Alışveriş & Hediyeler Kadınların en sevdiği şey alışveriş yapmak mıdır? RealistPanda Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kadınlar alışveriş yapmaya neden bu kadar çok bayılıyor? Kadınların en sevdiği şey alışveriş yapmak mıdır? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çapkn_kuru_fasulye34 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl bu saaatten sonra çoğu bakarbu fiyatlarla alışveriş! 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Kendi paraları ile sevmezler ama. Enayi müşteri parası ile alışveriş e bayılır lar 1 0 Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet alışveriş , çikolata, çiçek, kankayla dedikodu yapmak bunlar harikaaa birşey ksksksmks 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben sevmiyorum alış veriş yapmayı hemen sıkılıyorum zaten 😄 1 0 Yorumla
surtukuretıcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl kız kardeşim bile cüzdanımı patlatıyorken elin kızı bana ne yapmaz eksiye bile sokar 1 0 Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benim en sevdiğim şey alışveriş diyemem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu saaatten sonra çoğu bakar
bu fiyatlarla alışveriş!
Kendi paraları ile sevmezler ama. Enayi müşteri parası ile alışveriş e bayılır lar
Evet alışveriş , çikolata, çiçek, kankayla dedikodu yapmak bunlar harikaaa birşey ksksksmks
Ben sevmiyorum alış veriş yapmayı hemen sıkılıyorum zaten 😄
kız kardeşim bile cüzdanımı patlatıyorken elin kızı bana ne yapmaz eksiye bile sokar
Benim en sevdiğim şey alışveriş diyemem.
Sınırsız alışveriş yapmak😂
Benim değil
En sevdiği şeylerden biridir evet.
Üç beş parça kıyafetim var 🤭