Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Acaba erkekler hoşnut olur mu bu durumdan?
Bana çiçek alan, seni hiç üzmeyeceğim diyen, iki günde beni özlediğini söyleyen o kişiyi anımsadım da, onu hiç tanımamayı dilerdim, içine etti hayatımın.
Bana çiçekler alacağına bir kişi, ruhumda çiçek bahçeleri açtırsın isterim, çiçek ne ki? Solup gidiyor lakin çiçek gibi yaşatılan anlar hep benimle kalır, en güzeli bir insanı anılarında güzel yad etmektir.
Kimseden çiçek beklemiyorum, ne yapacağım çiçeği hem? Gül alsa , reçel yapılır da, ben bilmiyorum ki reçel yapmayı 😅 Papatya alsa ki papatyalar en sevdiğim çiçeklerdir, papatyalardan tac yapılır , papatya çayı da yapılır belki. Papatyalardan yapılan tac da fevkalade güzel oluyor, seviyor sevmiyor yaparım papatya yapraklarıyla lakin çiçek dediğin soluyor , marifet bir insanın yüreğinde çiçek bahçeleri açtırmakta, ona güzel kalacağı , pişman olmayacağı anılar hediye etmekte.
Ben oyumu alınmaz yönünde kullanacağım, kimseye çiçek alınmasın, çiçeklerle seviyor sevmiyor yapmayalım, çiçekler dalında güzel , ben karşı cinse en sevdiği çikolatalardan alırım, çikolata mutluluk salgılar hem ya da en sevdiği , ilgi alanı olan hediyelerden alayım, çiçek solup gidiyor, ona solup gidecek bir hediye almayım, ona solup gidecek anılar bırakmayım, ona taptaze, capcanlı anılar bırakayım, gülümseyerek hatırlasın beni, birbirimizin hayatında olmasak dahi, kalamasak dahi ona çiçek gibi anılar bırakayım isterim ve bana çiçek alacağına karşı cins, yüreğimde çiçek bahçeleri açtırsın, çiçek açayım onunla
Evet alınabilir neden alınmasın ki. Evet, erkeklere de çiçek alınabilir. Çiçekler, sadece kadınlar için değil, tüm insanlar için güzel bir hediye seçeneğidir. Özellikle erkeklere alınacak çiçekler arasında krizantem, orkide, papatya, güneş çiçeği ve kaktüs gibi çiçekler tercih edilebilir. Ancak, her ne kadar çiçekler güzel bir hediye olsa da, erkek arkadaşınızın veya sevdiklerinizin özel ilgi alanlarına veya hobilerine uygun diğer hediyeler de düşünebilirsiniz. Geleneksel olarak çiçekler kadınlar için hediye olarak düşünülse de, son yıllarda erkeklere de çiçek hediye etmek giderek daha yaygın hale gelmiştir. Özellikle özel günlerde, doğum günleri, babalar günü, sevgililer günü gibi günlerde erkeklere de çiçek hediye etmek güzel bir jest olabilir. Ancak, erkeklere hediye edilecek çiçeklerin, kadınlara hediye edilenlerden biraz farklı olabileceğini de unutmamak gerekir. Erkekler için daha maskülen ve gösterişli çiçekler tercih edilebilir.
Evet bencede alınır neden alınmasın. Sonuçta erkeğe alınmayacak diye bir kural yok. Yani sadece kadınlara özgü bir şey değil bence çiçek almak. Erkekler çiçek alınca nedense ben kadınmıyım tarzında tepkiler veriyor bence hiç alakası yok.
Cevap
19Cevap
Neden olmasın? Çiçeğe, polene alerjisi yoksa ve doğayı seviyorsa alınır. Sanılanın aksine onların da çocuksu, ince bir ruhu var. En azından zannımca böyle ‽
Aynen öyle. Yani hoşuna gidende var gitmeyende. Bence çok hoş ve düşünceli bir hediye olmuş olur bu. Bazıları çiçek alınmasını saçma buluyor ama bence gayet hoş bir durum diye düşünüyorum
Çiçek sevmek zorunda değiller kadınlar gibi. Ama dediğim gibi doğayı, çiçekleri seven biriyse neden alınmasın? Sadece özel bir anlamı taşıdığından her erkeğe değil, sevilen kişiye alınması daha hoş olur
Tabii ki alinir ama bence bir cicek almaktansa ilgi alanina yonelik seyler alinabilir cunku onlar biz kizlar gibi kucuk hediyelerden hoslanmayabilirler. Bunu da goz onunde bulundurmak lazim tabii
Yani sevdiği birşeyde tercih edilebilir tabi ama ben şahsen kadınların daha çok büyük hediyelerden hoşlandığını düşünüyorum. Yani asıl hiç büyük bir hediye beklemeyen taraf bence erkekler
Alınmaya alınır da. Bundan pek hoşnut kalacaklarını sanmıyorum. Çünkü çiçek güzelliği ve zerafeti simgeler bu da kadına yakışan bir şey
Yani evet geneli zaten çiçek alınmasından hoşlanmıyor. Yani bazıları işte erkek adama çiçek mi alınır biz kadınmıyız falan diyorlar ya aslında o yüzden sordum bu soruyu. Yani kadına alınması nasıl gayet normal bir durum ise aynı şekilde bence erkeğede alınması gayet normal bir durum.
Erkeklerin geneli sevmediği için alınmaz bence sonra laf yemek istemem tam tanıyıp ona göre alınması gerek bence
Aynen öyle. Ama bence bu kötü bir durum değil ki. Bence çok güzel ve anlamlı bir hediye olur tam tersi. Yani sevmeyen erkeklerde var tabi çiçek falan almayı. Yani sonuçta erkekliklerinden bir şey eksilmiş olmuyor çiçek alınca falsn
Evet olmuyor da öyle gören erkekler var maalesef o yüzden erkeğine göre alınması şart
Keşke beni bir kız sevsede çiçek getirmesede olur ama insan sevdiğine bir hediye vermek istiyorsa neden olmasın küçük hafif bir çiçek olabilir
Yani evet bence gayet güzel ve hoş bir hediye olur. Sadece kadınlara özgü bir hediye değil bence sadece çiçek almak. Erkeğede alınabilir bence. Bazıları erkeğe alınmaz işte falan diyorlar
Alınabilir ama genellikle kadınlar için özdeşleşmiş bir şey olduğu için kimisine saçma ve garip gelebilir.
Yani evet genelde hep çiçek kadına alınır diye bilinir ama bence gayet erkeğede hediye olarak çiçek alınabilir. Bazısı saçma bulabilir ama bence çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil diye düşünüyorum.
Alınır bence fakat erkeğe göre değişir. Bir tane dağ ayısı çomarla görüşüyorsan alınmaz mesela.
Aynen öyle genelde bazısı alınmaz diyor. Sanki çiçek almak sadece kadına özgü bir durum o gözle bakan çok maalesef. Bence nasıl kadına almak gayet doğal bir durum ise erkeğe almakta bence gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben
Alınır ama tuhaf geliyor gibi 😂 belki hiç çiçek almadığımızdandır
Yani genelde erkeklere alınmaz falan diyenler var ama bence alınabilir gayet normal bir durum bu. Yani sonuçta çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil. O yüzden bence tercih edilebilir hediye olarak
Ne çiçeği ya saçmalamayın uzaktan kumandalı kaliteli bir araba bile daha iyi
Bence gayette alınabilir. Kimse dememiş ki çiçek sadece kadına özgü bir şey diye. Nasıl kadına alınması gayet normal bir durum ise bence erkeğede alınması gayet normal bir durum diye düşünüyorum
Bana çiçek alınsa net kabul etmem orjinse vazonuza koyarsınız suni ise bir ara yakarsınız derim
Sevmeyen erkeğe gidip de ille çiçek alınmaz. Sevdiğini bilirsen öyle alırsın. Yoksa kendi kendinize bir işe kalkışmayın ya erkeklerin ruhunu anladığınızı sanmıyorum...
Yav arkadaş niye karşı cinsten bu kadar kopuk düşüncelere sahipsiniz anlamıyorum.
Yorumlara bak ya. Alınabilir diyenlere sormak lazım erkek istemiyorsa bile ille de çiçek mi almak zorundasınız yani ne bu? Neyin kafasındasınız?
Ruhu mu yoksa kafa yapısı mı? illa ki sevenler vardır, çiçek sevmeyen kadınlar olduğu gibi
@ittime1223 Erkek ruhunu, erkek fıtratını bilmiyorsan konuşmayalım.
Yani evet seven erkeğe alınmalı zaten. Çiçek sevmeyen birine zorla çiçek alınmaz. Sadece erkeğe çiçek alınması neden çok tuhaf karşılaşıyor. Hani sadece kadın alınır gibi bir düşüncedeler ya
Sen erkek cinsiyetinin özelliklerine çiçeği mi yakıştırıyorsun?
eşim ameliyat olduğunda takımının renklerinden yaptırmıştım bayılmıştı çok beğenmişti
alınır ama mezuniyette, işinin ilk gününde falan
Herkesin sevdiği seyelr alınmalı bence genelde erkeklere pek çiçek sevmez
Aslında hangi erkek olduğuna bağlı ama alınabileceğini düşünüyorum
Aynen bencede alınabilir bende aynı şekilde düşünüyorum. Bazı erkeklere bu niyeyse biraz hakaret gibi geliyor ama bence hiç alakası yok. Yani kadına alınması nasıl normal geliyor use bence aynı şekilde erkeğede alınması gayet normal bir durum.
Toplumun "sen erkeksin" algısından kaynaklı, çiçek alınmaz erkeğe diyen tipler erkek adam ağlamaz diyen tiplerle aynı kişiler çıkıyor genelde, neden hayatın güzelliklerine kendilerini böyle kapatırlar onu da anlamıyorum
Alınabilir ama başka tesbih saat falan daha iyi olurdu
Yani genelde sevdiği tarzda şeylerde tercih edilebilir tabi. Bazısı erkeğe çiçek alınmasını nedense çok tuhaf karşılıyor. Bence nasıl kadına alınması doğal ise erkeğede alınabilir bunu anlatmak istedim sadece.
Ama erkeğe alınmamasının sebebi var çünki kadınlar gül arkekler dikenidir ve gül kadına dikeni erkeğe mahsus
Bence alınmaz ya tuhaf durur ya da hep kadınlara alınmasına alıştığımdan öyle geliyor bilemedim.
tabiki hoş olmaz.
Yani neden hoş olmasın ki. Bence kadına çiçek almak nasıl doğal ise erkeğede almak gayet normal olmalı. Sonuçta çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil yani erkeğede alınabilir bence
Abartmasak mı eşitiz diye
Bence alınabilir. Sonuçta çiçek sadece kadına özgü bir hediye değil. Bence erkeklerede çiçek hediye olarak verilebilir gayet normal bir durum bence bu. Şahsen ben bu durumu hiç tuhaf falan karşılamıyorum.
Özdeşleşmiş bir durum Ha başka bir milletin kültüründe başka olabilir... Teknik olarak erkeği kadını olmasa da kültürel bir durum...
Takoyaki de çok güzel bir yiyecek ve besleyici yemeğe çıkmış olsak seni Takoyaki yemeye götürsem? Benzer bir şey...
Eşitlikle bir ilgisi yok ki, tabi maskülenlik algısı ile alakalı biraz da. Ayrıca konfor alanı, alışılmışın dışında bir şey görünce fazla garipsiyoruz insanlar olarak
Kültürel dedim ya... Kültürel bir şeyi. Değiştirmek için gerek yok buna normal uygun bir şey alıp polemiğe girmesen daha iyi işte...
Bence içinden ne geliyorsa o alınmalı
Aynen öyle içinden ne geliyorsa o alınabilir. Ama birazda bence karşı taraftaki insanın hani ne tarz hediyeden hoşlandığını falan çok iyi bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ona göre bir tercih yapmak çok daha iyi olacaktır.
Biz çiçeği dalında severiz
Yani bence alınabilir ben gayet normal karşılıyorum bu durumu. Nasıl kadına alınınca doğal ise erkeğe alınmasıda bence gayet normal bir durum. Yani çiçek olunca erkekliğinden bir şey eksilmiş olmuyor
Saksıda sadece diğeri saçmalık
Öküze ottan daha iyi ne verilir ki zaten?😂😂😂😅
Tabii ki😂😂😊
Masası için kaktüs yakışır.
Seni seviyorum demek en güzel hediyedir.
Hak etmiyorlar gerek yok
Evet alınır
Bencede alınır. Tabi çiçek tarzı hediyelerden hoşlanmayı seven biri ise. Yani erkekler genelde çiçek böcek tarzı hediyeleri sevmez. Onlar genelde saat, kemer, pantolon, gömlek tarzı hediyeleri sever
Alınır neden alınmasın bence hoşlarına bile gider
Yani bencede alınır bence çok güzel bir hediye seçimi olur. Hep kadınlara alınıyor genelde niye kadınlara alınmasın ki değil mi. Bazıları çiçek alınmasını normal karşılamıyor saçma falan buluyor ama bence gayet güzel ve alınabilir hoş bir hediye olur.
Alanlar oldu bana
Yani evet alınabilir. Bazısı erkeğe çiçek falan diyor neden alınmasın ki. Çiçek sadece kadına özgü bir hediye değil ki. Bence gayette erkeğede alınır yani. Benim için gayet normal bir durum bu
Çok haklısın
Erkekse alınır. Adamsa alma
Yani neden alınmasın ki. Altı tarafı bir çiçek bu erkeklikle adamlıkla bence bir alakası yok. Yani çiçek alınca kadın olmuş olmuyor o erkek. Ayrıca sadece kadına özgü bir hediye değil bence çiçek erkeğede alınması gayet normal nasıl kadına normalse
Neden bu sana böyle hakaret gibi geldi ki? Erkekler çiçek sevmiyorsa kadın de sevemesinler o zaman. Feminen ya 🙃
Ondan bahsetmiyorum ayrıca bu kadar kaba olmanın da hiçbir anlamı yok, her şey bir yana o çiçek sevdiğin kadından gelen bir hediyedir ki ince bir düşünce kesinlikle. Ne yani çiçek hediye ederse "bu ne al şunu ya" mı diyeceksin anlamadım. Doğrusu öyle de demezsin ben yine nezaket seviyesine indirdim.
Seninle bir işim yok zaten, kabalığında adını çekinmemek koyman ayrı bir şey zaten. Neyse iyi günler.
Alınmaz malca olur ksmdmdmdm
Alınması saçma
Gossiple girl fotoğrafı ne alaka
Hoşuma gitti koydum öyle
Alakasız
Alınabilir
Evet bencede alınabilir gayet normal bir durum bu. Sonuçta bunda kötü bir durum yok nasıl kadına almak çok doğal bir durum ise bence erkeğe almakta çok doğal olmalı diye düşünüyorum ben
Alınır
Aynen bencede alınır. Bazısı alınmaz işte çiçek almak kadınlara özgü falan diyor ama bence hiçbir alakası yok. Sonuçta çiçek almanın bir cinsiyeti yok. Yani erkeğede alınabilir gayet normal bir durum.
Alınır
Alınır
Bence gül all😂
Sevgilim prezertif aldı
Alınır bence
OT diye yerler bence
Başka şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?