• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler

Erkeklere hediye olarak çiçek alınır mı?

ShippingGloss
ShippingGloss Takip Et
Bilge Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hediye Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Acaba erkekler hoşnut olur mu bu durumdan?
    Bana çiçek alan, seni hiç üzmeyeceğim diyen, iki günde beni özlediğini söyleyen o kişiyi anımsadım da, onu hiç tanımamayı dilerdim, içine etti hayatımın.
    Bana çiçekler alacağına bir kişi, ruhumda çiçek bahçeleri açtırsın isterim, çiçek ne ki? Solup gidiyor lakin çiçek gibi yaşatılan anlar hep benimle kalır, en güzeli bir insanı anılarında güzel yad etmektir.
    Kimseden çiçek beklemiyorum, ne yapacağım çiçeği hem? Gül alsa , reçel yapılır da, ben bilmiyorum ki reçel yapmayı 😅 Papatya alsa ki papatyalar en sevdiğim çiçeklerdir, papatyalardan tac yapılır , papatya çayı da yapılır belki. Papatyalardan yapılan tac da fevkalade güzel oluyor, seviyor sevmiyor yaparım papatya yapraklarıyla lakin çiçek dediğin soluyor , marifet bir insanın yüreğinde çiçek bahçeleri açtırmakta, ona güzel kalacağı , pişman olmayacağı anılar hediye etmekte.
    Ben oyumu alınmaz yönünde kullanacağım, kimseye çiçek alınmasın, çiçeklerle seviyor sevmiyor yapmayalım, çiçekler dalında güzel , ben karşı cinse en sevdiği çikolatalardan alırım, çikolata mutluluk salgılar hem ya da en sevdiği , ilgi alanı olan hediyelerden alayım, çiçek solup gidiyor, ona solup gidecek bir hediye almayım, ona solup gidecek anılar bırakmayım, ona taptaze, capcanlı anılar bırakayım, gülümseyerek hatırlasın beni, birbirimizin hayatında olmasak dahi, kalamasak dahi ona çiçek gibi anılar bırakayım isterim ve bana çiçek alacağına karşı cins, yüreğimde çiçek bahçeleri açtırsın, çiçek açayım onunla

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.

Evet alınabilir neden alınmasın ki. Evet, erkeklere de çiçek alınabilir. Çiçekler, sadece kadınlar için değil, tüm insanlar için güzel bir hediye seçeneğidir. Özellikle erkeklere alınacak çiçekler arasında krizantem, orkide, papatya, güneş çiçeği ve kaktüs gibi çiçekler tercih edilebilir. Ancak, her ne kadar çiçekler güzel bir hediye olsa da, erkek arkadaşınızın veya sevdiklerinizin özel ilgi alanlarına veya hobilerine uygun diğer hediyeler de düşünebilirsiniz. Geleneksel olarak çiçekler kadınlar için hediye olarak düşünülse de, son yıllarda erkeklere de çiçek hediye etmek giderek daha yaygın hale gelmiştir. Özellikle özel günlerde, doğum günleri, babalar günü, sevgililer günü gibi günlerde erkeklere de çiçek hediye etmek güzel bir jest olabilir. Ancak, erkeklere hediye edilecek çiçeklerin, kadınlara hediye edilenlerden biraz farklı olabileceğini de unutmamak gerekir. Erkekler için daha maskülen ve gösterişli çiçekler tercih edilebilir.

3
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Evet bencede alınır neden alınmasın. Sonuçta erkeğe alınmayacak diye bir kural yok. Yani sadece kadınlara özgü bir şey değil bence çiçek almak. Erkekler çiçek alınca nedense ben kadınmıyım tarzında tepkiler veriyor bence hiç alakası yok.

AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

19

Cevap

• çirkinkalplinsan
    çirkinkalplinsan Takip Et
    Master Yaş: 108 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın? Çiçeğe, polene alerjisi yoksa ve doğayı seviyorsa alınır. Sanılanın aksine onların da çocuksu, ince bir ruhu var. En azından zannımca böyle ‽

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen öyle. Yani hoşuna gidende var gitmeyende. Bence çok hoş ve düşünceli bir hediye olmuş olur bu. Bazıları çiçek alınmasını saçma buluyor ama bence gayet hoş bir durum diye düşünüyorum

Yorumla
    • çirkinkalplinsan
      çirkinkalplinsan
      +1 yıl

Çiçek sevmek zorunda değiller kadınlar gibi. Ama dediğim gibi doğayı, çiçekleri seven biriyse neden alınmasın? Sadece özel bir anlamı taşıdığından her erkeğe değil, sevilen kişiye alınması daha hoş olur

Yorumla
  • Yrnnn0w0
    Yrnnn0w0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Tabii ki alinir ama bence bir cicek almaktansa ilgi alanina yonelik seyler alinabilir cunku onlar biz kizlar gibi kucuk hediyelerden hoslanmayabilirler. Bunu da goz onunde bulundurmak lazim tabii

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani sevdiği birşeyde tercih edilebilir tabi ama ben şahsen kadınların daha çok büyük hediyelerden hoşlandığını düşünüyorum. Yani asıl hiç büyük bir hediye beklemeyen taraf bence erkekler

Yorumla
    • Yrnnn0w0
      Yrnnn0w0
      +1 yıl

Farkli ve hos bir bakis acisi :) tabii ki bu sekilde de olabilir. Dusunceler farklidir elbet. Yinede elinde sonunda o kisi mutlu olabilir

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Alınmaya alınır da. Bundan pek hoşnut kalacaklarını sanmıyorum. Çünkü çiçek güzelliği ve zerafeti simgeler bu da kadına yakışan bir şey

2
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani evet geneli zaten çiçek alınmasından hoşlanmıyor. Yani bazıları işte erkek adama çiçek mi alınır biz kadınmıyız falan diyorlar ya aslında o yüzden sordum bu soruyu. Yani kadına alınması nasıl gayet normal bir durum ise aynı şekilde bence erkeğede alınması gayet normal bir durum.

• thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı.

Erkeklerin geneli sevmediği için alınmaz bence sonra laf yemek istemem tam tanıyıp ona göre alınması gerek bence

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen öyle. Ama bence bu kötü bir durum değil ki. Bence çok güzel ve anlamlı bir hediye olur tam tersi. Yani sevmeyen erkeklerde var tabi çiçek falan almayı. Yani sonuçta erkekliklerinden bir şey eksilmiş olmuyor çiçek alınca falsn

Yorumla
    • thecutewitch
      thecutewitch
      +1 yıl

Evet olmuyor da öyle gören erkekler var maalesef o yüzden erkeğine göre alınması şart

Yorumla
  • babhdbz
    babhdbz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Keşke beni bir kız sevsede çiçek getirmesede olur ama insan sevdiğine bir hediye vermek istiyorsa neden olmasın küçük hafif bir çiçek olabilir

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani evet bence gayet güzel ve hoş bir hediye olur. Sadece kadınlara özgü bir hediye değil bence sadece çiçek almak. Erkeğede alınabilir bence. Bazıları erkeğe alınmaz işte falan diyorlar

Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Alınabilir ama genellikle kadınlar için özdeşleşmiş bir şey olduğu için kimisine saçma ve garip gelebilir.

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani evet genelde hep çiçek kadına alınır diye bilinir ama bence gayet erkeğede hediye olarak çiçek alınabilir. Bazısı saçma bulabilir ama bence çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil diye düşünüyorum.

Yorumla
  • Pesimizm
    Pesimizm Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 55%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 389 cevap paylaştı.

Alınır bence fakat erkeğe göre değişir. Bir tane dağ ayısı çomarla görüşüyorsan alınmaz mesela.

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen öyle genelde bazısı alınmaz diyor. Sanki çiçek almak sadece kadına özgü bir durum o gözle bakan çok maalesef. Bence nasıl kadına almak gayet doğal bir durum ise erkeğe almakta bence gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben

• Ates4870
    Ates4870 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Alınır ama tuhaf geliyor gibi 😂 belki hiç çiçek almadığımızdandır

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani genelde erkeklere alınmaz falan diyenler var ama bence alınabilir gayet normal bir durum bu. Yani sonuçta çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil. O yüzden bence tercih edilebilir hediye olarak

Yorumla
    • Ates4870
      Ates4870
      +1 yıl

Bence de tercih edilebilir

Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Ne çiçeği ya saçmalamayın uzaktan kumandalı kaliteli bir araba bile daha iyi

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Bence gayette alınabilir. Kimse dememiş ki çiçek sadece kadına özgü bir şey diye. Nasıl kadına alınması gayet normal bir durum ise bence erkeğede alınması gayet normal bir durum diye düşünüyorum

Yorumla
    • Okan_Akarsu1992
      Okan_Akarsu1992
      +1 yıl

Bana çiçek alınsa net kabul etmem orjinse vazonuza koyarsınız suni ise bir ara yakarsınız derim

Yorumla
  • Dremaslipit
    Dremaslipit Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevmeyen erkeğe gidip de ille çiçek alınmaz. Sevdiğini bilirsen öyle alırsın. Yoksa kendi kendinize bir işe kalkışmayın ya erkeklerin ruhunu anladığınızı sanmıyorum...

1
    5 Yorumla
    • Dremaslipit
      Dremaslipit
      +1 yıl

Yav arkadaş niye karşı cinsten bu kadar kopuk düşüncelere sahipsiniz anlamıyorum.
      Yorumlara bak ya. Alınabilir diyenlere sormak lazım erkek istemiyorsa bile ille de çiçek mi almak zorundasınız yani ne bu? Neyin kafasındasınız?

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Ruhu mu yoksa kafa yapısı mı? illa ki sevenler vardır, çiçek sevmeyen kadınlar olduğu gibi

Yorumla
    • Dremaslipit
      Dremaslipit
      +1 yıl

@ittime1223 Erkek ruhunu, erkek fıtratını bilmiyorsan konuşmayalım.

Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani evet seven erkeğe alınmalı zaten. Çiçek sevmeyen birine zorla çiçek alınmaz. Sadece erkeğe çiçek alınması neden çok tuhaf karşılaşıyor. Hani sadece kadın alınır gibi bir düşüncedeler ya

Yorumla
    • Dremaslipit
      Dremaslipit
      +1 yıl

Sen erkek cinsiyetinin özelliklerine çiçeği mi yakıştırıyorsun?

Yorumla
  • mina15
    mina15 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

eşim ameliyat olduğunda takımının renklerinden yaptırmıştım bayılmıştı çok beğenmişti

1
    0 Yorumla
  • meryemrqwe
    meryemrqwe Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

alınır ama mezuniyette, işinin ilk gününde falan

1
    0 Yorumla
  • Dangerousgirll
    Dangerousgirll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin sevdiği seyelr alınmalı bence genelde erkeklere pek çiçek sevmez

1
    0 Yorumla
  • ittime1223
    ittime1223 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Aslında hangi erkek olduğuna bağlı ama alınabileceğini düşünüyorum

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen bencede alınabilir bende aynı şekilde düşünüyorum. Bazı erkeklere bu niyeyse biraz hakaret gibi geliyor ama bence hiç alakası yok. Yani kadına alınması nasıl normal geliyor use bence aynı şekilde erkeğede alınması gayet normal bir durum.

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Toplumun "sen erkeksin" algısından kaynaklı, çiçek alınmaz erkeğe diyen tipler erkek adam ağlamaz diyen tiplerle aynı kişiler çıkıyor genelde, neden hayatın güzelliklerine kendilerini böyle kapatırlar onu da anlamıyorum

Yorumla
  • sıradanbiriydi
    sıradanbiriydi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Alınabilir ama başka tesbih saat falan daha iyi olurdu

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani genelde sevdiği tarzda şeylerde tercih edilebilir tabi. Bazısı erkeğe çiçek alınmasını nedense çok tuhaf karşılıyor. Bence nasıl kadına alınması doğal ise erkeğede alınabilir bunu anlatmak istedim sadece.

Yorumla
    • sıradanbiriydi
      sıradanbiriydi
      +1 yıl

Ama erkeğe alınmamasının sebebi var çünki kadınlar gül arkekler dikenidir ve gül kadına dikeni erkeğe mahsus

Yorumla
  • CookieLatte
    CookieLatte Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bence alınmaz ya tuhaf durur ya da hep kadınlara alınmasına alıştığımdan öyle geliyor bilemedim.

0
    0 Yorumla
  • MuratRna
    MuratRna Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl

tabiki hoş olmaz.

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani neden hoş olmasın ki. Bence kadına çiçek almak nasıl doğal ise erkeğede almak gayet normal olmalı. Sonuçta çiçek almak sadece kadına özgü bir durum değil yani erkeğede alınabilir bence

Yorumla
  • CorneliusScipio
    CorneliusScipio Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Abartmasak mı eşitiz diye

1
    5 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Bence alınabilir. Sonuçta çiçek sadece kadına özgü bir hediye değil. Bence erkeklerede çiçek hediye olarak verilebilir gayet normal bir durum bence bu. Şahsen ben bu durumu hiç tuhaf falan karşılamıyorum.

Yorumla
    • CorneliusScipio
      CorneliusScipio
      +1 yıl

Özdeşleşmiş bir durum Ha başka bir milletin kültüründe başka olabilir... Teknik olarak erkeği kadını olmasa da kültürel bir durum...

Yorumla
    • CorneliusScipio
      CorneliusScipio
      +1 yıl

Takoyaki de çok güzel bir yiyecek ve besleyici yemeğe çıkmış olsak seni Takoyaki yemeye götürsem? Benzer bir şey...

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Eşitlikle bir ilgisi yok ki, tabi maskülenlik algısı ile alakalı biraz da. Ayrıca konfor alanı, alışılmışın dışında bir şey görünce fazla garipsiyoruz insanlar olarak

Yorumla
    • CorneliusScipio
      CorneliusScipio
      +1 yıl

Kültürel dedim ya... Kültürel bir şeyi. Değiştirmek için gerek yok buna normal uygun bir şey alıp polemiğe girmesen daha iyi işte...

Yorumla
  • Şeriffe
    Şeriffe Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Bence içinden ne geliyorsa o alınmalı

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen öyle içinden ne geliyorsa o alınabilir. Ama birazda bence karşı taraftaki insanın hani ne tarz hediyeden hoşlandığını falan çok iyi bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ona göre bir tercih yapmak çok daha iyi olacaktır.

Yorumla
    • Şeriffe
      Şeriffe
      +1 yıl

Kesinlikle ama çiçek alınmaz diye bir şey denilmez

Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Biz çiçeği dalında severiz

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani bence alınabilir ben gayet normal karşılıyorum bu durumu. Nasıl kadına alınınca doğal ise erkeğe alınmasıda bence gayet normal bir durum. Yani çiçek olunca erkekliğinden bir şey eksilmiş olmuyor

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Saksıda sadece diğeri saçmalık

Yorumla
  • onlyteenage
    onlyteenage Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Öküze ottan daha iyi ne verilir ki zaten?😂😂😂😅

2
    2 Yorumla
    • Siriatusy
      Siriatusy
      +1 yıl

Ahahah erkolar kapatılsın mı? 😂

Yorumla
    • onlyteenage
      onlyteenage
      +1 yıl

Tabii ki😂😂😊

Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.

Masası için kaktüs yakışır.

1
    0 Yorumla
  • Ali_42
    Ali_42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Seni seviyorum demek en güzel hediyedir.

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 334 cevap paylaştı.

Hak etmiyorlar gerek yok

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Evet alınır

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Bencede alınır. Tabi çiçek tarzı hediyelerden hoşlanmayı seven biri ise. Yani erkekler genelde çiçek böcek tarzı hediyeleri sevmez. Onlar genelde saat, kemer, pantolon, gömlek tarzı hediyeleri sever

Yorumla
  • rawimmm
    rawimmm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Alınır neden alınmasın bence hoşlarına bile gider

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani bencede alınır bence çok güzel bir hediye seçimi olur. Hep kadınlara alınıyor genelde niye kadınlara alınmasın ki değil mi. Bazıları çiçek alınmasını normal karşılamıyor saçma falan buluyor ama bence gayet güzel ve alınabilir hoş bir hediye olur.

Yorumla
    • rawimmm
      rawimmm
      +1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
  • Kartal0662
    Kartal0662 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Alanlar oldu bana

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani evet alınabilir. Bazısı erkeğe çiçek falan diyor neden alınmasın ki. Çiçek sadece kadına özgü bir hediye değil ki. Bence gayette erkeğede alınır yani. Benim için gayet normal bir durum bu

Yorumla
    • Kartal0662
      Kartal0662
      +1 yıl

Çok haklısın

Yorumla
  • ADMIR
    ADMIR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Erkekse alınır. Adamsa alma

1
    8 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Yani neden alınmasın ki. Altı tarafı bir çiçek bu erkeklikle adamlıkla bence bir alakası yok. Yani çiçek alınca kadın olmuş olmuyor o erkek. Ayrıca sadece kadına özgü bir hediye değil bence çiçek erkeğede alınması gayet normal nasıl kadına normalse

Yorumla
    • ADMIR
      ADMIR
      +1 yıl

Ne anlatıyorsun ya sen? Normal falan değil annesi yetiştirmiş herhalde senin takıldığın o femşnen erkekleri

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Neden bu sana böyle hakaret gibi geldi ki? Erkekler çiçek sevmiyorsa kadın de sevemesinler o zaman. Feminen ya 🙃

Yorumla
    • ADMIR
      ADMIR
      +1 yıl

Olum kadın feminen olmak zorunda iyi misin sen

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Ondan bahsetmiyorum ayrıca bu kadar kaba olmanın da hiçbir anlamı yok, her şey bir yana o çiçek sevdiğin kadından gelen bir hediyedir ki ince bir düşünce kesinlikle. Ne yani çiçek hediye ederse "bu ne al şunu ya" mı diyeceksin anlamadım. Doğrusu öyle de demezsin ben yine nezaket seviyesine indirdim.

Yorumla
    • ADMIR
      ADMIR
      +1 yıl

Aynen öyle derim. Çekinme yok bende. O akıl edemiyorsa o aklı veririm. Kaba istemiyorsan git ana kuzusu bul bitane bende öyle bişey yok. D

Yorumla
    • ittime1223
      ittime1223
      +1 yıl

Seninle bir işim yok zaten, kabalığında adını çekinmemek koyman ayrı bir şey zaten. Neyse iyi günler.

Yorumla
    • ADMIR
      ADMIR
      +1 yıl

İşine bak kanka kafa açma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Alınmaz malca olur ksmdmdmdm

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Alınması saçma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gossiple girl fotoğrafı ne alaka

1
    2 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Hoşuma gitti koydum öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alakasız

Yorumla
  • Billy59
    Billy59 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Alınabilir

1
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Evet bencede alınabilir gayet normal bir durum bu. Sonuçta bunda kötü bir durum yok nasıl kadına almak çok doğal bir durum ise bence erkeğe almakta çok doğal olmalı diye düşünüyorum ben

Yorumla
  • balciisude
    balciisude Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Alınır

3
    1 Yorumla
    • ShippingGloss
      ShippingGloss
      +1 yıl

Aynen bencede alınır. Bazısı alınmaz işte çiçek almak kadınlara özgü falan diyor ama bence hiçbir alakası yok. Sonuçta çiçek almanın bir cinsiyeti yok. Yani erkeğede alınabilir gayet normal bir durum.

Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Alınır

1
    0 Yorumla
  • Zevkli_Temaslar
    Zevkli_Temaslar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Alınır

1
    0 Yorumla
  • CIKOO1925
    CIKOO1925 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bence gül all😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevgilim prezertif aldı

0
    0 Yorumla
  • VOLKANİNANMAZ
    VOLKANİNANMAZ Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Alınır bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

OT diye yerler bence

2
    0 Yorumla
  • Papatya_x2
    Papatya_x2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Başka şey

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Anketler > Erkeklere hediye olarak çiçek alınır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklere çiçek hediye edilir mi? 75 cevap verildi
Erkeklere çiçek alınır mı? 45 cevap verildi
Erkeklere çiçek alınır mı? 9 cevap verildi
Erkeklere çiçek alınır mı? 23 cevap verildi
Erkeklere çiçek alınır mı? 37 cevap verildi
Erkeklere çiçek alınır mı? 33 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨