Abur çubuk reyonu
İçecek reyonu
Manav reyonu
Kozmetik reyonu
Gıda reyonu
Et ürünleri reyonu
Temizlik reyonu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Manav reyonu çünkü reyonu dizerken yeni getirdikleri meyve sebzeyi alta dizip, üst taraflara beklemiş almaya değer olmayan çürümeye başlayanları özellikle diziyorlar, insanlar yorgun ve dikkatsizse alsınlar diye meyvenin çürük özürlü yerini alta gelecek görünmeyecek şekilde diziyorlar kötü niyet cok fazla yani ne diyeyim
Evet manav reyonuda önemli tabi. Çok fazla vakit geçirmeyi severim bu reyonda da aynı şekilde. Ama genelde en fazla vakit geçirdiğim reyon kozmetik ve yiyecek bölümü birde abur cubur reyonu
Ben genel olarak yiyecek içecek yerlerinde daha çok zaman geçiriyorum ya da o gün ihtiyaç duyduğum ürünler ne ise orada zaman geçiriyorum ama Genellikle markette en çok zaman alışveriş yapılan reyon, gıda ve temel ihtiyaç maddeleri reyonudur. Bu reyon, tüketicilerin çoğu için en önemli ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Bu reyon genellikle et, balık, süt ürünleri, ekmek, meyve ve sebzeler, atıştırmalıklar ve diğer temel gıda maddelerini içerir. Tüketiciler, genellikle bir markete girdiklerinde önce bu reyonu ziyaret ederler ve burada ihtiyaçları olan ürünleri seçerler. Bu reyon aynı zamanda genellikle marketlerin en büyük alanını kaplar ve müşterilerin bu bölgede daha fazla zaman geçirmelerine neden olur. Ayrıca, burada genellikle sık sık indirimler yapılır ve bu nedenle tüketiciler bu bölgede daha fazla zaman geçirerek daha fazla tasarruf etmeye çalışırlar.
Aynen öyle yiyecek içecek bölümünde de çok vakit geçiren biriyim ben. Ama daha çok abur cubur seven biri olarak en çok vaktimi abur cubur reyonunda geçiririm. Uzun uzun zaman harcarım hatta
Cevap
16Cevap
Öyle ne alayım diye aval aval dolanmam reyon aralarında, alacağım bellidir bu yüzden alacağımı alıp çıkarım.
Aynen bende markete alışverişe gelmeden önce hep alışveriş listesi hazırlarım ya da önceden ne alıp almayacağımı iyi bir belirler o şekilde alışveriş yapmaya giderim. Sonra sıkıntı yaşamamak için
Abur cubur ürünlerinde tercihlerimi iyi analiz etmeye çok önem veririm. Yenilikleri keşfedip denemeye bayılıyorum.
Bende öyle. Abur cubur reyonuna uğrarım ilk markete girince. Genelde markette alışveriş yaparken falan en çok uğradığım yer abur cubur reyonu fala olur. Orada uzun uzun vakit geçirmeyi severim.
Çok fazla abur cubur tüketmiyorum canım istedigi zaman en iyisini yemek istiyorum o yüzden en çok o reyonda vakit geçiriyorum
Yani bende yiyecek reyonunda vakit geçiriyorum genelde ama en çok vakit geçirdiğim yer genelde kozmetik ve kişisel bakım reyonu ve abur cubur reyonu. En çok burada vakit geçirmeyi çok seviyorum
Markette özellikle bir reyonda vakit geçirmem liste yapar öyle çıkarım
Evet bende öyle. Genelde abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi seven biriyim. Markete giderken genelde alışveriş listesi hazırlar öyle alışverişe çıkarım ben. Uzun uzun vakit geçirince biraz canım sıkılıyor
Kasa.
Alır çıkarım dolaşmam beni afakanlar basıyor kasada bekliyorum 5-10 dk
Evet bazen alışveriş çok keyifli olduğu kaşar sıkıcıda olabiliyor. Genelde bende uzun uzun gezerken çok çabuk sıkılırım. O yüzden en çok sevdiğim reyonda vakit geçirmeyi severim canım sıkılmasın diye
Abur cubur reyonu. Hangisini alsam diye yaşadığım kararsızlıklar😄
Evet bende genelde abur cuburlar bölümünde çok vakit geçiririm abur cubur seven biri olarak. Birde kozmetik reyonunda çok fazla vakit geçirmeyi seven biriyim. Birde yiyecek içecek reyonunda
Anlamsız bir şekilde peynir-süt-ayran falan olan soğuk yer var ya oralarda zaman geçiriyorum ben, genelde de o kadar bakarım ya hiçbir şey almam ya da soğuk kahve ya da soğuk herhangi içecek alır giderim.
Neli cips seçsem diye 1000saat düşünürüm
Aynen öyle. Bende cips konusunda oldukça kararsız kalırım. Genelde abur cubur reyonunda uzun uzun vakit geçirmeyi seven biriyim. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim bölüm ise kozmetik reyonu
Kozmetik reyonuyla aşk yaşıyoruz.
Bende kozmetik reyonunda vakit geçirmeyi severim genelde. Yani genelde kozmetik ürünleri almayı çok seven biriyim o yüzden bu reyonda oldukça uzun bir vakit geçirebilirim hatta hiç ama hiç sıkılmadan
Makyaj ürünleri gerçekten oyalıyor
Evet bende çok seviyorum ve bundan çok büyük keyif alıyorum genelde. O yüzden bu reyonda 3,4 saat geçirebilirim hiç sıkılmam. Birde abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi çok seven biriyim birde içecek
içeceklere karşı zaafım çok büyük
Evet bende içecek bölümünde vakit geçirmeyi severim genelde. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim reyon bölümü ise abur cubur reyonu. Birde kozmetik reyonu bölümünde vakit geçirmeyi çok severim.
abur cubur olarak adlanrılıyor ise cerezler yani kuruyemiş içecekler bölümü ağır alkol reyonu kozmetik ı ıhh bana göre değil ama zevkinize saygılıyım
Kozmetik reyonu dikkatimi çeker
Evet zaten tüm kadınların en sevdigi reyon burası. Bende kozmetik alışveriş yapmayı çok ama çok severim bundan çok büyük bir keyif alırım. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim bölüm ise abur cubur reyonu
en çok abur cubur reyonu...
Evet benimde ilk markete gittiğim zaman genelde abur cubur reyonu oluyor en çok vakit geçirdiğim bölüm. Birde en çok vakit geçirdiğim bölüm kozmetik ve kişisel bakım reyonu oluyor en sevdiğim reyonlar bunlar
Abur cubur olabilir 🙃
Evet genelde bende bu reyonda vakit geçirmeyi seven biriyim. Birde kozmetik bağımlısı biri olarak en çok vakit geçirmeyi sevdiğim bölüm ise genelde kozmetik reyonu oluyor. Onun dışında en çok yiyecek ve içecek
net abur cuburdur :D
Evet benimde net ilk abur cuburdur. Abur cubur seven biri olarak en çok abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi severim. Birde en çok vakit geçirmeyi sevdiğim bölüm ise genelde kozmetik reyonu
Gıda ve temizlik reyonu 💖
Aynen bende gıda reyonunda vakit geçiren biriyim genelde. Birde tabiki temizlik bölümünde vakit geçiririm. Ama en çok vakit geçirdiğim ve keyif aldığım yer ise genelde kozmetik ve kişisel bakım reyonu
🥰🥰 kızımla gitmissek biz de o reyonlarda çok kalıyoruz.
Temizlik reyonu.
Evet buda çok önemli bir reyon. Yani bende genelde kozmetik reyonundan alışveriş yapmayı burada uzun uzun vakit geçirmeyi seven biriyim. Hiç sıkılmadan alışveriş yapabilirim. Birde en sevdiğim diğer reyon ise abur cubur reyonu
Abur çubuk reyonu Ve Kozmetik reyonu 😃
Evet bende abur cubur reyonundan aşırı keyif alıyorum. Birde kozmetik seven biri olarak kozmetik reyonu bölümünden çok keyif alarak alışveriş yapıyorum. Birde içecek bölümünden alışveriş yapmak biriyim.
Ne yazık ki abur cubur reyonunda.
Evet bende abur cubur seven biri olarak genelde abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi severim. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim reyon ise genelde kozmetik ve kişisel bakım reyonu çok severim
abur ve cubur reyonunda :)
Evet genelde benim içinde öyle. Bu reyonda uzun uzun vakit geçirebilirim hiç sıkılmadan. Birde en sevdiğim diğer alışveriş yapmayı en sevdiğim reyon ise genelde kozmetik ve kişisel bakım reyonu
kozmetik reyonları kadınların vazgeçilmezleri zaten
makyaj malzemeleri parfümler bakım kremleri
o reyonun ayrı bir kokusu ve havası var :)
Atıştırmalık reyonu en sevdiğim
Evet benimde genelde alışverişte en sevdiğim reyon bölümüdür. Birde kozmetik delisi biri olarak en sevdiğim reyon bölümlerinden biri ise kozmetik ve kişisel bakım reyonu. Birde yiyecek ve içecek
Bide alkol reyonu ramazandan sonra
Oyuncak Reyonu
VESSELAM
Abur cubur reyonu
Evet bende abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi severim. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim bölüm ise genelde kozmetik ve kişisel bakım reyonu. Birde yiyecek içecek reyonunda vakit geçirmeyi severim.
Kişisel bakımı bende seviyorum
Abur
Evet bende abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi seven biriyim. İlk markete girince dikkatimi sadece abur cubur reyonu çeker. Birde kozmetik ve yiyecek bölümünde çok fazla vakit geçiren biriyim
Abur cubur
Evet bende abur cubur seven biri olarak en çok alışverişte zamanımı genelde abur cubur reyonunda geçiririm ve çok büyük keyif alırım bundan. Bir diğer vakit geçirmeyi sevdiğim reyon ise kozmetik reyonu
Et reyonu ve manav.
Yani evet bende genelde o reyondan alışveriş falan yaparım. Ama genelde en çok vakit geçirdiğim reyon alışverişte hep kozmetik reyonu. Birde yiyecek içecek reyonunu çok severim
Turşu ve sos
Biz genelde turşuyu kendimiz yaparız. O yüzden marketten almama falan gerek kalmıyor. Ama en çok zaman geçirdiğim reyon genelde abur cubur reyonu. Onun dışında yiyecek ve kozmetik reyonu olabilir
alkollü içki reyonu
Et ürünleri reyonu
Evet bu reyonda da genelde vakit geçiririm. Ama en çok vakit geçirdiğim reyon genelde kozmetik reyonu. Alışverişte en çok vakit geçirmeyi sevdiğim reyon genelde. Birde abur cubur reyonunda
Tabii ki Kozmetik demek senin için gayet normal kadınsın Sonuçta ve kadın için gerçekten bakım önemli çünkü kadınlarımız bir pırlanta
Öyle bakınıyorum alacağım bir şey olmasada
Yani evet illa bir ürün almam şart değil. Param olmasa bile gider öyle bakarım. Yani sonuçta bakmak para ile değil ya. Gider önceden bakar beğenir param olduğu zaman gider satın alırım ben
çok haklısınız
Değişiyor
Icecem
Evet bende genelde içecek bölümünde vakit geçirmeyi severim. Yani market alışverişini zaten en keyifli kılan bence sevdiğin reyonda vakit geçirmek diye düşünüyorum. Abur cubur reyonu benim için çok daha güzel
Abur cubur reyonu
Evet bende öyle. Bir abur cubur seven biri olarak abur cubur reyonunda vakit geçirmeyi çok severim mesela. İlk markete girince orada takılırım uzun uzun bakar uzun uzun incelerim genelde 😄
Abur cubur soslar vb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?