Erkeklerin
Kadınların
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Alışveriş süresi, bireylerin tercihlerine, alışveriş yapma amaçlarına ve alışveriş deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, bir cinsiyetin alışverişi diğerinden daha uzun veya kısa geçtiğini genel olarak söylemek doğru olmaz. Alışveriş süresi, kişinin bireysel alışveriş tarzı, alışveriş yapma amacı, ihtiyaçları, ilgi alanları, karar verme hızı ve tercihlerine bağlı olarak değişir. Bazı erkekler hızlı ve etkili bir şekilde alışveriş yaparken, bazı kadınlar ise daha fazla zaman harcayabilir ve seçenekleri değerlendirmek için daha fazla düşünme eğiliminde olabilir. alışveriş süresi bireysel tercihlere ve alışveriş alışkanlıklarına bağlıdır ve bir cinsiyetin diğerinden daha uzun veya kısa süreceğini genellemek doğru değildir.
Kesinlikle kadınlar daha dün yaşadım bunu neredeyse 2 saat rossmanda saç ürünlerine baktım iki tane adam geldi diş macunu mu fırçası mı bir şey baktılar bir döndüm hadi abi yokmuş burada da dediler gittiler ben aynı şeyi iyi mi kötü mü diye bakarken millet bakıp çıktı
Kadınların daha uzun sürüyor. Erkekler alacaklarını kafalarında kurup gidiyor ama biz gittiğimiz an direk alacağımızı unutup gördüklerimiz yüzünden kararsızlık yaşıyoruz on saat..
Aynen bencede kadınların alışverişi daha uzun geçiyor çünkü kadınlar alışveriş yapmayı bence çok daha seviyor. Erkekler öyle alışveriş yapmayı pek seven taraf değil o yüzden kadınlar diyorum ben
Cevap
12Cevap
Buu soru cevabıı çook belli, açık, görünür bilinirr olan soruların en başında gelebilir😃
Aynen bencede kadınlar. Erkekler alışveriş yapmayı kadınlar kadar sevmiyor bence çok çabuk sıkılıyorlar kadınlar keyif aldığı için bence çok daha seviyorlar alışveriş yapmayı diye düşünüyorum ben
kendimi güzel yapmak zorundayım o yüüzden bekliytırum ve en iyisini seciyorumm.
kadınların çünkü biz en güzelini almaya bakıyoruz erkekler ise bakıyor pat diye alıp çıkıyorlar.
Aynen öyle erkekler hemen alır çıkarım genelde öyle uzun uzun bakan taraf değil erkekler. Daha çok ince ayrıntısına kadar dikkat eden taraf bence genelde biz kadınlar. Erkekler pek sevmez öyle.
Kesinlikle kadınların alış verişi bitmek bilmiyor 😊
beyleri kadınları bilmem ama benimki kesin uzun sürer
kadinlar tek tek eline alir koklar bakar desenleri inceler renk tonlarini analiz eder sonra bir sey almadan cikar gider
Evet kadınlar çok detaycı bu konuda. Yani uzun uzun inceler gezer saatlerce. O yüzden ben kadınlar diyorum bu sorunun cevabına. Erkekler genelde alışveriş yapmayı pek sevmez o yüzden keyif almazlar.
tabiki bizim olucak çünkü biz şık olmak zorundayız bakımsız kadın sevilmez.
Aynen öyle kadınlar bencede. Erkekler kadınlar kadar alışverişte vakit geçirmeyi sevmez öyle alacağı bir ürün varsa alır çıkar. Daha çok vakit geçiren taraf bence biz kadınlarız diye düşünüyorum ben.
Erkek hemen alıp çıkmak ister marketten!!
Aynen öyle erkekler genelde hemen alıp çıkmak isterler biz kadınlar gibi uzun uzun gezmezler. Kadınlar bence alışverişte uzun uzun vakit geçirmeye ve gezmeye bayılır erkekler ise tam tersi hiç sevmez.
Hiç kuşkusuz kadınların
Kendimden biliyorum 😃
Aynen bencede kadınların. Erkekler zaten sevmez alışveriş yapmayı bence kadınlar gibi. Onlar genelde çabuk sıkılan taraf olurlar. Kadınlar ise tam tersi alışveriş yapmaya bayılır rlve büyük keyif alırlar
kadınlar makyajda da yani evden dışarı çıkmakta da çok gecikirler..
kadınların gerçekten tek stres attığı yerler alışveriş merkezleri o yüzden karışmannn.
valla normalde kadınların ama sevgilim çok dikkat ettiği için sevgilimden kasıt diyorum.
Kadınlar elbette
Tabiki kadınların. Bu da soru mu 😃😃
Bir de benim :P
Kadınların tartışmasız
aaah ah bitmeyen şu kadın alışverişleri
Kadınların
Aynen bencede kadınların. Erkekler genelde zaten alışverişte vakit geçirmeyi falan sevmez. O yüzden ben bu sorunun cevabına kadınlar diyorum. Erkekler genelde çabuk sıkılır çünkü bu durumdan
Kadınların
Aynen bencede kadınların. Erkekler öyle uzun uzun gezmeyi hiç sevmez ve bu durumdan çok çabuk sıkılır. O yüzden ben bu sorunun cevabına kadınlar diyorum. Erkekler çünkü bu durumdan çabuk sıkılır.
Kadinlarin
Kadınların bence
Kadınların
Tabiki kadınların
Kadınların kesin
Kadınların
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?