İş yerinden bir arkadaşım hamile çok aşırı samimi değilim ama her gün birlikteyiz yine de muhabbetimiz var haziranda doğum yapacak klasik kıyafet battaniye vs hediye almak istemiyorum farklı bir şey olsun istiyorum sizce ne olabilir?

İş yerinden bir arkadaşım hamile çok aşırı samimi değilim ama her gün birlikteyiz yine de muhabbetimiz var haziranda doğum yapacak klasik kıyafet battaniye vs hediye almak istemiyorum farklı bir şey olsun istiyorum sizce ne olabilir?

Aslında bir bebek için gerekli olan herşeyi alabilirsin, bebek bezi, bebek hijyen paketi, biberon, emzik ve emzik askısı, bebekler için fotograf albümleri, nevresim takımları, aslında çok şey var.
Bence oyuncak olabilir. Patik olabilir. Diş kaşıma aparatları olabilir. Yani ilerde de kullanabileceği şeyler alabilirsiniz. Gerçekten ailenin işine yarıyor. Illa kıyafete gerek yok
Cevap
5Cevap
Alt açma örtüsü alabilirsin, bebek gece lambaları var onlardan alabilirsin, yine bebek fotograf albümleri var bu da olabilir
Zıbın (iç giyim), pişik kremi, yüzünü yırtmasın diye el eldiveni, bebe şampuanı, bebe küveti 🆚
Ben yenidoğan yeğenime Noémie bebek lateks yastığı aldım. Tamamen organik lateks olduğu için zarar da vermiyor. Bide tamamen delikli yüz üstü yatsa da rahatsız olmuyor. halalık görevimi tamamladım bence :)
Kehribar kolye alabilirsin
Bez alınabilir hangi marka kullanılıyorsa.
Emzik ve biberon alınabilir.
bez :)))) ya da hediye çeki ver kendisi gerekeni alsın.
Bez olabilir veya kundağının üstüne dönence de alabilirsin
Anneye hediye al herkes bebeğe alır zaten.
Kehribar kolye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?