+1 yılElbette alınır neden alınmasın. Sonuçta çiçek almak sadece kadına özgü bir şey değil. İlla kadına alınacak diye bir kural falan yok. Yani erkeğede alınabilir bence. Yani çiçek almanın bence cinsiyeti yok o yüzden nasıl kadına almak normal ise erkeğe almakta bence normal olmalı. Sonuçta kadın için alınacak değil illa çiçek erkeğede alınabilir gayet.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
alınır tabii ki, niye alınmasın? bakımı kolay bir saksı çiçeği alabilirsin (sempatik bir kaktüs gibi), hem baktıkça seni hatırlar, hem de arada sırada uğraşır su verir falan. demet çiçeği verirsen adama soracakları ilk soru "kime aldın" olur :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
u +1 yılEvet alabilirsiniz. ben sevgilim çiçek alsa bakardım her zaman
10 Yorumla
+1 yılBen cıcegın her ıkı cınsede hedıye edılmesın karsıyım... amma velakın topraklı ve saksıyla hedıye edılırse baska o zaman hosuma gıder. Cıcekler gunumuzde emperyalıst sıstemın oyuncagı olmus. Kadın ıkı kokluyor , foto cekıp ınstada arkadaaslarına aşko kusko mesajlar atıyor sonra? o cıcek ölüyo. Neden kadın ya da erkek egosu tatmın olsun dıye.
Bencıllıge gerek yok cıceklerı seven ınsan onu öldürmez
50 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler pek çiçekten hoşlanmıyorlar
Tabi kişiye göre değişiklik gösterebiliyor Ben sevgilime tıp bayramını kutlamak için çiçek aldığımda çok hoşuna gitmişti
Kuzenime aldığım da ise ben çiçeği ne yapacağım diye bana bakmıştı☺️
10 YorumlaO çiçeği ona "ineğe yedirir" gibi yediririm.
Herkes yerini bilsin.
Kadın değilim ve böyle saçmalıklar benim tepemi attırır.
13 Yorumla
+1 yılErkek beyni işe yararlılık üzerine kurulu.. Çiçeği versen bu ne işime yarar ki diye düşünür 😊
64 Yorumlaalınırda soversize bence. ben söverim:D en azından ne yapim ciceği. orada caktırmam ayy canım benim ne tatlı der operim yanak vs sonra ise bir kıza hediye ederim. o an kim cıkarsa karsıma ilk olarak. bir an önce ver bitsin. ne yapcam ciceği:D
10 Yorumla
+1 yılAlınır elbette ancak çiçek olarak gidip gül papatya almamak lazım. Erkeklere en yakışan çiçek/bitki kaktüstür
01 Yorumla- +1 yıl
Bi sus kadın.
Çiçek yerine sevdiği bir yemeği yapıp götürebilirsin. Ama tabi senin ilişkin içinden geldiyse kim ne diyebilir. Onun için de senin içinden geldiyse her şey değerlidir zaten
10 Yorumla
+1 yılÇiçekleri severim, eşim/sevgilim almış bulunsa asla reddetmem ve aksine hoşuma gider. Bir insan içinden geldiği gibi davranmalı. Böyle bir kadını kim istemez ki hayatında.
10 YorumlaNeden olmasın. Tabuları yıkmak gerekir. Ama fazla abartmadan. Bir çiçekten bir şey olmaz. Ancak öyle şeyler vardır ki erkeğe ve kadına yapılmaması gereken bu ince çizgilere dikkat etmek gerekir. Biraz da nerden baktığı önemli insanın. Örneğin bir kadının bir erkeğe çiçek vermesinin sempatik ve mizahi bir yönü de var dolayısıyla hoş bir davranış. Dediğim gibi biraz da nerden baktığınıza bağlı.
10 Yorumla
+1 yılAlınabilir. Neden olmasın? Sadece alerjisi var mı araştır eğer varsa mahvolursun. Sürpriz yapmak isterken rezil etmiş olursun. Dikkatli olman lazı₥
10 Yorumla
+1 yılHayır gitmez. Kemer, tespih, saat tarzı erkeksi şeyleri severiz. Parfüm de olur. Ama erkeksi olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBence erkeğe alınabilecek daha mantıklı ve daha güzel hediyeler olabilir ama eğer çiçek alınacaksa şöyle bir düşündüm de çiçek toplu olmamalı. Yani çiçek alacaksa tekli bir çiçek almalı. Bir tane gül mesela, böyle olabilir
10 YorumlaKadınlara olduğu gibi koca bi demet değil tabi ama tek ya da bi kaç dal da olsa alınabilir bence çok hoş :)
10 YorumlaDoğum günü, yeni iş, ofis hediyesi vs dışında hayir...
20 YorumlaHıçbir kız arkadaşım almadı oyuzden ne hissederdim bilmiyorum ama severdim heralde 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılNeden alınmasın, manevi değerleri yüksek birisi için çok hoş bir hediye olur..
25 Yorumla- +1 yıl
@Kuzeyx7 manevi değerleri düşük olan birisi için zor olabilir..
- +1 yıl
@Kuzeyx7 benim değerlerim yüksek olduğundan dolayı ve her düşük değeri olan birisine değer vermediğim için beni öyle kolayca herkes kıramaz..
+1 yılbu yenur mu diye düşünürdüm sonra gizliden gizliye hoşuma giderdi sonra gidip anaama verirdim
20 YorumlaKol saati veya parfüm alınabilirde çiçek sanmıyorum bakamazlar
10 Yorumla
+1 yılBana değer vererek aldığı her cisim çok kıymetli dir..
10 Yorumla
+1 yılKıymetini bilemeyen insanlar var o çiçeğin, kız erkek hiç farketmez...
10 YorumlaKüpşeker e bike razıyım çünkü beni seven bir kişinin hediyesini önemli olan düşünmesi 🥰
10 Yorumla
+1 yılAlınmaz erkeğin çiçeği sevdiğidir zaten bir öpücük yeter 😊
10 Yorumla
+1 yılSelam🐝
Alınabilir neden olmasın ona değer verdiğinin bir nevi göstergesidir bu :) hayır falan demişler ama kız erkek bence fark etmiyor önemli olan ince düşünmek.10 Yorumlaçiçek böcek şaka gibi kızlar bunu isterse sıkıntı yok.
10 Yorumla
+1 yılbilmem ki.. erkekler cicek sevmez gibime geliyor nedense
10 YorumlaAlınır tabikî ama seni seviyorum demek en güzel hediyedir.
10 YorumlaDaha farkı işine yarar bir şey almak daha güzel olur
10 YorumlaAlınır bence ama sevmiyorsa mesela onun yerine başka sevdiği bişey alırım daha çok mutlu olur
10 Yorumla
+1 yılKendimi hediye ederim. Benden güzel çiçek mi var🤪😂
10 YorumlaBen erkeklerin dırdırını çekmemek için kullanacağı şeyler alırım.
10 Yorumlaalınır ama çoğu erkeğin çiçek sevdiğini düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılErkek çicegi ne yapsin git borek pogaca yap daha iyi
10 YorumlaYani birazcık saçma olabilir alışılmadık bir durum çünkü. ama alınabilir ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çiçekleri toprakta severim.
Dün mesela indim doğal çiçeklerin içinde yürüdüm. Malum bahar ayı çok severim doğa canlanıyor eşsiz bisey 👍21 Yorumla- +1 yıl
o kadar yorum okudum ılk defa benım gıbı dusunen bırıyle karsılastım .. kesınlıkle taş yerinde ağırdır
Valla bana hediye alacak insan biraz düşünceli olmalı. Bu çocuk neyi sever, neden hoşlanır. Biraz araştırma yapıp iyi düşünmeli insan canım. Ağzımızla söyleyelim mi yani illaki. Mesela play sation olabilir. Ya da neyse şık bir gömlek de olabilir.
10 YorumlaAldım ben hatta şey demişti "erkekler ilk çiçeğini mezarda alır" Bende çiçek aldım yanına giderken ve iyi anneme veririm dedi ve umursamadı beni eve giderkende çöpe atmış eve götüremem çiçek dedi kırıcıydı
11 Yorumla
+1 yılAlınır çünkü genelde kadınlar erkeklere alır diye bi algı var bence yanlış bi algı alışılmışın dışına çıkmak lazım bazen o yüzden çok sevineceğine eminim
20 YorumlaHediye sonuç olarak onun manevi boyutu benim için önemli sıradan bir çiçek değil o aldı diye elimden geldiğince bakardım o çiçeğe.
00 YorumlaAlınmaz bence ama alınırsa eğer kaktüs olabilir bak 😉
10 YorumlaBana kız arkadaşım iki üç defa almıştı. Çok gereksiz buldum yani benim için hiç değerli değildi. Sırf kırılmasın diye teşekkür ettim. Ama çiçeğin birini arkadaşın eşine verdim baksın alırım sonra diye onda kaldı. Diğeride zaten güldü bi buket oda soldu gitti
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen denk gelirse alırım 😀 veya çiçek koparırım onun için
10 YorumlaŞimdi çiçek var çiçek vardır. Mesela salon bitkisi falansa olabilir. Ama gidip gül demeti almak ne kadar hoş olsa da zihinlerin kalıplaştığı bir toplumda bunu yapmak biraz ters görünür.
00 YorumlaYok erkekler çiçeği napain ama seven varsa canlı alınabilir saksıda yani
10 Yorumla
+1 yılAbes kaçar çiçek daha makbul bir şey al erkeğin kullanabileceği bir şey olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim çiçeğim Sevdiğim kadın zaten ekstra bir çiçeğe gerek yokki
00 Yorumla
+1 yılÇiçeğe gerek yok neden biliyormusun? Çünkü çiçeği benim 🌹❤
00 YorumlaÇiçekleri seven bir erkekse alınır ama nedense biraz feminen oluyor çiçek hediyesi
00 Yorumla
+1 yılvalla bende hiçbir koşulda bir çiçek hediye edilsin istemem
00 Yorumla
+1 yılGeçen yıl bana bir kız arkadaşım çiçek hediye etmişti. Çok hoşuma gitmişti 💐
00 Yorumla
+1 yılPek emin olamadım. duruma göre değişir ama daha farklı bi şey düşünülmeli.
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir ve evet bana alınsa hoşuma gider özellikle kara gül çok seviyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Kara gül ne kadar haberi. var mı senin
- +1 yıl
Ne önemi var ki yine de seviyorum.
+1 yılElbette alınır erkek alır kadın alamaz diye bir kural yok.
00 YorumlaLahmacun al ya da bir porsiyon döner al daha mutlu olur bence
00 Yorumla
+1 yılBence erkeğe çiçek alınmamalı yani ne bileyim daha farklı bi hediye alınmalı kendim adına konuşayım bana çiçek almayın yemek alın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yeni açtığı işyeri için orkide göndermiştim.
Çok mutlu olmuştu ve bu mutluluğunu dile getirmişti.
Çok da özen göstermişti...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlinir tabi. Yanina birtakım toka oje ve ruj da al. Oyle kuru kuruya cicek alinmaz. Erkekler gerek yok falan der ama içten içe hediye bekler.
00 YorumlaBilmem hiç çiçek almadım ama sevdiğim birinin alması iyidir heralde, sevinirim
10 YorumlaBir erkeğe çiçek ölünce gidermiş oda mezarına bana biri alsa çok mutlu olurum
10 Yorumla
+1 yılYenilebilinecek bir çiçekse olabilir yoksa almayı da vermeyi de mantıklı bulmuyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar