Hem fiyat hem guvenilirlik açısından en dogru tercih hangisidir siz nereden yapiyosunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalite hep aynı hiç sekmiyor aynı ürünü birçok satıcı satıyor hepsi kafasına göre fiyat koyuyor tercih sitem Trendyol
Trendyol mu en saglami onun hakkinda pek iyi seyler duymadim ya bikac yerden ucuz ve kalitelimi yani ora
www.hemucuzhemkaliteliseyler.com
Tristannn !!!
Yok öyle biryer ürünün fiyatı bellidir ucuza kaçarsan duduklenirsin
Yapma ya güvenilir ucuz bi yer yokmu
Yok fiyatlar stabildir 7 bin lira olan ürünü en fazla kirdigimizda 5800 civarı indirebiliyoruz en buyuk fark bu oluyor en pahalı olan yerden onda da 300-400 arası kazanç getiriyor ama insanlar 3000_4000 verip orjinal ürün bekliyor sonra yediği kazigin celemesini bize yansitiyorlar
Trendyol
Trendyol mu en saglami onun hakkinda pek iyi seyler duymadim ya bikac yerden ucuz ve kalitelimi yani ora
Hayır ben spor t shirti takviyeleri getirtiyorum gayet iyi
Amazon
Ora biraz tuzlu ya baktim simdi
Dolar kurundan dolayı teknolojik ürünleri ucuza alamazsın alacağın ürünü akakçe ya da cimri yaz ordan sana fiyat skalasını gösteririr
Güvenilir gelmedi pek oralar
Trendyol
Ordan yakinanlar duydum sen duydun mu hic
Hayır
Ucuz ve kalitelimi
Ben memnunun
Sen beğen ben alayım 🤗
Haha ne sebeple peki
Mutluluk
Neye ihtiyac var
Tel alicamda ama bi yabanciya aldiramam bana ters
Niye
Once bi tanisalim gerisine bakariz ^^
Nasıl sorunu begensem beni bulabilir misin
Ac kendini ben seni bulurum
Açtım kendimi gel
Ne gibi kıyafet mi
Telefon bilgisayar gibi teknolojik aletlerve elektronik esyalar bulasik makinesi buzdolabi gibi
Aşko trendyoldan yapsana herşeyimi ordan alıyorum yorumlara bakıyorsun fotoğrafını filan paylaşan da oluyor puanlarına filan sürekli ordan şey yapıyorum
Güvenilir mi yani
Kızzzzz Nası olmasın herkes ordan yapıyor artık daha 2 gün önce plakçalar aldım 2000 TL’ye sonra orta sehpa yemek masası almıştım 4 ay önce kıyafet aldım vs şimdide kedi aldık ona kum kabı filan sipariş edicem
Masallah evi ordan dizmissiniz peki fiyatlari nasildir
Kız çok iyi uygun bütün evi ordan dizmedim 🤣 mağazadan dizdim de ufak tefek şeyleri de ordan aldım işte hiç sorun yaşamadım zaten yaşarsan iade yapıyorsun paran hesabına geri düşüyor
O zaman bende iyice bakayim oraya tatlim omur boyu komple alisverisinizi ordan yapacaksiniz heralde vasiyet olarakta torunlarina 'trendyol disinda alisveris yaparsaniz evi trendyol ceosunun uzerine yaparim ' mi diyecen hahaha
Yok aşko ya ben üşengeçim biraz o konularda market alışverişlerimi getir banabi filan oralardan yapıyorum çıkıp almam mesela trendyolu da öyle her şey için kullanıyorum iyi oluyor
ne alacaksın
Telefon bilgisayar. Neresi saglamdir
hepsiburada saglam kendi kargosu. uyguna dusunme sakin. kac tllik urun bakiyon
6 bin civarı uyguna dusunmeyim mi uygun duzgun bi site yok mu yani
fiyatlar oyle boyle aynu. netten dolar kazanin uyguna gelir zaten benim gibi
Nasi dolar kazanacagim peki
cabukol uyucam birazdab