Trendyol
N11
Hepsiburada
Gratis
Çiçek sepeti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hepsiburada, Hepsiburada'da elektronik, giyim, ev eşyaları, kozmetik, kitaplar gibi birçok farklı kategoride ürün bulunur. Bu, müşterilere geniş bir seçenek sunar. Hepsiburada'da birçok farklı satıcı bulunur ve bu da rekabetçi fiyatların oluşmasına olanak sağlar. Farklı satıcıları karşılaştırarak daha iyi bir fiyat bulma şansınız vardır. Hepsiburada, kullanıcılarına kolay ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunmak için çeşitli ödeme seçenekleri, müşteri hizmetleri ve satın alma koruma politikaları sunar.
N11 hem ucuzdur hem de günlük kupon dağıtıyorlar. Tek sıkıntısı dolandırılma ihtimali daha yüksek. Her önüne gelen mağaza açabiliyor galiba burada
Hiç daha önce alışveriş yapmadım bu siteden o yüzden pek bir fikrim yok ama genelde daha çok bilindik sitelerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Mesela trendyol bu siteden çok daha iyi.
Cevap
2Cevap
Trendyol. com tabiki indirime giriyor ürünler özellikle onları takip ediyorum diğer uygulamalara göre daha hesaplı fiyatlar
Sanırım Trendyol. Neredeyse bütün alışverişimi ordan yaparım.
Evet bende çok fazla ürün alıyorum oradan. En azından diğer yerlere göre bence çok daha iyi. Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım oradan alışveriş falan yaparken. O yüzden burayı tercih ederim hep
Trendyol çok ucuz sayılmaz belki ama indirime girince çoğu siteden daha uyguna düşebiliyor
Aynen öyle bazen gerçekten bazı sitelere göre daha çok uygun seyler bulabiliyorsun. Yani en azından herşeyden önce bence güvenilir bir site. Hiç sorun yaşamadan alışveriş falan yapılıyor en azından.
N11 elektronikte diğerlerine göre ucuz genellikle. ana tedarikçiler burada market açıyor
her türlü trendyol
Yani evet bende trendyolu tercih ediyorum genelde uygun ürünler oluyor. Hemde gence diğer online alışveriş sitelerine göre çık daha iyi ve kaliteli. Birde ürün sorunsuz şekilde elime ulaşmış oluyor.
Trendyol..
Trendyol 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?