorum çok güzel on numara hatta deniyorum. Sonra eve gelip ürüne bakayım diyorum hiç hoşuma gitmiyor atıyorum öyle hiç giymiyorum sonra
Bazen internetten alis veriş yapınca geleni beğenmiyorum. O şekil pişmanlık oluyor.
Aynen bazen internetten alışveriş yaparken genelde istediğin şekilde falan gelmiyor asla ürün. O yüzden keşke almasaydım diye bir pişmanlık yaşıyorum. Bence bunu yaşamayan kimse yoktur.
Bende olana benzer tonda ruj aldıysam, kahrolurum!😒
Evet bende aynı şekilde. Aylar önce kırmızı ruj diye aldığım ruj pembeye yakın renk çıktı. Bazen internetten almamak lazım bu tür şeyleri bence yüz yüze görüp kendil elin ile almak çok daha iyi. Sonradan pişman olmamak için.
Çokça yaşadım, bin bir hevesle aldığım şeyleri sonradan istemedim çoğu kez😄🙄
Aynen bunu çoğu kez bende yaşadım. Gidip bir hevesle bir mutluluk ile alıyorum sonra hiç kullanmıyorum dolabın bir köşesinde duruyor. Bu yüzden alırken artık kik kez düşünüyorum öyle hemen almıyorum.
çok kere oldum artık guvenılır bır adres arıyorum sıte arıyorum ya bu kadar olmaz kıme güvencem
Aynen bazen yaptığımız alışveriş siteleri bizi ne yazık ki hüsrana uğratıyor. Yani bende sıkıntı yaşadım herkes gibi alışveriş falan yaparken. O yüzden artık güvenilir ve çok kullanılan yerlerden yapıyorum
Daha iyisini bulduysam veya aldığıma değmezse beğenmezsen pişman olurum
Genelde planlı harcama yapıyorum ama cebimde kalanı sayarken bi pişman olmuyorum değil
olmadım diyen yalan söylüyr dur en azından bir keşke diyordur.
bazen frene basmıyorum bunun sonunda da hüsran geçen 1-2 ay oluyor para yönünden :)
olmadım opsiyonlu ve planlı alışveriş yapıyorum
çok kez pişmanlık az kalır her zaman bir yerınden patlıyorlar
evet ve degısıme ızın vermıyorlar cok sinir bozucu bedenım olmuyor
yakın cevremden alısverıs yapıyorum daha ucuz ve daha kalıtelı urunlerı var ve pısman olmuyorum
çok alısverıs yapan bırı degılım yaptıgımdada cevremdekı magazlardan yaparım onlarda en ıyısını satarlar bana
annelr gününde çiçek aldım pişman oldum ama çiçekciden alınc çünkü aynısını fidancıdan aldım 200 tl aza.
olmam çünkü bu hayatta hiç birşeyi kafaya takmıyacaksın... zaten ölümlü dünya...
evet çok fazlaca herkes dolandırıyor ve aynı ürünü göndermiyorlar paramız boşa gidiyor
hep beden sıkıntısı ve kalıte sıkıntısı yaşıyorum orjınal parası ödüyorum ama sahte cıkıyor
oldum tabikide bir seferinde internetten orjınal sandıgım ürün cakma geldi
oldum ınternetten alısverıs yapmıstım büyük boy geldi ve geri iade edemedim
ürün kalıtelı sanmıstım ama cok kötü çıktı birdaha alışveriş yaparken denicegim
10 dakika önce kadar oldum berbat bir yemek söyledimi fark ettim.
Baya bakıp aldığım için pek bu olmazz
Evet bazen oluyor bu beende 🙄😂
Pişman olduğum zamanlar oldu🤦♀️
Oldum aldığım ürün iyi cikmadiysa
Pişman olacağım işler içine girmiyorum
Evet olur ucunu kaçırıyorum zaten ekonomi malum hiç değmeyecek meblalar ödüyorum
Beğenmediğimde pişman oluyorum
İstisnasız her alışverişte bu oluyor bana
bazen oluyorum
Yani evet bazen bende oluyorum hemen alışveriş yaptıktan sonra. Para harcayınca insan nedense pişman oluyor yaptığı alışverişe. Ben şahsen bazen keşke paramı harcamsaydım diye pişmanlık duyuyorum..
Evet bazen ben bunu neden aldım ki diorum...
Olduğum olmuştur
Evet oldu
Oluyor kötü bir şey ya
Hayır
Oldu çok
Olmadim
Oldum heralde
oldum
asla
Evet oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?