toyota japon markasıdır japonların ürettiği arabalarda şanzıman ve motorları uzun ömürlü olur mesela bakın araplara arabaları sürekli toyotadır. Toyota bana göre bambaşka bir şey bu zamana kadar 7-8 araç değiştim. Araçlarım hep japondan yana oldu suzuki honda toyota. Toyotada durdum ben.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sadece araplar değil ki Abd Kanada, da da arabaların çoğu Toyota hep gördüm Toyota Honda ağırlık Nismo Mazda da var ama başı Toyota LEXUS Honda Nismo Subaru çekiyor sanki Toyota yani Japon doğru mu anladım
Kankitom eski arabanin bi hukmu yok. Araba yeni olmadiktan sonra bacasi dusse qotu patlasa elinde kalie bize uymaz. Guncel modelleri konusalim, antika ancak filmlerde olur boş ver
Ya kankitotom iyi hos diyorsun ama onlar film.. Gercekte var sen alabilie, kullanir misin. Ona bakarsan adamlar marsa gidiyor ee, sana fantazisi, zevki bar mi? Ben bugun 4 saat yaris surdum onu bilirim. 2005 model suprayla adam 1200 beygirli siqe siqe kjllaniyor tamamda bize olmuykr. Onun motorunu getirtemeyiz bize gelmez boş ver kankitom bebem sutun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
toyota japon markasıdır japonların ürettiği arabalarda şanzıman ve motorları uzun ömürlü olur mesela bakın araplara arabaları sürekli toyotadır. Toyota bana göre bambaşka bir şey bu zamana kadar 7-8 araç değiştim. Araçlarım hep japondan yana oldu suzuki honda toyota. Toyotada durdum ben.
Sadece araplar değil ki Abd Kanada, da da arabaların çoğu Toyota hep gördüm Toyota Honda ağırlık Nismo Mazda da var ama başı Toyota LEXUS Honda Nismo Subaru çekiyor sanki Toyota yani Japon doğru mu anladım
evet çok doğru. Araba alıcaksanız eğer kesinlikle tavsiyem japon markaları
Ömürlük ve güçlü oluyorlar çünkü
hiç bir fikrim yok ama birinci ve 4. araç güzelmiş
Toyota dünyanın en büyük araba markası öğrendim
Japon arabaları süperdir. Bizdede toyota vardı hiç sanayiye götürmedi bizi.
Ortalama üstü işte bence iyi
Ortalama mı çok çok yukarı da sokakta böyle kaliteli makineler var mı 😂
Japon markası ve çok iyidir
Çok büyük marka sanırım
Evet galiba 500 yıl önceden geliyorsun :d
Galiba 😂
sen kiz misin?
Totoya karı arabasidir
Yanlışın var
Shttir lan
Ismi ustunde totoya toto arabası olum
Supra alda totoyu gor kafatasini miktigim
Evet ozellikle pandakiller pembesi tam senin gibi kari suprasidir. Coluk cocuk oyuncagi
Supra olsa sadece keşke tonlarca kara Jeti var Toyota nın
Valla ister pembe olsun ister mavi ister çingen pembesi supram olsunda :d
Supra mi kaldi bebelerim, onu da siqtiler
LFA var Mirai var Avalon var Celica var GT86 var varda var say say bitmez 😄
Eski supra Jz2 ufffff
Supranin qotu dustu bebem, 2023 model supraya bak, cukum kadar beygirle osuruacu bi araba..
Diyorum ki 2JZ eski supra dan soz ediyorum dikkat edersen😄
Yeni suoralari bend esevmiyom hizl ive ofkeliden gormustum eski supralar cok iyi
Eski supra lar 3000 3500 Beygir atıyo 😄
Kankitom eski arabanin bi hukmu yok.
Araba yeni olmadiktan sonra bacasi dusse qotu patlasa elinde kalie bize uymaz.
Guncel modelleri konusalim, antika ancak filmlerde olur boş ver
Ne flim i kanka Abd ye Kanada ya git özelikle oralar da Dev Drag lar, da Toyota Supra Celica koşuyorlar GTR Nsx type s koşuyorlar 😄
Baska marka görmedim
Ya kankitotom iyi hos diyorsun ama onlar film..
Gercekte var sen alabilie, kullanir misin.
Ona bakarsan adamlar marsa gidiyor ee, sana fantazisi, zevki bar mi?
Ben bugun 4 saat yaris surdum onu bilirim.
2005 model suprayla adam 1200 beygirli siqe siqe kjllaniyor tamamda bize olmuykr.
Onun motorunu getirtemeyiz bize gelmez boş ver kankitom bebem sutun