Alışveriş & Hediyeler Alışverişe kiminle çıkmayı seversiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendim Arkadaşım Sevgilim Aile Kardeş O an kim denk gelirse Diğerrr Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alışverişe kiminle çıkmayı seversiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Maalesef kimse olmadığı için ben yalnız çıkıyorum alış verişe bu yüzdne de sıkıcı geliyor zaten gezmek için değil alacaklarımı almak için çıkıyorum genelde 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl arkadasla gidince sacma sapan seyler alıyorum ama annemle gitmeyi cokk seviyorum kadın her seyin kalitelisinden anlıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anne olmasının farkı Yorumla
meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kesinlikle kendim değil 😂 bence alışveriş yerine beni benden alın 😂 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Oooo kral yine espriler espriler 😂😂😂 Yorumla meftun35 +1 yıl Beni benden alın ama alışveriş yapmayın modunda olunca hahahaha 😂 sevmiyorum pek alışverişi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kral ya 😂😂 gereksiz masraf jsjsj Yorumla meftun35 +1 yıl Çok makul çocuğum ben sjsksjsk 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aranıp bulunamayan türden hshsjjsjs😂 Yorumla meftun35 +1 yıl Söylenmedi hiç sana layık düşler benden önce ahhahaha 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahhaj😂😂😂🤣🤣🤣 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la alışveriş yapmak isterdim. 1 0 Yorumla
DearLinda Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kredi kartım ilen sksbsj kendisi ve ben en Best Coupleız 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl KuzennSevgili seçeneği çok tehlikeli 🫣 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet baya tehlikeli bir seçenek 😂 Yorumla theastro +1 yıl Ama erkekler açısından 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oda doğru shjajsj😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Maalesef kimse olmadığı için ben yalnız çıkıyorum alış verişe bu yüzdne de sıkıcı geliyor zaten gezmek için değil alacaklarımı almak için çıkıyorum genelde
arkadasla gidince sacma sapan seyler alıyorum ama annemle gitmeyi cokk seviyorum kadın her seyin kalitelisinden anlıyor
Anne olmasının farkı
Kesinlikle kendim değil 😂 bence alışveriş yerine beni benden alın 😂
Oooo kral yine espriler espriler 😂😂😂
Beni benden alın ama alışveriş yapmayın modunda olunca hahahaha 😂 sevmiyorum pek alışverişi 😂
Kral ya 😂😂 gereksiz masraf jsjsj
Çok makul çocuğum ben sjsksjsk 😂
Aranıp bulunamayan türden hshsjjsjs😂
Söylenmedi hiç sana layık düşler benden önce ahhahaha 😂😂
Hahahahhaj😂😂😂🤣🤣🤣
Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la alışveriş yapmak isterdim.
Kredi kartım ilen sksbsj kendisi ve ben en Best Coupleız
Kuzenn
Sevgili seçeneği çok tehlikeli 🫣
Evet baya tehlikeli bir seçenek 😂
Ama erkekler açısından 😄
Oda doğru shjajsj😄
Kesinlikle tek başıma
Tek basima cekemem kimseyi..
Annem ve kız kardeşim.
Ablam ya da arkadaşlarimla
Ailemle ve bazen de arkadaşlarımla.
Karımla takılırım yeter ama karım yok