Online alışveriş
Normal alışveriş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Online alışveriş ve normal alışveriş her ikisi de farklı keyifler sağlayabilir ve kişisel tercihlere bağlıdır. Normal alışveriş, fiziksel mağazalarda gezinmek, ürünleri ellerinizle tutmak ve denemek, satış danışmanlarından yardım almak ve arkadaşlarınızla birlikte alışveriş yapmak gibi sosyal bir deneyim sunar. Normal alışveriş, birçok insan için eğlenceli bir aktivitedir ve yürüyüş yapmak, taze hava almak ve farklı mağazaları keşfetmek gibi fiziksel faydaları vardır. Öte yandan, online alışveriş, evinizden çıkmadan birkaç tıklamayla alışveriş yapabilmeniz anlamına gelir. İnternet üzerinden alışveriş yapmak, mağaza ziyaretleri için zaman ayırmak zorunda kalmadan alışveriş yapabilmenizi sağlar. Ayrıca, çevrimiçi alışverişte, aradığınız ürünleri kolayca bulabilir ve çeşitli fiyat ve stok seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz.
Maalesef online gerçek alışveriş yapmak istediğim zaman yanımda birisinin olmasını isterim hep ama hiç arkadaşım yok bu da çok canımı sıkıyor evden alışveriş yapmayı tercih ediyorum
Yani genelde beraber alışverişe çıkacak kimseniz yok ise online tercih edebilirsiniz. Yani insan gerçekten bazen tek başına alışveriş yapmaktan sıkılıyor işte bu yüzden bazıları online alışverişi tercih ediyor.
Alıyoruz bedeni tam olmuyor iade ediyoruz birdaha istiyoruz :) hep öyle oluyor ondada
Normal alışverişi tercih ediyorum, iki insan bir dost görüp hoş sohbeti var kendi ellerinle seçme şansın var biraz iş ortamından uzaklaşmak var, var da var
Aynen öyle bende aynı şekilde düşünüyorum. En azından alışveriş yaparken birazda olsun stres atmış oluyorsun. Online bazen sıkıcı olabiliyor hem aldığın ürün yüzünden sorun yaşama şansın falan oluyor genelde.
kesinlikle haklısınız
Normal alisveris yapmayi daha cok seviyorum yorucu oluyor secmekte zorlaniyorum renk olarak online desen öylede siparis ediyorum ama bazen göründügü gibi ürün cikmiyor
Yani evet genelde gözün ile görüp almak çok daha güzel. Yani geziyorsun beğeniyorsun en azından alacağın şeyi. Ama online bazen sıkıntı olabiliyor o yüzden normal alışveriş yapmak bu gibi durumlarda çok daha iyi.
Aynen öyle canim
Cevap
8Cevap
Normal alışveriş zaman kaybı oluyor online daha keyifli bana göre
Yani evet bazen normal alışveriş sıkıcı gelebiliyor kimisine. O yüzden insanlar bazen online alışveriş yapmayı daha sık tercih ediyor olabilir. Bende eğer sıkılıyorsam normal alışveriş yapmaktan online yapmayı tercih ederim.
Normal alışveriş daha keyifli dokunmak denemek canlı canlı incelemek en güzeli
Aynen normal alışveriş bazen çok daha iyi oluyor. En azından gözün ile görüp seçme şansın falan oluyor. Online alışveriş bazen sıkıntılı olabiliyor. Normal alışveriş en azından güzel ve keyifli geçiyor diye düşünüyorum ben.
Normal alışveriş, online sevmiyorum, deneme, görme şansın yok yani
Online alışveriş genelde çok fazla tercih ediliyor ama bencede dediğiniz gibi yüz yüze görüp kendi elin ile seçmek var iken gidip online siteden alıyoruz. Bazen bir sorun falan çıkıyor ürün elinde kalıyor o yüzden normal alışveriş bence çok daha iyi.
Tabiki online alışveriş
Yani genelde normal alışveriş yapmaktan çok çabuk sıkılan kişiler online alışveriş yapmayı tercih ediyor. Benim içinde normal alışveriş yapmak çok daha keyifli. En azından görüp seçme şansın vat.
Ikisininde tadı farklı ama online
Online alışveriş çok daha fazla haz veriyor
İkiside zaman zaman keyifli, hoş.
Aldığım ürüne göre değişir.
Ben böyle filimlere bakmam izlemem
ruh haline göre değişir
Normal alışveriş tabikide de 🛒🛍️
Evet bencede normal alışveriş çok daha iyi ve keyifli geçiyor. Online alışveriş genelde sıkıntılı falan oluyor. O yüzden bence gözün ile görüp seçmek çok daha iyi diye düşünüyorum ben.
Normal dahaiyi bence
Aynen öyle bencede normal alışveriş çok daha iyi. Online alışveriş bazen keyifli ve güzel olsa bile sıkıntılı olabiliyor. Hani ürün gelmiyor yanlış yere gidiyor falan. O yüzden yüz yüze görüp almak çok daha iyim
Bu soruyu daha önce sormuştun... online tabiki
Yok ilk kez soruyorum
Normal
Normal alışveriş
Her ikisidee
Onlayn
ikiside
alışverişin her türlüsü keyifli
Zamandan tasarruf.
Normal tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?