Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
Hayır atmazdım ben, ama Eski sevgiliden alınan hediyelerin ne yapılacağı, kişinin kendisine bağlıdır. Bazı insanlar, ayrılıktan sonra hediyeleri tutmayı tercih ederken, bazıları ise onları atmayı veya başka bir yolla ortadan kaldırmayı tercih eder. Atma veya tutma kararı, kişisel değerler, duygusal bağlantılar ve hediyelerin türüne göre değişebilir. Örneğin, bir hediye kişisel bir fotoğraf albümü ise, bu kişi için özel bir anlam taşıyor olabilir ve bu nedenle atmak yerine saklamayı tercih edebilirler. Ancak, bazı insanlar, eski sevgiliden alınan hediyeleri hatırlatıcı olarak görebilirler ve bu nedenle onları atmak veya ortadan kaldırmak isteyebilirler. Bu tamamen kişisel bir tercih olup, kişinin kendisi hangi seçeneği tercih edeceğine karar verebilir.
Sanmıyorum atamaz, kıyamaz. İsmine özel ellerimle bir şey yapmıştım onun için uzunca vaktimi almıştı hatta, çerçevelettirmiştim bir de o da çok beğenmişti bunu atmaya kıyacağını sanmıyorum. Ellerimle atkı ördüm onu da atamaz ama taktığında aklına gelirsem diye belki atmıştır. Bende de aldığı kolyeleri duruyor çiçeklerinden birkaç parça saklamıştım onlar duruyor. Kahve fincanı almıştı bana özel, daha ben kullanamadan ayrıldık 😄 eğer gerçekten güzel bir anlamı varsa atmaya kıyamaz evet büyük ihtimalle kullanmaz ama atmaz da.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
üzgündüm şimdi senin için de üzüntüme üzüntü kattım🥺
Üzülme 😢evlilik düşünecek kadar ciddiyken o benden daha çok hazırken ayrıldık 🥺 birbirimize öylesine benzerdik ki gören kardeş sanırdı. Duygularımız fikrimiz hep aynıydı. Tam benim hayalimdeki gibi biriydi. Nasip olmadı, başkasıyla da mutlu olamıyordur şimdi benden başkası yakışmaz ona benden başkasıyla olamaz bunu kendi de söyledi😢neden anlattım bunları ben şimdi ya🥲
Neden ayrıldınız bilmiyorum ama eğer gerçekten birbirinizin nasibiyseniz hiç bir engel sizi ayıramaz. Belki ileride yollarınız yine kesişir. Kesişmese bile ve nasibin değilse de Allah senin için senin en hayırlı olanı nasip etmiştir sana. Senin en az üzüleceğin yolu. Ya da sana nasip eder bununla imtihan eder kim bilir..
Evlilik korkusundan dolayı. Tekrar birleştik aradan uzunca bir süre geçti dayanamadık, hatta anneme yazmıştı 😅 sonra tekrar başlamıştık konuşmaya dünyalar bizim olmuştu sanki bir süre gitti ama olmadı işte eski tadı kalmadı. Şu an olsa belki daha farklı şekilde çabalar bitirmemek için uğraşırdık ama olmadı. Haklısın kesinlikle hakkımızda hayırlısı olan buymuş demek ki kadere karşı gelemeyiz vardır bir hayır😌 sen de bunları düşünüp o tatlı canını üzme 🌸 her şey gelip geçiyor elbette bir yara bırakıyor ama olsun o da bir tecrübe. Sen kendini üzme her şey olacağına varır.
Geceleri insan sessizliğe bürünüyor. Bir anda yalnızlığını hissetmeye başlıyorsun ama sabaha bu duygu pek de kalmıyor. Bu da gecenin cazibesi:) Uyyy çok sevindim hep mutlu olursun umarım 🌸♥️🌺
Eski nısanlımın herşeyi duruyor bende, sadece Nisan yüzüğünü bozdurdum ona da cok pişman oldum. Eğer gerçekten sevdiyse atmaz saklar bence seven erkek.