Makyaj malzemelerine
Kıyafete
Çantaya
Ayakkabıya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar alışveriş yaparken en çok giyim, ayakkabı, çanta, takı, kozmetik ve aksesuar gibi kişisel bakım ürünlerine para harcama eğilimindedirler. Bunun yanı sıra ev dekorasyonu, mobilya ve elektronik gibi diğer ürünlere de ilgi duyabilirler. Ancak her kadının kişisel tercihleri farklı olabilir, bu yüzden genel bir kategori belirlemek zordur.
Hepsine birden çok para harcarım ek olarak parfümü ekleyebilirim. Üst segment mağazalardan aynı anda bunları alıp elimdekileri saçınca noldu şimdi derim.
Gerçekten de her istediğini alınca hiç de bir şey olmaz.
İçinde derin bir g. erizekalılık hissi.
Paranın satın alamadığı huzur. Ve kıytırık şeylere saçtığın paranın zavallılığı.
Bir de ben kuaföre çok para harcarım. Malum sarı ve uzun saçlıyım ve kuaförüm belli.
Garage
Cevap
6Cevap
Genelde daha fazla kıyafet
Çanta ve ayakkabı senede birkaç tane alırım yeter
Kozmetikte aşırı tüketici değilim
Bende genelde çok fazla para harcayan biri değilim öyle. Ama kozmetik ürünü ve ayakkabı deyince aklım duruyor. Bir kadın olarak çok seviyorum ayakkabı ve kozmetik ürünleri alışverişini yapmayı.
Hepimiz bir yerden düşüyoruz tuzağa😅
Ben her şeye çok para harcıyorum valla, ama neyse ki her zaman harcamıyorum. Bir şekilde dengeliyor. Az alıp iyi alıyorum.
Hangi birini seçeyim ki hepsine çatır çutur gidiyo 😂
Kıyafetler
O da iyi marka ve sağlam olsun istediğim için
Şıkların hepsine.
Kıyafet parfüm mutfak eşyası ahahah
Bence iç çamaşırına harcıyorlar
Makyaj malzemelerine
Aynen öyle bende genelde hep ya makyaj malzemelerine en çok para harcarım ya da kıyafete veya ayakkabıya. Bence kozmetik ürünü kadınların bir numaralı gözdesi diye düşünüyorum ben.
Evet güzellik bizim için ilk sırada geliyor
Kıyafet
Aynen kıyafet alışverişi yapmayıda çok severiz. Ama benim bir kadın olarak en çok sevdiğim şey genelde kozmetik alışverişi oluyor. Kendime makyaj malzemeleri almaya bayılıyorum ve sık sık yapıyorum.
Zevkler tartışılmaz bendede parfüm ve güneş gözlüğüne çok para harcarim
makyaljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Makyaj malzemelerine
Elbiseye benim bildiğim
Kıyafete
Yemeğe :D
Bence kıyafet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?