Yatak odamı yenilemek istiyorum ama seçim yapmadan önce buraya sorayım. Yatağından dolabına kadar konfor seçenekleri, marka vs her türlü önerilerinize muhtacım...

Yatak odamı yenilemek istiyorum ama seçim yapmadan önce buraya sorayım. Yatağından dolabına kadar konfor seçenekleri, marka vs her türlü önerilerinize muhtacım...

Yatağın boyutu size ve yatakta uyuyan kişilere uygun olmalıdır. Yeterince geniş olması, rahat uyumanızı sağlar. Sert yataklar sırt ağrısına neden olabilir, ancak çok yumuşak yataklar da omurgayı desteklemez. Sırt ağrısı veya uyku kalitesi sorunu yaşıyorsanız, orta sertliğe sahip bir yatak seçmeniz önerilir. Yatak malzemesi de önemlidir. Yaylı yataklar, sünger yataklar veya hava yatakları arasından seçim yapabilirsiniz. Kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre en uygun malzemeyi seçebilirsiniz.
yatak rahat olmalı ortapedik
tabi oda düzeni filan zevkinize uygun ona bişi diyemem :)
marka bellona olabilir yatak odası takımları güzel diye düşünüyorum
Ortopedik olması geniş ve temizliği kolay olan. Antibakteriyeller var mesela yani tuzlu olur bunların hepsi bir arada olan ama hem kaliteli hem uygun diyorsan baya araştırmak lazım. Bambinin mağazasında uzanmıştım yatağa güzeldi yastıklarından almayı düşünüyorum bence bir dene fiyatlar nedir bilmiyorum alınması gerekiyorsa alınacak yani napalım 😃
Bende Bambi almayı düşünüyorum, bakacağım pazartesi günü :)🌺
Bizimle de fikirlerini paylaş. Asla içine sinmeden de alma 😃
Yok almam zatennn yatak beniiçin çok çok önemli, günümün 3'te 2'sini orada geçiriyorum 😄
Vay be 😃😄 öyleyse o zaman ben daha susim 😂
Ahahahahah estağfurullah 😄
😅😊🌷
Bilmiyorum ama soru başka yöne çekilmeye çok müsait 😂😂
Çekenler çeksin çekemeyenler de gıcırdasın 😂😄
Rica ederim yavruşum 💜
Cevap
5Cevap
Çok sert olmamalı terletmemeli ve vücuduna göre şekil almalı. Bu arada senden çıkanları bana ver 😄😄
Geç kaldın komşuma söz verdim 😄
Hep ikinci plandayiz zaten 😏😏😏😄
Maalesef yazık sana 😄
Yerimi yurdumu öğrendim artık 😄😄
Hangi marka alayım
Yataş kullanıyordum zaten ama bi değişiklik olsun istiyorum ya 😄
Bambi de çekiyo biraz kendisine ama bakalım 😄
Ne çok sert ne çok gömülmesin gıcırtı yapmasın boyuna uygun olsun falan :d
Omurga sağlığı açısından malzeme kalitesi çok önemli.
Ortopedik olması
Benim için yumuşak olması lazım.
Rahat ve ortopedik olmasına
Gıcırdamayacak 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?