Hazırlarım
Hazırlamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Alışverişe çıkmadan önce alışveriş listesi hazırlamak oldukça faydalıdır. Alışveriş listesi sayesinde ihtiyacınız olan ürünleri önceden belirleyerek, gereksiz ürünler satın almaktan kaçınabilirsiniz. Bu sayede, bütçenizi koruyabilir ve zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Alışveriş listesi hazırlarken sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı oluşturabilirsiniz. İhtiyacınız olan besin öğelerini listeleyerek, sağlıklı besinler satın alarak ve işlenmiş gıdalardan kaçınarak daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyebilirsiniz. Alışveriş listesi sayesinde ihtiyacınız olan tüm ürünleri satın alabilirsiniz. Özellikle unutkan biriyseniz, alışveriş listesi size hatırlatıcı görevi görebilir. Alışveriş listesi sayesinde evinizde gereksiz eşyalardan kurtulabilirsiniz. Liste yaparak neye ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, evinizde daha az gereksiz eşya bulundurarak daha düzenli bir ev ortamı yaratabilirsiniz. Bu nedenlerden dolayı, alışverişe çıkmadan önce alışveriş listesi hazırlamak faydalı bir alışkanlık olabilir.
Cevap
2Cevap
Hazırlanmalı yoksa her şeye ihtiyacın var sanıyorsun 😂
Aynen öyle önceden hazırlamak iyi oluyor ya. En azından ihtiyacın olan şeyleri almış oluyorsun. Yani markete gittiğin zaman ne alacaktım tarzı cümleler kurmamış oluyorsun. O yüzden liste hazırlamak iyi.
Hazırlamaya calisirm ama genellikle alel acele gidiyorum
Hazırlarım
Evet bende hazırlarım. Çünkü alışverişe gelirken en azından aklımda olan ürünü almış oluyorum. Yani normalde unutkan biri olduğum için unutabiliyorum doğal olarak. O yüzden mutlaka liste hazırlarım gitmeden önce.
Aynen ole
Hazırlarım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?